Şimdi Ara

başlık bulamadım ama gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yıllar geçiyor bilim ilerliyor biz hızımızı kesmeden geriye gidiyoruz, orta doğudan farkımızın kalmamasına az kaldı. bıktım artık. arkadaşlar lakin bizim kuşak da tüm bu olanlara rağmen rahatlığına düşkün farkında mısınız herkes yurt dışı hayallerinde. kimse de bir yahu böyle olmaz doğduk doğalı şahit olan biziz gelecekte rolü olacak olanlar da biziz deyip kılını kıpırdatma hevesine girmiyor. varsa yoksa ülkeden kaçış veyahut bölüme ilgisi/yeteneği olmasa da köşeyi dönerim bunu okusam ya düşüncesiyle saçma sapan tercihler. bu kadar farkındalığı olan bir nesil neden hala sadece kendini düşünüyor, bu bireyselciliği niye bir kenara koyamıyor? milli bilinç mi aşılanamadı ne oldu bize? tiktoktaki hayata bakış açımızı değiştiren (!) videolarla saatlerini geçiren bizim nesil ileride ülkemize çok şey katacaktır şüphesiz. etrafımdakilerden gördüğüm durum bu açıkçası. sizce?


    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! Bu belli. Fakat zekânı unut! Daima çalışkan ol..."

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir."

    "Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum. Buna gerçekten sevinmekteyim. Fakat beraber yaşadığımız sürece benim hedefime yürümenizi hepinizden istemek, geçerli bir hakkım olarak tanınmalıdır."

    "Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir.”

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • 1 öncelikle pakistan'dan farkımızın olduğunu düşünmüyorum bana göre bir ülkeyi ülke yapan içinde bulunan halkın kafa yapısıdır

    2 ben vefali bir insanim benim üzerimde emeği olan bir ülkeye borcumu bilirim ama bu ülke beni(gencliği) hak edecek hiçbir şey yapmadı tam tersine kaybetmek için zorluyor ve elimizde olmayan şeyler için hayatımı mahvedemem bu bencillik değil bana göre

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.ye ben de bire bir katılıyorum, yazmayı göze alamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.