Şimdi Ara

başlangıçta gaz sesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vestel cxp-24 maceramdan sonra bioplus-15 ve bioplus-12 olmak üzere 2 klima aldım. (ev dubleks) bioplus-12 yerine sx-12 adore diye bir model geldi. Tüketici hizmetlerini aradım ikiside aynı model dediler. servisde aynı dedi. kurdurduk. 12 likte ilk çalıştırışta yoğun bir gaz sesi geliyordu. (sular kesildikten sonra yeni gelirken çıkan lıkır lıkır ses gibi). güçlü servis ağını araya araya 1 haftada geldi. boruda eziklik vardır dediler boruyu kontrol ettiler birşey çıkmadı. gazı boşaltıp havasını alıp tekrar gaz bastılar. ses azaldı ama yinede var. (15 likte bu ses hiç yok). 12 liklerin peteği küçük olduğunda bu ses kesilmez dediler.
    1- doğrumu söylediler,
    2- bioplus-12 ile sx-12 adore aynı model midir?
    3- ne yapmamı tavsiye edersiniz? (klimalar 13 eylülde takıldı)
    teşekkürler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: muhsin zekeriya

    vestel cxp-24 maceramdan sonra bioplus-15 ve bioplus-12 olmak üzere 2 klima aldım. (ev dubleks) bioplus-12 yerine sx-12 adore diye bir model geldi. Tüketici hizmetlerini aradım ikiside aynı model dediler. servisde aynı dedi. kurdurduk. 12 likte ilk çalıştırışta yoğun bir gaz sesi geliyordu. (sular kesildikten sonra yeni gelirken çıkan lıkır lıkır ses gibi). güçlü servis ağını araya araya 1 haftada geldi. boruda eziklik vardır dediler boruyu kontrol ettiler birşey çıkmadı. gazı boşaltıp havasını alıp tekrar gaz bastılar. ses azaldı ama yinede var. (15 likte bu ses hiç yok). 12 liklerin peteği küçük olduğunda bu ses kesilmez dediler.
    1- doğrumu söylediler,
    2- bioplus-12 ile sx-12 adore aynı model midir?
    3- ne yapmamı tavsiye edersiniz? (klimalar 13 eylülde takıldı)
    teşekkürler.


    Valla belki kızacaksınız ama,ben olsam almazdım ,hadi hata yaptım aldım diyelim hatamı anladığım an geri verirdim.

    Vestel klima konusunda SIFIRDIR,geri verin gerçek klima alın.

    iyi günler




  • kardeş güzel söylüyorsunda bu konular tamamen duygusal (PARA) konular. kendi evim olsa kira derdim olmasa kaliteli birşey alabilirdim. ben en iyisi değişim isteyeyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muhsin zekeriya

    kardeş güzel söylüyorsunda bu konular tamamen duygusal (PARA) konular. kendi evim olsa kira derdim olmasa kaliteli birşey alabilirdim. ben en iyisi değişim isteyeyim.

    Evet degişim iyi olur,ama kaça aldınız acaba ,aldıgınız paraya yakın daha kaliteli bir ürün varsa onlarıda düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.