Şimdi Ara

Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
4
Favori
98.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam oyunu indirdim.Kurdum giriyorum.Üyelik istiyor.Battlefield2 deki üyeliği girdim önce kabul etmedi.Sonra kendim bir üyelik açayım diyorum.Garip garip hatalar veriyor bi yardımcı olurmusun?
  • İşte benm hatada böyle fremework güncelliyor ve sora beni Core indirme sayfasına yönlendiriyor.Sende galiba CD den kurdun PR yi.Ayrıca bu bendeki 0.8 i 0.86 olarak kandıramazmıyız.Hani GTA 4 teki Service Pack 2 leri 3 gibi kandırıyoduk ya.Bunda da CD den yüklediim PR yi 0.86 gibi gösteremezmiyim ? Kimse cevap vermicek galiba :)
  • Ben oyunu kurdum.Bi kaç servere filan girdim.Hiç beğenmedim.Oyunu kaldırdım.
  • Arkadaşlar Operation Archer Konvoyumuz !!! çok güzel olmuş videolar.

    Part 1

    http://www.wegame.com/watch/Operation_Archer_Convoy_Part_1/

    Part 2

    http://www.wegame.com/watch/Operation_Archer_Convoy_Part_2_2/


    Hadi iyi seyirler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ahmetk95

    Nabalım Multi oynarız bizde.

    Peki günün her saati oyuncular oluyormu serverlarda?

    Birde takım oyunu için iyi ingilizce şart mı?

    Ben en azından RPG oyunlarında işime yarayacak kdr ingilizce biliyorum,yeterli mi?

    yaklaşık 15 sunucu aktif bir şekilde doluyor.Terihimiz 10th Community
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zrosse

    Arkadaşlar biri bana şu sorunun çözümünü anlatabilirmi.Yoksa çıldırcam 2gb lık download yaptım ama hala aynı hatayı allıyorum.Olayı baştan anlatayım.Bf2 ve 1.41 patch şu an kurulu sonra korsancı abiden project realty 0.8 i aldım ve kurudm ama içinde Single Player olmadığı için ve 0.8 in SP yaması da olmadığı için ProjectRealty.com dan 0.860 Levels dosyasını indirdim 1454 MB lık.0.860 patch setup u da indirdim 332 MB lik.Kuruluma gelince aşağıdaki hatayı alıyorum.1800 MB lik Core dosyasını indirmedim.Elimdeki PR cd si ile 0.86 kurabilirmiyim ? Biliyorum çok karışık oldu ama idare edin :D

    [img=http://img150.imageshack.us/img150/1391/adszfsn.th.jpg]


    yanlış dosyaları indirmişsin.333 mblık 0.856 versiyonuna sahip olanlar için patchin hepsini indirmemeleri için yapılmış bir patch.Sen üsttn 2. ve 3.dosyaları indirip kuracaksın.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ahmetk95

    Ben oyunu kurdum.Bi kaç servere filan girdim.Hiç beğenmedim.Oyunu kaldırdım.

    simülasyon türünü sevmiyorsanız daha çok aksiyonvari oyunlardan hoşlananlardansanız beğenmemeniz normal.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zrosse

    İşte benm hatada böyle fremework güncelliyor ve sora beni Core indirme sayfasına yönlendiriyor.Sende galiba CD den kurdun PR yi.Ayrıca bu bendeki 0.8 i 0.86 olarak kandıramazmıyız.Hani GTA 4 teki Service Pack 2 leri 3 gibi kandırıyoduk ya.Bunda da CD den yüklediim PR yi 0.86 gibi gösteremezmiyim ? Kimse cevap vermicek galiba :)

    yok öyle birşey mümkün değil.Tekrar söylüyorum simülasyon sevmiyorsanız indirdiğiniz zamana yazık.
  • Allah Allah ya bir sürü sevmeyen çıktı. almakta şüpheli olmaya başlıyorum :) Çok aksiyon olmasına gerek yok, benim için taktiksel birşeyler yapalım yeter fakat her serverda bulunmuyorsa bu ve çok kazma varsa:) (affedersiniz) ayrıca ingilizce gerekiyorsa konuşmalarda çok iyi ingilizcem olmadığından dolayı sıkabilir beni de.. fakat tam tersi türklerden devamlı oynayan bulunabilirse ve bu adamlarda taktik yapıyorsa ne âla

    "Bu arada indirmem gereken dosyaları şimdiden indireyim oyunu alınca sadece yüklemesi kalsın, nereden indirebilirim ve hangi dosyaları?"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 23 Haziran 2009; 21:08:22 >
  • önceki sayfalarda nereden indireceğin ve hangi dosyaları indireceğini bulabilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bierhoof

    Bu oyunu bır mod olarak elestırmek ıstersenız hıcbır konu da haklı olamazsınız. kesınlıkle iyi bir calısma R-Dev ekıbıne hakıkatten tesekkur etmek gereklı boylesıne bır oyunu oynama fırsatı buldugumuz ıcın. haa evet grafık eskı demısler dogrudur. sonucta 2005 yılına aıt bf2 nın uzerıne ıslenmıs bır modelleme soz konusu ama moddb dan kazandıkları grafık motoru ve yeterı mıktarda para odulu sayesınde daha ıyı ve bagımsız bır calısma gelecegıne ınanıyorum. Bu oyun oylesine cekıyor kı kendıne ınsanı bunu anlayabılmenız ıcın en azından keşhan çölünde bir ah-64 co-pilot u olarak ucmanız gerekli ve aynı zaman da catısmalar hakıkatten css veya cod tarzı oyunlarda kı gıbı kısa suremedıgın den dolayı cok daha heyecanlı oluyor ornek vermek gerekırse bugun bır arkdasımla beraber west fallujah da gırdıgımız bır catısma tam 20 dk. surdu ınanın saka deıl gercek yanımızda ekstra muhımmat vardı daha da dayanabılırdık ama posizyon degıstırırken fallujah camii cıkısında Amerıkan panzer ı onumuzu kestı.. velhasıl anlatmakla bıtmez PR da anılar.. Ilk sevmem dersın sonra bırakmazsın PR ı cunku dıger oynadıgın tum fps oyunlarda olmayan PR da buldugun bırsey vardır. O da takım oyunudur. ama bır elestırıye mutlaka katılıyorum . Eger bulundugunuz server da bir Turk arkdasınız yoksa ve sız de ingilizce bilmiyorsanız hayatta kalma sansınız da hıc yoktur. Bu mod da harıtalar oldukca buyuk oldugundan dolayı pusulayı kullanmak zorunluluk.. dedigim gbi silin on yargıları mutlaka deneyın ve asla pısman olmayacaksınız bunu bılın.. Selametle.

    kesinlikle taktiksellik seviyorsanız hiç durmadan alın.Oyun kötü olsa yılın modu seçilir mi?Hem de ModDB gibi bir sitede...Benim ingilizcem de kötü ona rağmen yabancılarla anlaşarak taktiksel bir şekilde oynuyorum.Ayrıca her oyunda olduğu gibi bu oyunda da sizin tabirinizle kazmaların olduğu serverlar var.Mesela CoD serverları da WallHack kaynıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 24 Haziran 2009; 16:03:06 >




  • Teşekkürler.Simulasyon tam benim tarzım.Aksiyon aramıyorum.Sadece gerçekçilik.Kuruluma gelince dediğine göre 1800 küsürlük dosyayı indirmem gerekiyor galiba son olarak.Onuda bilgisayarın müzait olduğu bir gece açık bırakim.Uyutmuyor beni ama olsun.Windows 7 yi de öle indirdim :)
    Yardımların için saol.Bir an yazdıklarımı bitek ben görebiliyorum zanettim :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyes-on-you

    quote:

    Orjinalden alıntı: barcan

    Eyes şimdi ben açtım PR ın download kısmını ve şuan 1.41 patch i indiriyorum.Sonra altındaki PR 0.85 core u indircem ancak senin 4. olarak verdigin PR 0.85 levels göremedim orda onu açıklayabilir misin?
    Tamam ben yalnış görmüşüm hallettim.

    hallettiysen sorun yok.Açıklayıcı olması adına bir kez daha anlatayım.
    1.ADIM
    Öncelikle Orjinal Battlefield 2 yi yükleyin.
    2.ADIM
    İnternetten Battlefield 2 nin 1.41 Patchini indirip kurun.
    3.ADIM
    Aşağıdaki resimde işaretlediğim dosyaları çekin.(Tavsiyem Gamershell...)
     Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!)

    4.ADIM
    İndirdikten sonra önce Core ardından Levels ı yükleyin.
    5.ADIM
    www.evenbalance.com dan pbsetup ve pbsvc yi indiriyoruz.ilk önce pbsvc ile uninstall ve install yapiyoruz ondan sonra pbsetup ile update ediyoruz.
    Punkbuster güncellemesini doğru düzgün yapamazsanız çok baş ağrıtıyor.PB güncellemeden oyuna girmeyin.




    bf2 elime geçtiğinden yapacağım şey bu kadar mı?




  • evet core ve levels başlığı altındakileri indiriceksin.
  • söylediğin site, yani bu "http://www.realitymod.com/downloads.html" şimdi gösterdiğin resimden farklı. gamershell ile ilgili ( resimde beyaz dikdörtgen içine aldığın yerler ) yok. ve versiyon v 0.86 yazıyor gösterdiğin resimde ise v 0.85. ne yapıcaz hocam:) cevapsız bırakmıyorsun:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 24 Haziran 2009; 19:00:01 >
  • Arkadaş 0.86 yeni versiyon.0.86 nın core ve level ini indirecen bu kadar.
  • Oynayan varsa şu anda 10th sunucusundayım.
  • biz bugün girdik brk_066 nickli arkadaşla...İlk girdiğimiz haritalarda ayrı takımlara atma ve müthiş! şansımızdan dolayı doğduğumuz her yerin amerikan istilası altında olması nedeniyle pek bir şey yapamadık.Ancak sonradan açılan Operation Barracuda haritasında çok eğlenceli dakikalar geçirdik.Bayağı taktiksel oynadık.Özellikle benim medic olduğum zamanlar(övünmek gibi olmasın ama ateş altında aynı squadtan 4 kişiyi kaldırdım.) ve arkadaşın acemiliğine rağmen düşman squadındaki bir kaç kişiyi sanki yıllardır PR oynuyormuş gibi indirdiği dakikalar muhteşemdi.Bir de Çin bunkerlarındayken düşman squadından ateş altındayken kaçtığımız bölüm süperdi.Sonuç olarak bizim bulunduğumuz Çin oyunu kazandı.Çok eğlendik.Benim işim olmasa devam edecektik oynamaya.




  • evet baya zevkli dakikalar geçirdik.takımınızı kurup birşeyler yapınca oyun gerçekten zevkli oluyor.birkez daha söyleyelim cod4 gibi arcade tarzından başka oynamıyorsanız project realitydeki gibi gerçekçilik ön planda olan bir oyunu sevmezsiniz.
    @Ata hocam mumble a falan sende gelirsen iyi olur aslında..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ASN-DEATH6

    Arkadaşlar Operation Archer Konvoyumuz !!! çok güzel olmuş videolar.

    Part 1

    http://www.wegame.com/watch/Operation_Archer_Convoy_Part_1/

    Part 2

    http://www.wegame.com/watch/Operation_Archer_Convoy_Part_2_2/


    Hadi iyi seyirler

    Ata videolar süper olmuş.10 numara...




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.