Şimdi Ara

Başlık silinebilir. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
44
Favori
84.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Yinede arayıp sorun isterseniz listede Van'da yok ama bir arkadaş bağlatmış.
  • Teşekkür ederim, sabah arayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_citax

    Dostum benim de Türk Telekom da üst rütbeler de tanıdıklarım mevcut.nasil söyleyebilirim bunu bana tarif eder misin
    Aslında işlem çok basit,biliyorsun port'lari TT veriyor,o portlar üzerinden hizmeti turknet veriyor.simdi saha dolabından sana verdikleri portu degistiricekler,yani örnek vermek gerekirse;mesela saha dolabinda 50 tane port var,sana farzedelim 37.inci portu verdiler,misal boş olan 36 veya 38 inci porta aktaricaklar,sinyalide o porta taşıyacaklar.
    Eve gelen kablo felan degismiycek,senlik birsey yok yani,tamamen saha dolabından yapicaklari birşey.
    Eğer tanıdığın varsa tt'de,zaten sen durumu anlatirsan, onların yapacağı işlem bu,sonra turknete bu porta sinyali taşıdık diye bilgi vericekler.

    Tabi sorun porttan kaynaklaniyorsa...o porttan senin evine kadar gelen kabloda bir kopukluk/kisa devre vs varsa bir düzelme olmiycaktir haliyle.buda zor bir ihtimal tabi ama olmiycak birşeyde değil...

    Birde modemini,ev içi tesisatını kontrol etmeni öneririm,hatta apartman içi kablonuda.modeme giren kablo jack'inda en ufak bir şase varsa,buda sebep olur.yada kabloda sürekli zor bir temesta bunu yapar.genelde telefon kablosu çok narin bir yapıya sahip olduğu için, kırılma,tam temas etmeme sorunu çok oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur208

    Ben de keşke buna geçseymişim. süperonline geçtim fibere. satış temsilcisi ile bazı konularda mutabakata vardık. fakat sözleşmede bunlar yoktu. sözleşme geçerli o kınuştuklarınız bizi ilgilendirmez diyor resmen. bende 6. gün sonunda iptal ettirdim. önce bayiyiye git dediler. btk ya da şikayet edince sonra aradılar kargo yap ekipmanları dediler. btk şikayetimi okumadan süperonline a gönderiyor. şikayetime cevap yazmışlar. uzunca bir şikayet çözülmedi diyerek tekrar yazdım. sonuç nereye giderse gitsin. kandırılmak hissi çok kötü. 700 tl istiyorlar. fatura gelsin tüketici mahkemesine de gideceğim.

    Diyeceğim şu satış temsilcilerinin bayilerin sözüne kanmayın. sözleşmde hükümleri önemli.
    Belki işine yarayan olur diye gelişmeleri aktarmak istiyorum.

    Btk dediğim gibi şikayetimi direk süperonline a gönderdi. 2. kez cevap yazdım. 120 den btk şikayet hattını arayıp sordum btk bakmıyor mu bu şikayetlere adamlarla yazışıyoruz dedim. Onlar 3. Kez yazdığınızda btk devreye giriyor dedi.
    Superonline cayma bedelinde ısrarciydi. Yok sözleşme de öyle bir hakkiniz yok, yönetmelik te de geçmiyor dedi. Ben de kanun da var dedim. Ayrıca satış temsilcisi bana yanlış bilgiler verdi dedim. Sonuç olarak btk incelemesine dönüştü şikayetim. Ertesi gün aradılar süperonline den siz haklısınız dediler. 38 ₺ fatura kestiler. Btk ya da sorun çözüldü diyecekler muhtemelen. Aslında btk detaylı incelese ceza da verir ama sorun çözülmüş deyip kapatacaktır muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen hafta başvurdum Perşembe günü evrakları kargoyla yolladım cuma günü ellerine ulaştı.
    Bu hafta gelen giden olmadı. Kütahya’da yaşıyorum.
    İlk başlarda netgalaksi elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama dün iki defa müşteri hizmetlerini arayıp sıra beklediğim halde telefon tam açıldığında suratıma kapandı. Aynı işlemi başka telefon numarasından arayınca açtılar. Cuma günü ulaştı evraklarım ama Salı gününden itibaren işleme alındığı söylendi. Bu yüzden haftaya pazartesi 5 iş günü olacak. Üstelik evimde sabit bir telefon da mevcut bu kadar kolay yapılacak bir işlem için bir haftadır bekliyorum şimdi yine araya haftasonu girdi. Türk telekomun gelip yapması gerekiyor sanırım ama ne olursa olsun ben başvurduğum ve telefonlarımı yüzüme kapatan firmayla iletişim halindeyim.
    Pazartesi tekrar editleyeceğim.
    Bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba
    Yüzbaşım ben bağlatmak için başvurdum. Evrakları hazırlamıştım ama işte forumları çok dolaşınca kararsız kaldım. Aklım karıştı ve pişman olmak korkusuyla baz geçip TT başvurdum. Ama bir pişmanlık daha var keşke fazla kurcalamadan evrakları gönderip bağlatsaydım bu da benim içime uhde oldu.

    BU ARADA GERÇEKTEN LİSTE DE VAN YOK AMA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ADRESİ KONTROL ETTİĞİNDE ÇIKTI. İSTEYEN DE ARAYIP KONTROL ETTİREBİLİR. HATTA VAN DA OLAN ARKADAŞLAR İSTERSE VAN EDREMİT YENİ TOKİ BÖLGESİNİ ÖRNEK VEREBİLİRLER. ARAMA KANITI OLARAK. ABONE OLARAK DEĞİL.

    Herkese iyi günler dilerim.
  • Geçen hafta 16 mbps'lik paketi satın aldım. Altyapım en fazla 11 mbps'i destekliyor denildi ancak en yüksek 6 mbps hızı gördüm, ortalama 4 mbps civarı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım bina içi kablolarınız iyi olmayabilir dedi. Altyapıyla mı ilgili yoksa netgalaksi'nin işgüzarlığı mı bilemiyorum bağlattık bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mag13

    Geçen hafta 16 mbps'lik paketi satın aldım. Altyapım en fazla 11 mbps'i destekliyor denildi ancak en yüksek 6 mbps hızı gördüm, ortalama 4 mbps civarı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım bina içi kablolarınız iyi olmayabilir dedi. Altyapıyla mı ilgili yoksa netgalaksi'nin işgüzarlığı mı bilemiyorum bağlattık bakalım
    Modemde en yüksek erişilebilir hız ne olarak görünüyor. Daha önce aynı hat üzerinde farklı bir şirketten bağlantı varmıydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakir27 C kullanıcısına yanıt
    Hocam karar sizin.Bende sizin gibiyim. Telekom dan bu firmaya geçtim. Şimdilik sorun yok. Fiyatlar çok uygun. Piyasaya çıkınca Xbox series X almayı düşünüyorum. O zaman oyun oynayınca memnun olurmuyum bilmiyorum.Ping değerleri bende normal.Benim bu basliktaki amacım insanlar fazla para vermesin.Telekom abone kaybedince belki fiyat düşürür. Kalite artar.Dogru yapılan rekabet cogu zaman müşteriye yarar. Alternatif firmalatin olması iyidir. Tekelleri baskı altında tutar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Modem değiştirip deneme imkanınız varsa öyle test edin.Ayrica testi nasıl yapıyorsunuz ? Kablolu mu kablosuz mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinvurgun M kullanıcısına yanıt
    6 mbps hız aldığım sırada müşteri hizmetlerini aramıştım, modeme gelen hızın o sırada 8 mbps olduğunu söylemişti görüştüğüm kişi. Yani 2 mbps bir kayıp vardı bu da normal sanırım. Daha önce kiracı vardı TT kullanıyordu ama ne kadar hız alıyordu bilmiyorum
  • Değiştiremiyorum maalesef, zaten modeme gelen hız da düşük olduğu için modemlik bir durum değil anladığım kadarıyla. Bina içi sistemle ilgili ya da netgalaksi düşük hız veriyor bilemiyorum tabii. Testi kablosuz yapıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 4 Nisan 2020; 19:17:32 >
  • 35 mbps paketini İstanbul/ Maltepe Zümrütevler mahallesinde kullanıyorum. Şu anlık memnunum. 30-32 civarı çıkıyor hız testlerinde ve ping de düşük çıkıyor. Sadece torrent nispeten yavaş onun nedenini anlayamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Kablolu ölçüm en doğru sonucu verir.Kablosuz benimde 30-32 çıkıyor(35mbit fiber kullanıyorum).Mesafede önemli yan odada 30-32 çıkıyor.Arada 3 duvar olan odada 24 civarı hız alıyorum.Tüm modemlerde var mı bilmiyorum.Bazı modemlerin arayüzünde de hızı gösteren özellik oluyor oradan da bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eduyardo

    35 mbps paketini İstanbul/ Maltepe Zümrütevler mahallesinde kullanıyorum. Şu anlık memnunum. 30-32 civarı çıkıyor hız testlerinde ve ping de düşük çıkıyor. Sadece torrent nispeten yavaş onun nedenini anlayamadım.
    aynı hızı kullanıyorum, download da 2 mbs geçmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz konu dışı bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
    Oturduğum sokaktaki binaların altyapı sorgulamasını yaptığımda birçok bina 80 mbps'e kadar hızı destekliyorken benim binama gelen internet max 11 mbps. Yan binamdakiler bile 80 mbps hız alıyor. Bu konuda yapılabilecek bir şey yok mu? Müşteri hizmetleri hiç ilgilenmiyor, bölge müdürlükleri telefonlara bile bakmıyor. İstanbul'un göbeğinde oturuyorum internet rezil
  • Telekomdan bir tanıdık bulup fiber kutu talep edebilirsiniz.
  • Kurulumu kendisi yapabilen var mı ?
    Ve bağlayanların ortalama kaç gün içinde gelip kurulum yaptılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mag13

    6 mbps hız aldığım sırada müşteri hizmetlerini aramıştım, modeme gelen hızın o sırada 8 mbps olduğunu söylemişti görüştüğüm kişi. Yani 2 mbps bir kayıp vardı bu da normal sanırım. Daha önce kiracı vardı TT kullanıyordu ama ne kadar hız alıyordu bilmiyorum
    Eğer hiçbir çözüm yoksa son çare hattı kapatıp tekrar actirmak söyle ki;

    Arkadaşım ttnet üzerinden internet aliyordu. 16 hiz paket olmasına rağmen ttnet en fazla 8 veriyordu. Modem arayüzüne baktığımda desteklenen 19 görünmesine rağmen ttnet 8 de stabil oluyor diye hızı sabitlemis. Eve gelen malesef en fazla 6-7 arasi gerisini siz dusunun. Arkadaşım o dönem netspeed geçiş yapacaktı netspeed ile gorustigumuzde aynı port tan aynı hızı alacağımızı geçiş yerine yeni abonelik actirmayı tavsiye etti. Eski abonelik iptal oldu ve yeniden netspeed abone olduk. Hız 16 oldu eve gelen max 14-15 bu değerler üzerinden rahatça kullandı. 1 yıl sonra netspeed fiyatları artınca arkadaş tekrar netgalaxy geçiş yaptı aynı port aynı hız aldı. Yani sözün kısası aynı port tan aynı hızı verirler en son çare eskisini iptal edip yeni abonelik almak.

    Türk telekom farklı iss olunca port değiştirme ve hız yükseltme konularına çok sıcak bakmıyor yapmak istemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 5 Nisan 2020; 1:5:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nasıl ulaşabiliriz netgalaksiye? Web sitesinden sizi arayalım kısmına numaramı yazdım ama dönüş olmadı 1 haftadır.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.