Şimdi Ara

(BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
98
Favori
143.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim kart öldü. Aylar oldu, ne gelen var ne giden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mail geldi sanal kart yerine şöyle bir çözüm bulmuşlar , bunla uğraşcağına sanalkart çıkartsana eyy enpara...

    (BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI
  • enpara ssklı işte çalışmadığım için mi herneboksa bana kredi kartını vermedi en parayı seviyordum işletim ücreti falan yok bana vermesi lazımdı 2 kere kredi çektim hiç gecikmedim borcumu zamanında ödedim saçmalık bunlarınki
  • Ziraat'ten genç kartım(öğrenci kredi kartı) var. Enpara kredi kartına başvurdum olumsuz cevap geldi. Ziraatteki kartımı iptal etsem, olumlu sonuçlanır mı? Bilgisi olan var mı?
    (üniversite öğrencisiyim)
  • quote:

    şu provizyon işlerini de bir düzeltseler güzel olurdu. Normalde diğer kredi kartlarıyla aynı yerden yapılan harcamalar aynı günün gecesinde provizyondan çıkarken, enpara kredi kartı sonraki günün gecesinde provizyondan çıkıyor. Uygulama içi fatura ödemelerinde diğer bankaları bilmiyorum ama bu kartta ödemenin yapıldığı günün gecesinde provizyondan çıkıyor.


    quote:

    Kredi kartındaki sonradan taksitlendirme işlemini unutmadan hemen yapabilmek için istiyorsunuz değil mi bunu?

    Oradaki işleyişi şöyle anlatayım. Eğer işlemi bir QNB Finansbank POS'undan yaptıysanız işleminiz o günün akşamında provizyondan çıkar. Eğer başka bir bankanın POS'undan yaptıysanız diğer bankanın QNB Finansbank'a işlemle ilgili takas kaydının gelmesi beklenir provizyondan çıkması için. Tüm bankaların kredi kartları aynı mantıkta çalışır.

    Siz atıyorum Garanti bankasının kredi kartını kullanıyorsanız Garanti'nin POS ağı QNB Finansbank'a göre çok daha geniş olduğu için iş yerleri de Garanti kartını görünce kartı hemen Garanti POS'una soktukları için böyle bir algı oluşuyor sizde. Çoğu işyeri Enpara kredi kartının QNB Finansbank kartı olduğunu bile bilmediği için ellerinde QNB Finansbank POS'u olsa bile diğer bankanın POS'una sokuyorlar ve o yüzden provizyondan geç çıkıyor işlem. Bu konuda Enpara'nın maalesef yapabilecek bir şeyi yok.

    Umarım açıklayabilmişimdir.

    Böyle bir muhabbet geçmişti de aramızda hem buradaki arkadaşların da haberi olsun hem de öğrenmek istediğim şeyi söyleyeyim( aidat kampanyasıyla ilgili); bugün başka banka posundan yapılan bir harcama bugünün gecesinde değil yarının gecesinde provizyondan çıkıyor, aynı zamanda yarının ekstre kesim günü olduğunu düşünürsek, bugün yapılan bir harcama aidat kampanyası için yarın kesilecek ekstreye mi dahil oluyor ondan sonraki ekstreye mi?
    Bir de bu kredi kartını geçici olarak kullanıma kapatıp açtıktan sonra kredi kartı şifresi smsle geliyor, bunun olmasını engelleyemiyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 28 Şubat 2018; 21:23:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • taksitli işlemlerin önümüzdeki aylarda yansıyacak olan taksiti aylık 10 tl üstü 10 defa alışverişten sayılır mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N920C

    taksitli işlemlerin önümüzdeki aylarda yansıyacak olan taksiti aylık 10 tl üstü 10 defa alışverişten sayılır mı

    Taksitli alışverişinizin sadece ilk taksiti sayılıyor.
  • bir hevesle kartı aldık ama daha hiç kullanmadım. bir kampanyası olduğunu da görmedim. aidat yok tamam da bize ne faydası var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonidas26

    bir hevesle kartı aldık ama daha hiç kullanmadım. bir kampanyası olduğunu da görmedim. aidat yok tamam da bize ne faydası var acaba?
    Aidat kampanyası şuanda geçekten güzel. Ayriyetten alışveriş sonrası 3 tane ücretsiz taksit hakkı vermesi. Şuanlık bunlar güzel şeyler. Sesi çıkacağı zaman illaki gelecektir.
  • cep telefonuna taksit yapan var mı arkadaşlar
  • wordkart limiti yüksek diye vermediler bana sanırım, 100-200 tl limitte olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacılar kampanyalar düzgün değil Aidatsız evet ama Çekiciliği pek yok CEPTETEB Kart kullanıyorum 75 TL Aidat aldılar 500 TL harcama sözüne 75 TL Bonus aldım 3 tane de talimat verdim 75 TL'de öle aldım. 150 TL Aldım mis koydum cebe öneririm Bide kampanyalardan puan alıyoruz Bonus bahar kampanyası falan cebimde verdigimden Fazlasını aldım detayları altta aklına takılan bişi olan öm atabilir elimden geldikçe yazarım



    https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-kredi-karti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S24ULTRA

    taksitli işlemlerin önümüzdeki aylarda yansıyacak olan taksiti aylık 10 tl üstü 10 defa alışverişten sayılır mı
    Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonidas26

    bir hevesle kartı aldık ama daha hiç kullanmadım. bir kampanyası olduğunu da görmedim. aidat yok tamam da bize ne faydası var acaba?
    2018 sonuna kadar 3 taksit aidat iade avantajı var bunun dışında bir avantajı yok. Sanal kart olmadığı ve kampanyaları yıl sonu biteceği için ben iptal ettirdim.

    Bu QNB finansbank üye iş yerinde taksit yapar olayı da tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Örnek vereyim Kığılı'da QNB kartlarına %15 indirim var ama bizim kartı kabul etmiyordu. Ayrıca Kığılı'da tüm QNB kartlarına peşin fiyatına 7 taksit diyor ama bizim kartı sokunca sadece 2 taksit seçeneği çıkıyor.

    Sene sonunda faizsiz 6 taksit özelliği bittiğinde bu kart fazla bir iş yaramayacak gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atarli ergen

    yav işi gücü bıraktınız bunla neden bu kadar dert edip uğraşıyorsunuz sanki devlet hakkınızı mı vermiyor. kullanmayın sanal kart yoksa enparayı. bir sürü alternatif kart var alternatifsizde değil


    Ben kartı kapattım artık kullanmıyorum, herhangi bir uğraşımda yok. Size bir konuda katılıyorum evet çok fazla alternatifi var alternatifsiz değil, sanal kart yoksa ve kampanyalarda sene sonunda bitiyorsa kullanmakta ısrar etmenin gereği yok.

    Sanal kart için 2 senedir uğraşan arkadaşlara başarılar dilerim. Hala bir ümit uğraşan çok insan var, emeklerine yazık ettiklerini düşünüyorum.
  • hiç olmasa, encarta, kartfinans özelliği gelse yine iyi olurdu..
  • Sağolsunlar

    (BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Sağolsunlar

    Ben bu ayla 5 oldu, gelecek ay ile tamamlıyorum.

    Alacağım şeyi bile ayarladım.
  • Sizce bu saatten sonra Enpara kredi kartı alınır mı?

    Eşimin normal Finansbank kartı var. Değil kampanya, hiç puan birikmiyor. Enpara kredi kartı alalım dedim ama son yorumlara göre bunun da cazibesi kalmamış yanlış anlamadıysam
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Alinmaz bir ozelligi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.