Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.935
Cevap
154
Favori
711.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bu silahları neden ekleyemiyorum diyordum tamamen hayal klırıklığı :)
  • Olsun hocam bizlerde ilk başta silah sanıyorduk ama sonradan kaplama olduğunu öğrendik :)
  • Son sayfalarda oyunu birlikte oynamak isteyen arkadaşlara istek gönderdim onların dışında oynamak isteyen varsa yine ekleyebilirler.Oyun çıkmadan önce yaklaşık 60 kişiyi bf1 oynamak için forumdan ekledim ama sadece 2-3 kişi oyunu oynuyor geriye kalanlar ise daha oyunu bile açmamış olarak görünüyor.Bazısı oyunu bıraktı bazısı ise başka oyunlara geçti fakat online oyun uzun aralıklar vermeye gelmiyor biraz farklı tür oyunlara geçince saatlerce oynadığın bir oyun farklı gelmeye başlıyor yani isabetin düşüyor düşman seçemiyorsun vs.

    Oyunun büyük çoğunluğunu tek başıma oynadım bir ara birkaç arkadaşla oynadık ama onlarında farklı mazeretleri olup oynamayı bıraktılar geriye kalanlar ise dediğim gibi oyunda değiller.90 levele ulaştım ve oyunu elimden geldiği kadar düzenli olarak akşamları oynamaya çalışıyorum.Benzer şekilde her gün olmasada birlikte oynamak isteyen varsa "TX01-TERMINATOR" olarak ekleyebilirler.Savaş meydanında görüşmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 2 Ocak 2017; 19:55:26 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ekledim üstadım (I3aBaCaN) yanlız her gece oynayamam :) Bu arada ufak bir sorun daha var oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum ama kaç fps aldığımı bilmiyorum bana arada kasıyor gibi geliyor sorunum şu ne fraps ile ne de msi osd ile oyun performansını ölçemiyorum göstergeler hep originde kalıyor oyunda göstermiyor.Resimdeki gibi çözümü var mı acaba

    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]




  • oyun ayarları dx12 ise frap vb programlar göstermez oyunu birde dx11 de açarak fraps açın.
  • Slm arkadaşlar işlemcim intel i5 6500 oyuna girince işlemci yüzde yüz kullanıyor ara sıra 92 filan düşüyor oyun bitene kadar bu soruna bir güncelleme gelecek mi acaba ara sıra takılma oluyor orta ayarda oynuyorum ram 8gb ekran kartı mi gtx1050ti gaming x 4gb
  • Teşekkürler hocam uygun olduğunuz zamanlarda istediğiniz an katılabilirsiniz :)

    Hocam oyunu dx 12 yada dx 11 de oynuyorsanız her ikisindede aldığınız fpsleri görüntülemek için Msi Afterburner programının en son sürümünü yüklemeniz yeterli :)Ayrıca oyunun kasıyor hissi vermesi sadece fps ile ilgili olmayabilir pinginiz yada sunucudan kaynaklı gecikmelerde oyunun akıcılığını etkileyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Evet sorun dx12 imiş teşekkürler
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Afterburner kullanmıyorum gaming app uygulamasını kullanıyorum oında da en son sürüm yüklü ama dx 11 e çekince düzeliyor yine de teşekkür ederim
  • Oyun sonunda hiç bir istatistiği göstermedi. Her şey sıfırdı. Skoru da göstermedi. Sunucu göçmüş mü oluyor böyle olunca. Yaptığımız her şey boşa mı gitti şimdi.
  • Bu durumda gaming app uygulaması dx 12 desteklemiyor olmalı ki dx12 seçili iken performans değerlerini göremiyorsunuz.Dx 12 de oynarken Afterburner dışında kapsamlı olarak değerleri görebileceğimiz alternatif program henüz mevcut değil,dx11 de ise hemen hemen her osd yazılımı sorun çıkarmadan çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Son sayfalarda oyunu birlikte oynamak isteyen arkadaşlara istek gönderdim onların dışında oynamak isteyen varsa yine ekleyebilirler.Oyun çıkmadan önce yaklaşık 60 kişiyi bf1 oynamak için forumdan ekledim ama sadece 2-3 kişi oyunu oynuyor geriye kalanlar ise daha oyunu bile açmamış olarak görünüyor.Bazısı oyunu bıraktı bazısı ise başka oyunlara geçti fakat online oyun uzun aralıklar vermeye gelmiyor biraz farklı tür oyunlara geçince saatlerce oynadığın bir oyun farklı gelmeye başlıyor yani isabetin düşüyor düşman seçemiyorsun vs.

    Oyunun büyük çoğunluğunu tek başıma oynadım bir ara birkaç arkadaşla oynadık ama onlarında farklı mazeretleri olup oynamayı bıraktılar geriye kalanlar ise dediğim gibi oyunda değiller.90 levele ulaştım ve oyunu elimden geldiği kadar düzenli olarak akşamları oynamaya çalışıyorum.Benzer şekilde her gün olmasada birlikte oynamak isteyen varsa "TX01-TERMINATOR" olarak ekleyebilirler.Savaş meydanında görüşmek üzere.

    Ram sıkıntısı geçer geçmez sahalardayım tekrar. =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boss06 kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Hocam arma 3 ü denedin mi?

    Arma3 ü denemedim. Açıkçası trailerını bile izlemedim bugüne kadar. Bir bakayım. Hoşuma giderse onu da alıcaz artık yapıcak bişey yok. Nasıl olsa cüzdan delindi artık.
    O yazıyı yazarken yaşadığım sinir harbi ile bc2 ye bi parça haksızlık yapmış olabilirim. Çünkü Bf oyunları arasında online modunu en uzun oynadığım yapım bc2 olmuştu. Ama dediğim gibi sadece bir parça. Cod2 nin tırnağı olamaz o da.
    Hayatım boyunca cs den nefret ettim. Silah tepkimeleri inanılmaz yapay çünkü. Ayrıca şu an aklıma gelmeyen pek çok gözüme batan kısmi var. Ama bu adamlar beni cs go oynamak zorunda da bıraktı. Çünkü haritalar devasa değil, karambol yok, taktik var strateji var. Mecbur oynuyoruz napalım.

    Ayrıca fps dropları hakkında şunu söyleyebilirim. Gtx970 8gb ram olan sistem de fps dropları yaşadım mp de. Ancak olayın ramden kaynaklandığı çok barizdi. Sorun ekran kartı olamazdı. Droplar;
    64 kişilik serverlar da daha çok oluyor,
    24 kişilik serverlar da nispeten daha az oluyor,
    bina, harabe gibi kaplamaların olduğu yerlerde artıyor,
    çöl maplerin de azalıyor,
    ayrıca uzak noktalar da ki kaplamalar geç yükleniyordu.
    Hiç internette araştırmaya gerek duymadım, gittim 8 gb daha ram aldım ve rami 16 gb a çıkardım. Sorun çözüldü. Artık her map ve her koşulda ayarlar ultra da sabit 60 fps alıyorum.
    Bu sorunu yaşayanlar için bir not olarak kalsın bu da burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 3 Ocak 2017; 8:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar pc için en ucuz nereden buluruz? Meksika yada Kore originde ucuz deniyor ne kadar oralarda tam olarak, şuan vpn olmadığı için bakamıyorum.
  • selamlar,

    oyunda bir dünya adam ekledim ama düzenli girdiğim 1 kişi var. o da okan kardeşimiz :)

    arada manifestosu ve donsuzfare de ekibe katılıyor. ekleyin derim. manga halinde günlük yardırıyoruz. ts de var bende :)

    aRsL4nn
  • immeLmann kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldım oyunu aranıza almak isterseniz wasper54 nickim.
  • wasper54 kullanıcısına yanıt
    ofisteyim kardeşim :) sen ekle oyundan müsait isen. ts üzerinden de yardırırız. exp takviyeleri filan açıyoruz arada..
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    O dediğin eskide kaldı. Msi after burner ve yanında gelen riva tuner ın son sürümü pek tabii gösteriypr dx12 de de fps leri.
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    ben son sürücü ile denedim dx12 de hata veriyor oyun kapanıyor.siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ama herkeste sorun çıkmayacak diye birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.