Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.283
Cevap
46
Favori
143.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Gerçekten şunu neden düşünemiyor ki bu aptal adamlar? Ben konsolcuyum yani rakibimin de hilesiz hurdasız konsolcu olmasını isterim. PC ile oynamak isteyen yine oynasın isterse veya arkadaşı PC de olur onla oynamak ister.


    İlla bizi PC'ye meze edecekler. Bir de ben Klavye Mouse da sevmiyorum konsolda ama oynayana saygı duyarım yine de PC olayı bambaşka hile hurda her şey var.



    Alıntıları Göster

    Hocam pc ve diğer konsollar arasında çapraz platform olmaz, olursada mutlaka kapatılabilecek bir ayarı olur.

    Yoksa pc ve konsol karşı karşıya geldi mi hileye gerek yok pc ler içinden geçer konsolcuların...BATTLEFIELD 2042 | PlayStation 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lacano

    Hocam pc ve diğer konsollar arasında çapraz platform olmaz, olursada mutlaka kapatılabilecek bir ayarı olur.

    Yoksa pc ve konsol karşı karşıya geldi mi hileye gerek yok pc ler içinden geçer konsolcuların... 



    Alıntıları Göster

    Hayir benim dedigim sey capraz platform ayari olabilir ama isteyen sadece kendi konsoldaslariyla isteyen sadece konsoldakilerle ( Xbox - Ps ) isteyen de her platformla oynayabilmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WALDER FREY

    Ben kesinlikle bir süre sonra girip takılmalık bir mod olmadığını düşünüyorum.Portal moduyla Bf serisi başka bir boyuta geçebilir,birkaç oyun sonra conquest bile tarihe karışabilir :)

    Yeter ki cross dalgasına bu oyunu batırmasınlar.

    crossplay açmak zorunlu olursa pc ciler yüzünden pek oynayan olmaz diye tahmin ediyorum konsolda. wz da bile arada yanlışlıkla crossplay açtığımızda hemen damlıyor hileciler.

  • crosplay konusu amma da karışmış ha BATTLEFIELD 2042 | PlayStation 


    1.Crosplayi kapatabileceksiniz. pc cilerden isterseniz uzak kalabiliyorsunuz.

    2.Yok ben diğer konsolda ki arkadaşlarım ile oynamak istiyorum derseniz crosplayi açarsınız. o durumda tüm platformlar ile pc dahil oynamak zorundasınız. platform seçemiyorsunuz.


    Herkes cross kapalı oynayacak burası net. adam eksiğini botlar karşılayacak.


    Crosplayin tek avantajı, kiralık server ile arkadaşları bir araya getirmek olabilir. onun dışında kapalı olur.

  • Bütün Battlefield serilerini alıp oynadım,fakat bu bot olayı beni düşündürüyor.beta ciksin bakalim nasıl bir sey alip almamaya o zaman karar vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, zaten hiç bir oyun crossplay’i zorunlu kılmaz, açmak ya da kapatmak oyuncuya bırakılır. Ama ps5’de serverların dolması zor bana göre, o açığı botlarla kapatıcaklar ama keşke series S ve X ile direkt cross yapsalardı. Cross’u bu şekilde yapmalarını beğenmiyorum ama başa gelen çekilir. Normal serverlar dolmasa bile, fan yapımı serverların daha dolu olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hileciler için firmalar şimdiden kolları sıvamış..

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Crossplay olayını karıştırdınız iyice gerçekten. BATTLEFIELD 2042 | PlayStation  Şimdi Crossplay olmasına karşı değilim. Sonuçta benim de PC'den oynayan arkadaşlarım var zaman zaman onlarla oynamak isterim. Ancak benim en çok istediğim şey konsolcuların bir arada oynaması. Crossplay her oyunda açılıp kapanan bir şey zorunlu bırakılması zaten çok saçma olur böyle bir şeyi yapmazlar ona emin olabiliriz.


    2 kademe Crossplay olabilir.


    1) PS-XBOX-PC

    2) PS-XBOX


    Benim istediğim şey 2.madde. Bu sayede hiçbir zaman BOT gibi bir olaya kalmayız. Bu arada bazı BF oyuncuları BOT'tan beter zekaya sahip. Ne can paketi atar ne yerdekini kaldırır ne mermi atar ne tanka füze atar. Adamın arkasında ölüyorsun da dönüp bakmıyor. Yine de en kötü oyuncu bile BOT'tan iyidir. Bu oyunu savaş hissiyatı yarattığı için seviyoruz herkes PRO olacak diye bir şey yok.


    Bence Xbox da PS de 128 kişilik Serverlarda bile o kadar BOT oyuncuya kalmayacak çünkü Avrupa serverlarını bile düşünsek 128 kişi rahat dolar. Xbox Series S ve X'in toplam satışı 7 milyon küsür civarı. Bunun 1 milyonu Avrupa olsa 100 bini BF oynasa yine çok iyi bir rakam.


    PS tarafı Avrupa açısından daha şanslı çünkü Avrupa'da en çok PS satılıyor her zaman bu nesilde de öyle olduğuna eminim. Oyunun çıkışına kadar daha yüz binlerce cihaz satılacak zaten.





  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    sen yeni BF'ye ps5 ile gireceksin. boşuna kıvranma BATTLEFIELD 2042 | PlayStation 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteran_gamer

    sen yeni BF'ye ps5 ile gireceksin. boşuna kıvranma  

    Valla Series S aldığıma pişman değilim ama 4 nesildir PS kullanınca arkadaş çevresi hep orada. Bir de insanların çoğu Series S ve PS5 yaptı. Series S ile gamepass oyunlarını oynuyor ama para verilecek oyunları genelde PS'e alıyorlar. Malum bu fiyatlarla iki konsola da ayrı ayrı Fifa, Bf veya ne bileyim yeni çıkacak oyunları alamıyor/almıyor insanlar.


    İlla ekip çıkacaktır ama Xbox'ta öyle 10-15 kişilik bir ortam olmayınca BF'yi buraya alıp oynamak korkutuyor beni. Ben BF3'ten beri ekipsiz hiç oynamadım. Tek başına BF'nin en kral oyunu bile zevk vermez. Kaldı ki 128 kişilik serveda 2 arkadaş oyuna gram etkimiz olmaz hadi 32/64 kişilik oyunda 1 bayrak tutuyorduk, insanları kaldırıyorduk ediyorduk da 128 kişilik haritada sinek gibi kalırız :)


    Ancak bu kadar beklemişken de PS5'in yeni partisini almak istiyorum en azından ilk partilerin bazı sorunlarının gözden geçirilmiş hali.





  • bot konusunda da benimde kafam karışık. geçen warzone/plunger'da benim squatta bot olduğuna yemin edebileceğim biri vardı. sanki afyon almış bebe. yok bot değil gerçek oyuncuysa; durum daha da kötü zaten BATTLEFIELD 2042 | PlayStation 


    zone'a giricen, gelmeyecek, order almayacak, düşmanı yanlarken ateş açıp yerini belli edecek. mikronla konuşamayacaksın vs. Battlefield squat işi. Tek oynanacak oyun değil. Tek takılan oyuncular çabuk bırakır yeni BF'yi.


    Beta da ya da oyun çıktığı ilk günlerde hype etkisiyle serverlar zaten dolu olur. 3 ay - 6 ay sonra el ayak çekilir. Dert o zaman kendin belli eder. Benim gibi BF'yi uzuk soluklu oynayanlar için bot uygulaması büyük soru işareti

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Valla sen bende eklisin. her akşam ps4 de warzone oynuyorsun. senin xbox s bir köşede yatıyor diyim ben sana BATTLEFIELD 2042 | PlayStation 


    PS5 için yazdığını DH sayfasında gördüm. PS5 i İlk gün alanlardanım. Öyle gözünü korkutacak bir hata yok. Bir tek R2 tuş yayı kırılan arkadaşlar var. Ben ateş tuşunu R1 kullandığım için en ufak problemim olmadı.


    Boşuna beklediğini düşünüyorum. Tabi yine de sen bilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteran_gamer

    Valla sen bende eklisin. her akşam ps4 de warzone oynuyorsun. senin xbox s bir köşede yatıyor diyim ben sana  


    PS5 için yazdığını DH sayfasında gördüm. PS5 i İlk gün alanlardanım. Öyle gözünü korkutacak bir hata yok. Bir tek R2 tuş yayı kırılan arkadaşlar var. Ben ateş tuşunu R1 kullandığım için en ufak problemim olmadı.


    Boşuna beklediğini düşünüyorum. Tabi yine de sen bilirsin.

    İfsalandikBATTLEFIELD 2042 | PlayStation Bu ara Cod oynuyoruz arkadaslarla. Ben Xbox tarafinda genelde Forza oynuyorum surekli. Bugun de A Plague Tale bitirdim. Game Pass gercekten oyun cenneti ama ben oyunlarin cogunu PS tarafinda oynamistim. Bazi oyunlar da ilgimi cekmiyor hic mesela Doom, Gears veya Halo. Kotu oyunlar degil kesinlikle ama bana hitap etmiyor.


    PS4 u ilk gun almistim hala onu kullaniyorum. Elektronik cihaz en yeni surumu bile hatali cikabilir ama beklemisken biraz gozden gecirilmis halini almak isterim. Dualsense'te sorunlar varmis evet.


    Xbox kollarinda da sorunlar var. Benimkinde 3 farkli sorun var mesela Fifa oynasam kirardim bazen 2 kere basiyor bazi tuslar. Garantiye yollayacagim ama baska kol yok :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Temmuz 2021; 21:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    yeni nesil xbox da ki problemleri çok yakından biliyorum. A tuşu problemi vs. xbox kullanan arkadaşlarımız anlatıyor. Yanlış anlaşılır diye yazmıyorum.


    Elektronik şans işidir illa ki ama ps5 gayet sağlam çıktı diyebilirim. Boşuna endişe ediyorsun. BF2042'ye yetiş bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BVBLİFE

    Bütün Battlefield serilerini alıp oynadım,fakat bu bot olayı beni düşündürüyor.beta ciksin bakalim nasıl bir sey alip almamaya o zaman karar vereceğim.

    Bot sadece portal modunda aktif olsa daha hoş olur ama normal dolu serverlarda da birkaç botun dikkat çekmeyeceğini düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit'te BF2042 oyun codlarının hacklendiği haberleri dolaşıyor.

  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

    eylül ayına kalmaz çok sızıntı olur abi.


    sırf bu oyun için ps5 alabilirim :(

  • Merhaba, arkadasimla kardeslik yapip fifa 22 ve bf 2042 ultimate versiyonunu almayi planliyorum. Ultimate ile gelen ekstralar pri hesapta da kullanilabiliyor mu yoksa sadece sec hesap mi kullanabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Sadece sec hesap kullanabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kakuç kullanıcısına yanıt

    koca Oğuz Bey'e ps5 aldırmayan bu ülke , kim bilir bize neler yapar.

    Portal modunu çok beğendim , inş ana oyunun önüne geçmezBATTLEFIELD 2042 | PlayStation 

    Bad company2'nin şanını duymaktan yıllardır birikmiş bi merak var .. inş anlatılanın bi kısmını yansıtır ...

  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.