Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇENLER.. MARKA MI ÖNEMLİ SERVİS Mİ DİYENLER...(HER İKİSİ DE DİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendi topiğime de yazdım ama herkesin görmesi açısından yeni başlık altında olması gerektiğini düşünerek buraya da açıyorum.

    Başımdan geçenleri aktarmayı borç biliyorum.

    1. Sessizdir diye aldanıp ROMANO taktırmak için Adana Fırat Otogaz'a gittim. Öve öve bitiremedi.
    2. 1400/10 taksite anlaştık, depo olarak da simit depoda karar kıldık.
    3. 2 gün sonra saat 8'de aracı bıraktım. 11 gibi aradılar, simit depo yerine aracıma daha uygun olacağını söyledikleri kalem depo dedikleri depodan taktırmak isteyip istemediğimi sordular. Ben de görmeliyim diyerek yanlarına gittim. Yanımda iryeri aradı (numaradan olduğunu sonradan anladım) ellerinde 1 tane kaldığını, aman ha kaçırmamam gerektiğini söyledi ve ben daha tamam demeden "kaçırmayalım hocam" diyerek sipariş verdi.
    4. Ön kısmı taktılar, arka depoyu takıyorlardı, bagajı deldiler (sonradan yanlış deldiklerini öğreneceğim), depoyu yerleştirdiler. Gerçekten görünürde herşey yolunda gidiyordu ve depo da bagajda sırıtmamıştı.

    -Hocam bu gaz kelebeğinin içi berbat kirlenmiş. Dışarıda 50 liraya temizliyorlar, biz 30'a temizleriz. Aracın performansı, yakıtın azalması bıdı bıdı bıdı..
    -Valla param yok, daha geçen gün servisten çıktı araç, böyle kalsın. (İyi ki böyle demişim, sonradan öğrendim ki bir spreyle temizleniyormuş ve para mara alınmıyormuş)

    5. Son bağlantıları yapılmadan depoya ALDESA marka, evet evet yanlış duymadınız ALDESA marka şamandıra ve gaz valfi takıldığını gördüm. Bundan sonra ipler koptu.
    - Ya niye ALDESA taktınız, biz ROMANO'ya pazarlık ettik, ben güvenilir ve kaliteli diye, en iyisidir diye onca markayı tepip Romano'ya anlaşıyorum, siz neden bunu taktınız?
    -EEH. Şeyy- bakın elimizde bu depoya ait şamandıradan yok. Bakın bakın deponun üzerinde 244 yazıyor, yani şamadıra da mutlaka 244 olmalı. başka takıp sizi kandırabilirdik ama yapmıyoruz..
    -Yani madem elinizde Romano'nuın bu depoya ait şamandırası yok, ne diye beni simit depodan vazgeçirip buna yönlendirdiniz ve şamandıra uygun değil demediniz, bu aldatma değil midir?
    -Eeh ehe. valla unuttuk söylemeyi. hergün onlarca araba geliyor, müşteri yoğunluğu falan filan.. kafa kalmadı.. bağışlayın.
    -Ya güvenim alt üst oldu, durun hele ön tarafa da mı ALDESA taktınız yoksa, hele bir kontrol edeyim.
    -Yok abi ön tarafta ROMANO takılı, kabloları bile orcinal italyan.
    -Ama bu durumda Ön farklı, marka , arka farklı ve ucuz marka, verim ne olur? Başka yerden getirtemez misiniz?
    -şey.. biz takalım siz birkaç ay sonra gelin, değiştiririz, sipariş verelim.
    -olmaz arkadaş, depoyu simite çevirelim oyleyse..
    -Eee ama bagajı kocaman kocaman delmiş bulunduk..
    -Hay allah kahretmesin yaa bizdeki şansa bak...
    (Bu arada mühendis beyle usta bey kafa kafaya verirler fısıldaşmaya başlarlar) ben uzakta sigara tüttürüp isyanları oynamakla meşgulum. bu sırada 2 arkadaşım da yanıma ziyarete gelirler)
    -Böyle böyle yaptılar, şimdi kafa kafaya verdiler.. ama güvenim kalmadı. hele bir yaklaşayım bakalım ne konuşuyorlar...

    Gözlerime inanamadım. 244 ise 244 olması lazım diyen adamlar, ellerinde zımpara, keski v.s. şeylerle içeride bu numarayı kazımakla meşguller. Akıllarınca aaaa içeride varmış şimdi bulduk diyip geçirecekler.. Gördüğümü fark ettiler, anlamadığımı düşündüler.

    -Ne yaptınız ustalar?
    -Bulduk bulduk.. içerde bir tane varmış.. Şimdi bunu takıcaz..
    -Hani yoktu? Hem kazıma yaptığınızı gördüm?
    -Bişey olmaz abi, ha 232, ha 244, büyük fark yok, hem biz şimdi uydururuz, merak etmeyin.
    (Muayenede farklı rakamlar varsa kesinlikle geçmiyormuz, izin verilmiyormuş)

    -SÖKÜN KARDEŞİM. ne yaptıysanız sökün. istemiyorum. Ahh eşşek kafam benim. Bankayı da arayacağım, satışı iptal etsinler.
    -Tamam sökelim. Bankayı Aramanıza gerek yok, biz iptal ederiz. (Bana yaptıkları tek ve en büyük iyilik)

    Manifofolt da delindi bu arada

    Soluğu BRC takan POLAT otogaz'da aldım. Önce alsaydım özel teknik sayesinde (Brc-Hyundai işbirliği) manifolt delinmeden yapılabiliyormuş
    Ne mi oldu, harika işçilik, anlayış, güven, kaliteli kit. Fiyat ise 1500/10 taksit. Ne ses var ne bişey. BRC sesli çalışır diyenlere asla aldanmayın.

    Takıldığından bu yana yaşadığım tek sorun, ikinci gaz alışımdan sonra epey süre ilk çalışmadan sonra dıt dıt diye ötme yapıyordu düğme, benzine alıp gaza alınca kayboluyordu. Gaz miktarı azalınca şimdi hiç yapmadı. Yine de ilk gidişimde bunu söyleyeceğim. Performans süper ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filidor -- 29 Haziran 2009; 0:06:55 >







  • kardeş geçmiş olsun öncelikle bende fırat otogazdan taktırdım romanoyu allaha şükür çekişte falan problemim yok yalnız gaz göstergesi saçmalıyordu kaçdefa gittim yapamadılar en son gittim şamandıra değişecek dediler ama elimizde yok dediler metroya gidip almamız lazım dediler 1 saat bekledim geldiler takmaya çalışıyorlar falan ordaki elemanlar 1 saatte şamandırayı takmaları için bekledim son8uç olrak çok dandik 1 yer ordaki makina mühendisi ömer bey çok saçma bir adam zaten hemşerim ıolduğu için utanıyorum brc kitiniz hayırlı olsun
  • KARDEŞİM SAĞOLASIN. İLK YORUMU AYNI İLDEN AYNI YERE TAKTIRAN BİR ARKADAŞTAN ALMAK DA GARİP AMA HOŞ OLDU. O mühendisin neresi mühendise benziyor hala şaşırıyorum. Ayıp olmasa diplomasını itsyecektim. Kaba saba tuhaf bişey. yanımda oğlum vardı şaka yapacam diye kaç defa ağlattı sesimi çıkarmamıştım. Yalnız ana bayilerine durumu anlatmıştım, ben gereğini yapıcam demişlerdi. hala orda olmayabilir Teşekkür ederim hayırlı olsun dileğin ve yorumun için.
    quote:

    Orjinalden alıntı: dkerem2

    kardeş geçmiş olsun öncelikle bende fırat otogazdan taktırdım romanoyu allaha şükür çekişte falan problemim yok yalnız gaz göstergesi saçmalıyordu kaçdefa gittim yapamadılar en son gittim şamandıra değişecek dediler ama elimizde yok dediler metroya gidip almamız lazım dediler 1 saat bekledim geldiler takmaya çalışıyorlar falan ordaki elemanlar 1 saatte şamandırayı takmaları için bekledim son8uç olrak çok dandik 1 yer ordaki makina mühendisi ömer bey çok saçma bir adam zaten hemşerim ıolduğu için utanıyorum brc kitiniz hayırlı olsun




  • evet bende yorumu ilk okuyunca şaşırdım siz fırat otogaz yazınca aracınız ne bu arada merak ettim birde benim bildiğim orası aldesa takmıyor romano, kme ,zavoli takıyor ilginç yani
  • Hocam hayırlı olsun ve geçmiş olsun.
    Konu başlığı çok güzel olmuş markamı önemli servis mi? sizin düşündüğünüz gibi bence de her ikisi ama bence önce marka iyi bir markada karar kıldıktan sonra iyi bir servis seçimi en mantıklısı çünkü markada bir sorun olursa marka sorumlusu firma ile temasa geçerek halledebilirsin fakat ustada sorun olursa halletmek zordur şeklinde düşünüyorum.
  • gecmis olsun, olur boyle seyler.

    BRC'nin de EMKAR gibi bir yuz karasi vardi, hakkinizi aradiginiz icin sizi tebrik ederim. boyle usta gecinen ahlaksizlar yuzunden insanlar lpgden soguyor..
  • Hyundai elantra 2005. Aldesa takıyor. Ne yapmışlar biliyormusunuz? Eğer ellerinde bazı parçalar olmazsa romano, lvato v.s. muadil olarak bunları takabiliyorlarmış, resmi olarak sorun yokmuş, bu şekilde bildirilmiş, romano ve lovatonun da türkiye distributorleri bunu onaylamış. yani bir nevi eczanede pahalı iyi ilacı istersiniz, size ucuz muadil verirler ve aynı işi görür abi derler ama hastalığınız bir türlü iyileşmez ya.. o işe benziyor. BRC buna kesinlikle izin vermiyor, asla başka muadil taktırmıyor, tamamen kendi parçalarını istiyor. enjektörlerini bile özel olarak kendisi üretiyor. Hatta depo olarak da 3 tane marka dışında takılmasına müsade etmiyor. Romano'yu takan Fırat otogaz depoyu da Atiker marka takmıştı yaa. Valla ne diyim güyaa romano taktırmış olacaktım. ucuz yırttım. sen deponu kontrol et etiker mi takmışlar

    quote:

    Orjinalden alıntı: dkerem2

    evet bende yorumu ilk okuyunca şaşırdım siz fırat otogaz yazınca aracınız ne bu arada merak ettim birde benim bildiğim orası aldesa takmıyor romano, kme ,zavoli takıyor ilginç yani




  • Birim zamanda maksimum kar marjı güttükleri için böyle yaptıklarını, tamamen fazla para kazanma adına kandırma,aldatma,hile yoluna gittiklerini düşünüyorum. Muhtemelen o depo ellerinde kaldı, itelemek lazımdı, beni kek zannettiler, ucuz yollu da şamandıra ve gaz valfi.. 300 kazanacaklardı belki ama 500 kazanmak için 40 takla attılar. Depo da zaten atikerin çok ucuza verdiği depo.. Allaha şükürler olsun ki fark ettim Aldesa yazısını. Yani cahil biri olsam, ya da Aldesa'nın da başka bir marka olduğunu bilmesem, "herhalde romanonun parçasıdır" diye düşünüp haberim bile olmazdı... Aldesa yerli üretim olmasına rağmen italyan ismi gibi ya.. nerden bilecek köylü mehmet aga.. yutturun gitsin..
  • Sayın filidor,

    Öncelikle böyle bir mesajda ürünümüzün isminin geçmesine gerçekten üzüldüm ve yaşadığınız tüm olumsuzluklar için bayiimiz adına özür dilerim. Yeni sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    Ancak yazılan bir kaç cümle ile ilgili yazmadan geçemeyeceğim. Enjektörleri gerçekten çok sessizdir ve bunu anlamak için başka marka bir sistemle yanyana çalıştırmak yeterlidir.

    Manifold delinmesi, manifoldu delmeden benzin enjektörü altı aparat kullanılmaması hassasiyetle üzerinde durduğum bir konudur ve tüm montajlarımızda manifold delinecektir.

    Sistemin kendine ait şamandırası olduğu halde montajda farklı bir marka kullanılması ile ilgili gerekli açıklamayı telefonda alacağım ama bu noktada da diğer markaların aksam listesinden bahsetmek yanlış olur. Aksam listesinden diğer markaların silinmesi veya listeye ilave edilmemesi ticari kaygıları da içeren bir konudur. Yoksa Aldesa uygunluk alamayacak kalitede değildir kesinlikle. Yani kısacası bazı firmalar aksam listelerinde kendi ürettikleri/ithal ettikleri şamandıraların, regülatörlerin, tankların haricinde başka markaları bulundurmadığı gibi bayiilerini de sadece kendi markalarıyla çalışmaya mecbur bırakıyorlar. Biraz konu dışı oluyor fakat yeri gelmişken söylemeden edemiyorum... Markasına güvenen bir firma bayiisinin dükkanındaki diğer markaya neden karışır? Üstelik bu sebepten sektörün duayeni diyebileceğimizin üstadlarımız bile haketmediklerine inandığım yaptırımlarla karşılaşıyorlar. Belki de bunun altında kişilerin markanın önüne geçmesinden duyulan korku vardır. Neyse...

    Sonuç olarak yine Romano gibi kaliteli başka bir sistem taktırmış olmanız olayın tek güzel tarafı... Anlattıklarınızla ilgili üzerime düşeni yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederim.

    Sayın filidor gibi sorun yaşayan kullanıcılarımız 0506 279 61 45 numaralı telefonumdan bana istedikleri gün ve saatte ulaşabilirler.


    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktif Değil -- 29 Haziran 2009; 17:09:03 >




  • Geçmiş olsun paylaştığınız için teşekkürler ki bazı yerlerin anlamasına sebep olur buraların ne kadar kuvvetli olduğu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emre_D

    Sonuç olarak yine Romano gibi kaliteli bir sistem taktırmış olmanız olayın tek güzel tarafı... Anlattıklarınızla ilgili üzerime düşeni yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederim.



    Emre Bey,

    ilginiz için teşekkür ederim, zaten kısa sürede cevabınızı bekliyordum dışardan gözlemleyen biri olarak.

    Yalnız arkadaş BRC taktırmış sonradan, Romano değil, romano gerçekten kaliteli bir ürün.
  • Emre Bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben konuyu Fırat Otogaz Ana Bayisine de aktarmıştım. Sağolsunlar sonuna kadar dinlediler ve Barajyolu şubesinin hatasını telafiye yönelik çaba gösterdiler, hatta buyrun gelin bizim burda takalım demişlerdi ama ben Brc taktırmaya gitmiştim bile. Yani bana döndüklerinde benim araca Brc takma işlemine başlanmıştı. Elbette Romano iyi ve kaliteli olmasa, aklıma yatmasa hiç gitmezdim. Bilinçli, araştıran bir insanım ama işte herşey kaliteli markayla bitmiyor. Hem kaliteli malzeme olacak, hem de takılan yer kaliteli olacak. O insanlar olduğu sürece Markanıza da size de zarar vermeye devame deceklerdi. Zaten benim bildirme ve aktarma işlemindeki temel gayem, insanlarımızın yararına. Yoksa bir şekilde ben uyandım, başkaları da dikkatli olsun istedim. Amacım Romano'yu kötülemek olmadı hiçbir zaman, aksine bu olumsuzluk olmasaydı şimdi Romano'yla geziyor olacaktım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Emre_D

    Sayın filidor,

    Öncelikle böyle bir mesajda ürünümüzün isminin geçmesine gerçekten üzüldüm ve yaşadığınız tüm olumsuzluklar için bayiimiz adına özür dilerim. Yeni sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    Ancak yazılan bir kaç cümle ile ilgili yazmadan geçemeyeceğim. Enjektörleri gerçekten çok sessizdir ve bunu anlamak için başka marka bir sistemle yanyana çalıştırmak yeterlidir.

    Manifold delinmesi, manifoldu delmeden benzin enjektörü altı aparat kullanılmaması hassasiyetle üzerinde durduğum bir konudur ve tüm montajlarımızda manifold delinecektir.

    Sistemin kendine ait şamandırası olduğu halde montajda farklı bir marka kullanılması ile ilgili gerekli açıklamayı telefonda alacağım ama bu noktada da diğer markaların aksam listesinden bahsetmek yanlış olur. Aksam listesinden diğer markaların silinmesi veya listeye ilave edilmemesi ticari kaygıları da içeren bir konudur. Yoksa Aldesa uygunluk alamayacak kalitede değildir kesinlikle. Yani kısacası bazı firmalar aksam listelerinde kendi ürettikleri/ithal ettikleri şamandıraların, regülatörlerin, tankların haricinde başka markaları bulundurmadığı gibi bayiilerini de sadece kendi markalarıyla çalışmaya mecbur bırakıyorlar. Biraz konu dışı oluyor fakat yeri gelmişken söylemeden edemiyorum... Markasına güvenen bir firma bayiisinin dükkanındaki diğer markaya neden karışır? Üstelik bu sebepten sektörün duayeni diyebileceğimizin üstadlarımız bile haketmediklerine inandığım yaptırımlarla karşılaşıyorlar. Belki de bunun altında kişilerin markanın önüne geçmesinden duyulan korku vardır. Neyse...

    Sonuç olarak yine Romano gibi kaliteli bir sistem taktırmış olmanız olayın tek güzel tarafı... Anlattıklarınızla ilgili üzerime düşeni yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederim.

    Sayın filidor gibi sorun yaşayan kullanıcılarımız 0506 279 61 45 numaralı telefonumdan bana istedikleri gün ve saatte ulaşabilirler.


    Saygılarımla...




  • sayın filidor hangi şehirde geldi başınıza bu olay?
  • Adana-Barajyolu.. aman hocam takılacak yeri iyi araştırıp gidin.. Lpg gerçekten faydalı ve sıfır aracım da olsa hemen taktırırdım. Çünkü gerçekten performans kaybı olmadığı gibi, psikolojik midir bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki daha iyi hızlanmaya başladı araba. Hiçbir farkı yok öncesinden.. tek farkı yarı yarıya ucuza biniyorum şimdi. BRC öneririm ama her markada olduğu gibi takılacak yer iyi olması şartıyla. Brc olursa zaten serviste sorun yaşama riskiniz de asgariye inşiyor. Çok sıkı tutuyorlar ve prensipli çalışıyorlar. Herkese bayiliği vermiyorlar, hatta yanlış yapıldığını öğrendikleri an iptal ediyorlar bayiliklerini. Türkiye'nin %45 gibi bir oranı BRC taktırmış. 10'un üzerinde değişik marka var. Bir bildikleri olsa gerek... Sadece marka değil iş. Servis kalitesi, servis ağı, diğer malzeme kalitesi, sorun çıktığında ilgileilmesi, garanti durumu... v.s..
    quote:

    Orjinalden alıntı: turkon

    sayın filidor hangi şehirde geldi başınıza bu olay?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Berlin_


    quote:

    Orjinalden alıntı: Emre_D

    Sonuç olarak yine Romano gibi kaliteli bir sistem taktırmış olmanız olayın tek güzel tarafı... Anlattıklarınızla ilgili üzerime düşeni yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederim.



    Emre Bey,

    ilginiz için teşekkür ederim, zaten kısa sürede cevabınızı bekliyordum dışardan gözlemleyen biri olarak.

    Yalnız arkadaş BRC taktırmış sonradan, Romano değil, romano gerçekten kaliteli bir ürün.



    "Yine Romano gibi kaliteli" derken BRC'den bahsediyordum zaten Cümleyi "Yine Romano gibi kaliteli başka bir sistem" olarak değiştirdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktif Değil -- 29 Haziran 2009; 17:10:00 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: filidor

    Emre Bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben konuyu Fırat Otogaz Ana Bayisine de aktarmıştım. Sağolsunlar sonuna kadar dinlediler ve Barajyolu şubesinin hatasını telafiye yönelik çaba gösterdiler, hatta buyrun gelin bizim burda takalım demişlerdi ama ben Brc taktırmaya gitmiştim bile. Yani bana döndüklerinde benim araca Brc takma işlemine başlanmıştı. Elbette Romano iyi ve kaliteli olmasa, aklıma yatmasa hiç gitmezdim. Bilinçli, araştıran bir insanım ama işte herşey kaliteli markayla bitmiyor. Hem kaliteli malzeme olacak, hem de takılan yer kaliteli olacak. O insanlar olduğu sürece Markanıza da size de zarar vermeye devame deceklerdi. Zaten benim bildirme ve aktarma işlemindeki temel gayem, insanlarımızın yararına. Yoksa bir şekilde ben uyandım, başkaları da dikkatli olsun istedim. Amacım Romano'yu kötülemek olmadı hiçbir zaman, aksine bu olumsuzluk olmasaydı şimdi Romano'yla geziyor olacaktım.



    Sayın filidor,

    Konuyu şu anda şirketimizin genel müdürü M.Murat ARSLAN ve Fırat Otogaz'ın sahibi Halil FIRAT yakından takip ediyorlar. Bayii seçimindeki hassaslığımızı sektördeki firmalar iyi bilirler. Elbette üzüntü yaşattığımız bir kullanıcımıza karşı savunmaya geçip mazeretler sunmayacağım fakat bilmenizi isterim ki her zaman teşekkürlerle anılan bir bayiimizin isminin böyle bir konuda geçmiş olmasına üzgün olduğum kadar da şaşkınım.

    Uyarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...




  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktif Değil -- 29 Haziran 2009; 17:08:33 >
  • ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emre_D


    quote:

    Orjinalden alıntı: filidor

    Emre Bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben konuyu Fırat Otogaz Ana Bayisine de aktarmıştım. Sağolsunlar sonuna kadar dinlediler ve Barajyolu şubesinin hatasını telafiye yönelik çaba gösterdiler, hatta buyrun gelin bizim burda takalım demişlerdi ama ben Brc taktırmaya gitmiştim bile. Yani bana döndüklerinde benim araca Brc takma işlemine başlanmıştı. Elbette Romano iyi ve kaliteli olmasa, aklıma yatmasa hiç gitmezdim. Bilinçli, araştıran bir insanım ama işte herşey kaliteli markayla bitmiyor. Hem kaliteli malzeme olacak, hem de takılan yer kaliteli olacak. O insanlar olduğu sürece Markanıza da size de zarar vermeye devame deceklerdi. Zaten benim bildirme ve aktarma işlemindeki temel gayem, insanlarımızın yararına. Yoksa bir şekilde ben uyandım, başkaları da dikkatli olsun istedim. Amacım Romano'yu kötülemek olmadı hiçbir zaman, aksine bu olumsuzluk olmasaydı şimdi Romano'yla geziyor olacaktım.



    Sayın filidor,

    Konuyu şu anda şirketimizin genel müdürü M.Murat ARSLAN ve Fırat Otogaz'ın sahibi Halil FIRAT yakından takip ediyorlar. Bayii seçimindeki hassaslığımızı sektördeki firmalar iyi bilirler. Elbette üzüntü yaşattığımız bir kullanıcımıza karşı savunmaya geçip mazeretler sunmayacağım fakat bilmenizi isterim ki her zaman teşekkürlerle anılan bir bayiimizin isminin böyle bir konuda geçmiş olmasına üzgün olduğum kadar da şaşkınım.

    Uyarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...



    Üzerinize düşeni yapın da bu kullanıcıya üçkağıt yapmaya kalkanların cezasını verin o vakit.Gerekirse alın bayiliklerini güle güle de deyin yani.İyi bir yetkili olmak bunu gerektirir.




  • mühendis zaten 1500 liraya çalıştığını, pek memnun olmadığını, izin isteyeceğini ama izin vermezlerse işi bırakacağını söylüyordu gelen müşterilere.. hatta bu durumu Yeşiloba'daki bir yetkiliye de anlatmıştım. Fırat Otogaz'ın Adanadaki ana bayisi Yeşiloba'daymış. Oradan sahibiyle görüşmek istedim, durumu anlatmak için, müdürle görüştürelim dediler, olmaz dedim sahibiyle görüşüp anlatmam lazım. Adam size güvenmiş, bayi açmış onca emek para harcamış, marka yapmış, güven oluşturmuş, kesinlikle kendisini uyarmam lazım demiştim. 2 saat sonra sahibiyim diyen birisi döndü bana ona aktardım durumu ama gerçekten sahibimidir hatırlamıyorum şu an. hatta ismini de söylemişti ama şimdi unuttum. Aman benima adımı söylemeyin, durumu bilin yeterli demiştim çünkü ustaları var bir tane, olgun lpg'den çıkmış buraya girmiş. dövecekti beni nerdeyse sökerken. arkadaşıma hakkımda demediği kalmamış. ne kıllığım kalmış, ne insanlığım. hatta bir de iftira atmış ben onu 1999 senesinden olgun lpg den hatırlıyorum, kılın teki, haberim olsaydı mühendise söyler işi hiç aldırmazdım demiş. oysa benim adanaya yerleşme tarihim 2004. kime benzettiyse artık epeyce kinini kusmuştu. Olgun lpg ile hiç alakam yok, sadece 1 kez fiyat almak için gitmiştim 3 ay önce..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filidor -- 29 Haziran 2009; 18:02:47 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.