Şimdi Ara

basit bir iş lütfen anlayanlar bir yorum yazsa???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 05 vtec2 aracım var ve orijinal sistemi bozmadan ufak bir iyileştirme amaçlıyorum, şimdi elimde bir amfi var google'dan buldum resmini vs, zamanında babamın emektar partner için alınmıştı ama kullanılmadı, amfi şudur: http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://images.hemalhemsat.com/_upload/200643/532159001161639417615900_0_0.jpg&imgrefurl=http://hemalhemsat.msn.com.tr/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx%3FAuctionId%3D1224524&usg=__ClwwK55aiiI7mrhsVn56dfN-EtU=&h=442&w=590&sz=70&hl=tr&start=7&um=1&tbnid=IkMf-W9nHThO5M:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Droadson%2Bamfi%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26sa%3DN%26um%3D1 200w 2 channel yazıyor ama anlamıyorum hiç. Fikrim şöyle 200 lira civarına bir kabinli sub alsam bu amfi ile onu benim orjinal sisteme oturtsam sesleri hoperlörlerden alıp bası da kısıp sub'dan alsam orijinallere dokunmadan sizce idare eder mi? ses işin çok küçük maliyetlerle kapatmam lazım jant borcu tepemde duruyor:)







  • linkteki amfi 50 liralık subu bile düzgün bir şekilde besleyemez. acnak 10-16 cm civarlarında orta yollu coaxiel hoparlörleri çalıştırabilir. iyi bir sistem için aracın orjinal hoparlörlerinden vazgeçmelisiniz.
  • zaten olay da bu, ben çok pahalı kusursuz bir sistem aramıyorum, biraz bas ve orijinal kolonların sesi bana yeterli, eğer bu amfi vasat bir sub besleyebiliyorsa yeterli olur yani bana
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boyrhomboidea

    zaten olay da bu, ben çok pahalı kusursuz bir sistem aramıyorum, biraz bas ve orijinal kolonların sesi bana yeterli, eğer bu amfi vasat bir sub besleyebiliyorsa yeterli olur yani bana


    beslemez...

    Bence jant borcunuzu bitirin, sonra düzgün bir ana ünite alarak işe başlayın :) .. bu anfiyi direk unutun .. :)
  • Anfiden ziyade VtecII'lerin orjinal hoparlörleri o kadar da iyi değil.Şu an ana ünite olarak Sony gt414 kullanıyorum.Açıkçası çıkan ses o kadar dandik ki orjinal hoparlörle.Doğru dürüst kulağın duyacağı kadar bass bile vermiyor.
  • 6x9 pıoneer al ona uygun kabinler oluyo en basiti
  • beyler ses olayında bir Atılım yaptım arkaya jbl kompenant aldım 220tlye, bir adet 4 kanallı xetec marka amfi ve jbl 1000watt sub aldım, bence güzel bir ses, sizce nasıl olmuş? bir de ana ünite düşünüyorum pioneer alpine jvc lg vs yani klas bir şey olacak şekilde araç ibreleri mavi ve kırmızı ona uygun olacak şekilde bass kontrolü olan bir ünite öneriniz var mı? flash disk kullanırım.
  • butce nedir ana unıte ıcın ayırdıgınız ?
  • 200-350 arası bir para koysak güzel bir şeyler çıkar mı acaba? tesisatı kuran yer bana çıkarsan bir şey söyledi, ne yap yap ana ünitede pioneer'den şaşma kimden aldığın mühim değil buna dikkat et bir de aldığın teypte bass kontrol olsun dedi, başka bir ortamda ise bir arkadaş pioneer artık eskisi kadar belirgin bir farka sahip değil dedi kafam iyice karıştı. kim doğru söyledi bilemiyorum ama benim kriterlerim:
    -elbette en başta ses kalitei
    -ileride yapılabilecek yatırımlara hazır bir altyapı(şu an belirttiğim jbl 1000w sub, xetec amfi, jbl kompenantlar mevcut, bunları da en iyi şekilde taşıyacak)
    -bass vs kontrol artık kusura bakmayın arkadaşlar anlamıyorum çok fazla siz ne anlatmak istedğimi anlamışsınızdır
    -radyo çekimi güzel
    -flash girişi
    -mümkünse mavi ledler ve kullanışlı ekran

    arkadaşlar bu istediklerime ortaya koyduğum para az mı yeter mi sizce?
  • player pioneer
    sub jbl
    tweeter focal
    mid.range pioneer
    10 numara olur.
    Bahsettiğiniz kombinasyona Pioneer-Kenwood Player yakışır. Renk falan o kadar önemli mi harbiden ya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 3 Mayıs 2009; 4:56:05 >
  • bence uyumlu olması önemli bir özellik istediğim kriterlere uygun model belirtebilecek arkadaşlar cevaplarınızı merakla bekliyorum.
  • 6050 pioneer hem renk hemde teknk özellik bakımdan işinizi görür
  • teknik olarak bilmem ama görüntü olarak 3050 çok hoşuma gidiyor sende bğenirsen al fiyatıda uygun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boyrhomboidea

    200-350 arası bir para koysak güzel bir şeyler çıkar mı acaba? tesisatı kuran yer bana çıkarsan bir şey söyledi, ne yap yap ana ünitede pioneer'den şaşma kimden aldığın mühim değil buna dikkat et bir de aldığın teypte bass kontrol olsun dedi, başka bir ortamda ise bir arkadaş pioneer artık eskisi kadar belirgin bir farka sahip değil dedi kafam iyice karıştı. kim doğru söyledi bilemiyorum ama benim kriterlerim:
    -elbette en başta ses kalitei
    -ileride yapılabilecek yatırımlara hazır bir altyapı(şu an belirttiğim jbl 1000w sub, xetec amfi, jbl kompenantlar mevcut, bunları da en iyi şekilde taşıyacak)
    -bass vs kontrol artık kusura bakmayın arkadaşlar anlamıyorum çok fazla siz ne anlatmak istedğimi anlamışsınızdır
    -radyo çekimi güzel
    -flash girişi
    -mümkünse mavi ledler ve kullanışlı ekran

    arkadaşlar bu istediklerime ortaya koyduğum para az mı yeter mi sizce?




    pioneer 605ub teyp
    hertz dsk 165 mid takımı
    rockford fosgate P1 subwoofer
    sierra sa 4050 amfi


    6050 ub de aradığınız özellikler var, bas kontrol, flahs girişi mavi ledler vs vs..




  • 6050'lerin piyasası nedir acaba? sağda solda bir sürü fiyat var kaça alırsak iyi bir fiyat olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.