Şimdi Ara

Baseus gürültü engelleyen kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baseus gürültü engelleyen kulaklığını duyurdu



    Ülkemizde de aksesuar pazarının önemli isimlerinden birisi haline gelen Çinli Baseus hitap ettiği kitleyi genişletiyor. Baseus Bowie H1 kablosuz kulaklık gürültü engelleme trendine katılıyor.



    Baseus Bowie H1 özellikleri ve fiyatı



    Baseus Bowie H1 kablosuz kulaklık modeli şık bir görünüme sahip ve piyasadaki premium modellere alternatif olmayı amaçlıyor. 40mm dinamik sürücü kullanan cihaz tatmin edici bir ses kalitesi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Nokia 60 saate kadar kullanılabilen kablosuz kulaklığını tanıttı



    Bluetooth 5.2 bağlantısına sahip olan kulaklık 40 desibel seviyesine kadar gürültü engelleme yapabiliyor. Ayrıca bir şeffaf modu da bulunuyor. Her iki kulak modülünde de kontrol tuşlarına yer verilmiş.



    Diğer bir önemli özellik ANC kapalı iken 70 saate kadar kullanım ömrü sunması. Böylece Nokia ve Sennheiser’ı geçerek sektörde en yüksek süreye ulaşıyor. ANC açık iken de 40 saat süre elde ediliyor. Baseus Bowie H1 kulaklık modeli Aliexpress üzerinde 68$ civarında bir fiyat etiketi ile satılıyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/06/baseus-bowie-h1-headphones-launched-with-40db-noise-cancellation-70-hours-of-battery-life/







  • Baseus'a hayatta güvenmem bu kadar üçkağıtçı bir marka tanımadım

  • Yaklaşık 7,8 yıldır Baseus ürünlerini kullanıyorum ve şu ana kadar en sağlam en kaliteli kullandığım ürünler oldu hepsi. Eşe dosta kime ne aldırdıysam onlar da çok memnun kaldı.

  • hayret ben de bir sürü baseus ürünü kullandım. hepsinden çok memnun kaldım. özellikle kabloları gayet kaliteli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.