Şimdi Ara

başlat-tüm programlardaki bazı programları nasıl kaldırabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • smart ununistaller var.ama orda gözükmüyor.başlat-tüm proğramlarda bütün herşey gözüküyor.ne yapmam gerekiyor kaldırmam için.unlocker dosya kaldırma değilmi?ononulada olmuyor.

    birde internette açılış sayfamı nasıl değiştirebilirim.çok yol denedim olmuyor.imesh gibi bir porgram yükledim.shareaza gibi.hep onun arama motoru çıkıyor.



  • Başlat - Denetim masası - Program ekle/kaldır seçeneğinden istediğin programı kaldıramıyorsan muhtemelen c: - program files klasöründe o programın bazı dosyaları (çoğunlukla da dll uzantılı olanlar) kalmış olabilir. Elle silmende bir sakınca yok. Daha sonra başlat - tüm programlardan da sil diyerek halledebilirsin. Ben system mechanic ile kaldırıyorum. Registry kayıtlarına kadar tüm bağlantılarını siliyor. Zararlı yazılımları silmek için de faydalı...

    Başlangıç sayfanı değiştirememen bilgisayarda spyware olduğunu gösteriyor. spyware terminator programını yükle. Tamamen bedava ve oldukça da başarılı bir yazılımdır.
  • açılış sayfanı değitiremiyorsan çalıştıra "regedit" yaz ve kayıt defterine gir oradan "start page " diye arat yada açılışını işgal eden adresi ,kayıtı bulduğunda da değiştir olsun bitsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.