Şimdi Ara

Başka üniversiteye geçiş yaparken KYK'nın kesilmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehirde elektrik-elektronik okuyodum ben, bu sene yatay geçişle değil, direk üniversite sınavıyla kazanarak uludağ ünisi elektrik elektroniğe geçiyorum. Neyse lafı uzatmayalım
    KYK'dan geri ödemeli burs alıyorum, e kayıt sildirip uludağa kayıt yaptırıcam bursum mantıken kesilmesi lazım ? ne yapmam gerekiyor bilen var mı arkadaşlar ?



  • Arkadaş kimse mi bilmiyo ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamerMan -- 27 Temmuz 2014; 12:00:22 >
  • Aynı durum bende de var. Ama ben kesilmesini istiyorum. Çünkü eski üniversitem 4 yıllıktı ve 4 yıllık sözleşme yaptım bu sene kazandığım 2 yıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Missiecupcakes kullanıcısına yanıt
    kesilmesi kolay ya, gidip bursun kesilmesini istiyorum diceksin zaten kesiyolar da benim durum nolacak kimse bilgi sahibi değil anlamadım ben bu işi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamerMan -- 27 Temmuz 2014; 14:25:22 >
  • aynı durumu bende yasadım krediniz kesiliyor sonra gerekli yazısmalarla geri ödeniyor mesala 2 ay alamadınız o 2 ayıda size toplu şekilde ödüyorlar fakat söyle bir durum var mesala siz hazırlık okudunuz 5 sene kredi alcaksınız yeni gectiginiz bölümde hazırlık yoksa veya muaf tutularsanız size 4 yıl ödeme yaparlar 2 yıl aldıysanız 2 yıl daha kredi alırsınız son senenizde ödeme yapmazlar
  • KYK'ya gidip bildirmen gerek kredi kesilmesi diye bir şey olmaz, burs almıyorsun sonuç olarak :)
  • Arkadaşlar bu yil kyk dan bir defa burs/kredi alırsak (4 yıl bölüm,bölüme yeni başlayacağım) gelecek yıl tekrar ygs lys ye girerek bir bölüme yerlestigimizde burs/kredi başvurusu yapma hakkımız oluyor mu?

    örnek veriyorum diş bölümüne geçtik (5 yıllık) yine burs alabilecek miyiz?


    konu açmıştım hatta:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96335870&p=1#96587415



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 30 Ağustos 2014; 2:35:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • örneğin ağustos ayında kayıt sildirdiniz krediniz eylül gibi kesilir siz yeni üniversiteye kayıt yaptırdıgınızda bu durumu dilekçe ile kyk bildirsiniz 2 3 ay sürüyor işlem bu zaman arasında kredinizi alamazsınız fakat örneğin aralık ayında işleminiz sonuclandı alamadıgınız eylül ekim kasım aralık ayı toplu şeklide hesabınıza yatırılır.Üniversitelerden hangi nedenle olursa olsun kayıt sildirip dondurma işleminde bulunsanızda askerlik subesi kyk ve ev adresinize bilgilendirme yapılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eski acik

    örneğin ağustos ayında kayıt sildirdiniz krediniz eylül gibi kesilir siz yeni üniversiteye kayıt yaptırdıgınızda bu durumu dilekçe ile kyk bildirsiniz 2 3 ay sürüyor işlem bu zaman arasında kredinizi alamazsınız fakat örneğin aralık ayında işleminiz sonuclandı alamadıgınız eylül ekim kasım aralık ayı toplu şeklide hesabınıza yatırılır.Üniversitelerden hangi nedenle olursa olsun kayıt sildirip dondurma işleminde bulunsanızda askerlik subesi kyk ve ev adresinize bilgilendirme yapılır.

    bu durum sadece kredi için mi geçerli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursuda keserler ama sonra yeniden baglanır mı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.