Şimdi Ara

Baskılı VR Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baskılı VR Gözlük


    Baskılı VR Gözlük
    Baskılı VR Gözlük, sanal gerçeklik teknolojisi ile hayatımıza giren logo baskılı cardboard gözlükler, teknolojik promosyon ürünleri arasında en çok tercih edileni. Genel anlamda tanıtım amacıyla kullanılan sanal gerçeklik teknolojisini, en iyi deneyimleme yöntemi tabiki sanal gerçeklik gözlükleri. Bunlar arasında ise firmaların baskılı vr gözlük anlamında kullandıkları ve promosyon olarak dağıttıkları en yaygın ürün, karton sanal gerçeklik gözlüğü. Kalın ve sert kartonlardan 3 kat birleştirilerek üretilen karton vr gözlüğü, sağlam ve uzun süre yıpranmaya karşı dayanıklı olarak üretiliyor. Bu sayede elden ele dolaşan firma logonuz veya tanıtımınızın olduğu, ilgi çekici bir promosyon ürününe sahip oluyorsunuz. Klasik basılı kataloglar ile aynı fiyatlara, hatta daha ucuz maliyetlere sahip olabileceğiniz google cardboard lar ile sanal tur dan 360 çekim lerinize kadar her türlü vr içeriklerinizi hedef kitlenize ulaştırabilirsiniz. Karton sanal gerçeklik gözlüklerinin en büyük avantajlarından birisi tabiki ofset baskıya uygun olması. Bu sayede istediğiniz tasarımı yada görseli kaplama şeklinde uygulamak mümkün.
    Kare Kod İle Sınırsız Erişim
    Promosyon VR gözlük lerin baskı esnasında tasarımına eklenen kare kodlar ile, kullanıcılarınızı istediğiniz uygulamaya yada web sitesine yönlendirmeniz mümkün. Bu sayede gözlük üzerindeki kare kod tüm dünyadaki kullanıcıları eriştirmenizi kolaylaştırmış oluyor. Geniş model yelpazesine sahip google carboard modellerinden ister google cardboard v1.0 ister google cardboard v2.0 ı seçebilirsiniz. Yada daha fazlasını isteyenler için özel tasarım sanal gerçeklik gözlüğü de oluşturulabilir. Tasarım ve modelleme tamamen sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda oluşturularak çözümler üretmekte mümkün. Örneğin bir otel tanıtımı yapmak istiyorsunuz, Sanal tur uygulamanızın linkini kare kod ile karton vr gözlüklere basmanız yeterli. Kullanıcılar dünyanın neresinde olursa olsun sizin otelinizi gerçekten oradaymış hissi ile görüp gezebileceklerdir. Bu uygulamanın yanında havadan 360 görüntüler ile de farklı etkileşimler ve tanıtımlar oluşturmak mümkün.

    Sizde firmanıza özel logo baskılı cardboard siparişi vermek veya projelerinize özel fiyat teklifleri almak istiyorsanız. Burayı Tıklayarak hemen bize ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.