Şimdi Ara

Başımdaki kesintisiz ağrı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben şuan 15 yaşındayım Lise 2 ye başlıyacağım hayırlısıyla ama bu başımdaki
    bitmek bilmeyen ağrı benim derste de yıllarca rahatsız etti normal hayatta da

    Arkadaşlar bu ağrı tam tamına 12 yaşındayken yani 6. sınıftayken başladı. İyi bir doktora gittik ( Ailem öyle diyor . :D )
    Bir kaç test yaptı kan yavaşlılığı olabilir dedi Allah'a şükür öyle bir şey çıkmadı. Doktor bunu ergenliğe bağladı ergenlik sürecinde bir kaç yıla geçer dedi bakın kaç yıl geçti.

    Ama hiç bir zaman o yorum içime sinmedi. Bu ergenlik sürecinde bu baş ağrım hiç bir zaman azalmadı aksine iyice arttı...

    Sabahleyin kalkar kalkmaz kalp atışlarımı resmen kafamda hissediyorum. Çok yokuş çıktığımda bildiğiniz sanki steteskopla kalbimi dinliyorum kafamda pat pat pat hiç durmuyor. Arada sıra sabahleyin bir cızırtı oluyor ama geçiyor gene pat pat kafam devam ediyor. Gün içinde azda olsa azalıyor yani oyuna işe biraz dikkat verirsem duymuyorum ağrıyı. Ama şöyle bi yaslanıyorum sessizlik başlıyor kafamda başlıyor.

    Akşam hele eğer çok yorgun bir gün geçirdiysem başım beni zar zor uyutuyor.

    PC'den kalktığımda gözüm kararıyor bunun kafayla alakası yok gibi gözüküyor tansiyon düşme olayı gibi ama tansiyon düşüyorsa o sırada beni acayip bir sarsıntı bekliyor kafamda.
    O baş ağrısı iyice artıyor. Kaç seneler geçti hala geçmedi dahada betere gitti cidden bu ağrı başımı yedi bitirdi.

    Basınç mıdır olay nedir bilmiyorum ama bu doktorun dediklerine güveniyor ailem biraz birde arkadaşlar gidin bir hastaneye bir doktor farklı diğeri farklı şey söylüyor kime inanacağınızıda anlayamıyorsunuz.

    Peki bu ağrı nasıl başladı derseniz bu ağrı 6. sınıfta kafamı okulumuzun önü asfalttı orda birbirimizi kovalayalım derken ben ters düştüm ve kafamı çok pis yere çarptım 1 dakika boyunca kendime gelemedim. O gün bugündür bu baş ağrısı benimle beraber.

    O kocaman şişlik indi ama bugünde kafamda tuhaf bir şişlik çıktı bu ağrılar yüzünden mi başka bir şey mi anlayamadım konudan bahsetme nedenimde aslında bugün çıkan şişlik. Ne yapcağımı bilemiyorum size danışayım istedim . Vaktinizi ayırıp okuduysanız teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.