Şimdi Ara

Başlangıç Onarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi geceler.

    3 gün önce bilgisayarı kapattım normal şekilde kapatış o kapatış bilgisayar başlangıç onarma istiyor tamam yap diyorum ekran gelmiyor sadece Windows ekranı geliyor imleci hareket vs. Ettirebiliyorum 10 15 restart denememden sonra başlangıç onarma geldi ama iptal ettim yanlışlıkla daha sonra gelmedi tamam neyse format atayım diyorum usbden boot ediyorum Windows kurulma için hazırlanıyor ekranında kalıyor. Çözümü var mı nolur çok kötü durumdayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu ileri mobil sürüm kullanılarak atıldı bildirisine acıyın bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB ile Boot ederken tekrardan başlangıç onarma deneyebilirsin. Şimdi Yükle yazısının geldiği ekranda alt tarafta Bilgisayarınızı Onarın diye bir seçenek vardır. Ona tıkla. O alanda bir kaç farklı sistem kurtarma yöntemini deneyebilirsin.
  • E.A-Z E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç biri olmuyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB'ye hangi programla yazdırdın dosyaları. Rufuslamı.
  • E.A-Z E kullanıcısına yanıt
    Biri rufus diğerine de win7tousb ile hala çözemedim sorunu):

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tip bir sorunu farklı bilgisayarlarda bir kaç defa yaşadım. Büyük ihtimalle dvd ile format atarsan sorunun düzelecektir. Ama DVD ile format atma imkanın yoksa bir kaç tavsiyede bulunayım. Öncelikle şunu söyleyeyim bu sorunu yaşayan çok insan var ve bunun sebebi tam olarak nedir kimse bilmiyor. Ne Microsfot'un sitesinde nede başka forumlarda tam olarak ortak bir çözüm görmedim. Herkes sorunu farklı yöntemlerle aşmış. Büyük ihtimalle sendeki sorunun sistem kurtarma ve başlangıç dosyalarının hasar görmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

    İlk olarak bilgisayarında yedeklemen gereken bir dosya yok ise bütün sürücü bölümlerini silip tekrar oluşturmanı ve yeniden biçimlendirmeni tavsiye ederim.

    Takıldığını söylediğin Windows Kurulum İçin Hazırlanıyor kısmında farklı bilgisayarlarla bir çok defa USB ile kurulum yaparken bende bu sorunu yaşadım.
    Bir keresinde 40-45 dk. bekledikten sonra kuruluma devam etmeyi başarmıştı. Bir keresindede yaklaşık bir gün bekledim ama ne yazıkki bir türlü kurulum ilerlememişti. İstersen takıldığı kısımda 1 saat felan bekle küçük bir ihtimal olsada kurulum ilerlemeye devam edebilir.

    İnternette bir kaç yerde gördüğüm bir yöntemde takıldığı zaman USB aygıtını hızlı bir şekilde çıkarıp tekrar takın diyorlar. Bu yöntem işe yarıyormu bilemem çünkü denemedim.

    USB'ye kurulum dosyalarını WinToFlash programıyla yüklemeyi dene birde. Çünkü bu hatayı ben bir kez bu şekilde aşmıştım. En stabil usb boot hazırlama aracı bence budur.
    Rufus ve diğer usb boot araçları bazen ince ayar isteyebiliyor ve hata verebiliyor.

    USB cihazında bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla iki farklı USB ile de başarısız olmuşsun. Yine bir ihtimal kullandığın ISO dosyasında bir sıkıntı olabilir. İstersen yeni bir iso dosyası bulup onunla tekrardan format atmayı dene.

    Bios ayarlarınada bakmanı tavsiye ederim. Hatta UEFI uyumlu bir bilgisayarın varsa hem UEFI hemde normal format atmayı dene belki bir faydası olabilir.


    Bu deneme yanılma yöntemi ile aşabileceğin bir şey. Direkt olarak şunu yap diyemiyorum.




  • E.A-Z E kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmaya çalıştığın için binlerce kez teşekkürler 3 gün oldu sanırım. Bugün 10 küsürüncü restart attığımda normal şekilde açıldı bilgisayar ama driverlar falan silinmişti sadece. Şimdi onları yüklüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman geçmiş olsun diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.