Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.968
Cevap
98
Favori
1.000.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eleştiriler geldikçe Eskişehirde bir daha karşılaştırmalı test ediyorum. Atatürk caddesi üzerinden diş hastanesine google ile gitmeyi denedim, beni askeri birliğe soktu, nizamiyede başçavuş, yine mi navigasyonla diş hastanesine giden geldi dedi... arkada kızım gülmekten yerlere yattı. Tarifi ile yolu düzelttik, normalde sola dönüş olan ışıklı kavşakta sağa çıkarıp u dönüşü yaptırıp öyle döndermeye kalkınca iGo NextGeeeen diye bağırdım.

    İkinci test kütahya yolu üzerinde Kamelyalı Sokak ta bir numarası belli bir adres testi... bu Google ile sokakta (ama bu sefer sokağa ulaştırdı) bir sağ bir sol yaptıktan sonra yine iGo Nextgeeeen, evin önünde geldiniz dedi. Bir dahakine yandexle karşılaştıracağım. Çünkü google navigasyondan çaktı.

    Ama bir de çuvaldız iğne olsun, nextgen de diş hastanesini arattırdığımda içerisindeki ziaraat bankası şubesini buldu ama diş hastanesi yoh yoh yoh.....
    sonra tam ad ağız ve diş sağlığı yazınca buldu ama

    Bu google da askeri lojmana soktuğu kavşak
     BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

    Bu iGo da çizilen doğru rota
     BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri


    Burası da google da hatalı dönüş gösterdiği ama iGo da doğru olan kavşak
     BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 7 Ağustos 2018; 10:7:54 >




  • Merhaba. Benim aracım Subaru xv. Üzerinde Android Auto var. Bu sadece Google Maps ve Waze haritasını destekliyor. Bu haritalar çok hatalı ve eksik. Keşke İgo yazılımını da verseler. Şu an en başarılı navigasyon programı IGO'dur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google'da hatalı rota çok, çünkü kapı numaraları ile sokak numaraları karışmış izmirde. 15.cadde no 7 deki bina 7. Cadde no 15 te gösteriliyor gibi örnekler var. Beni de ege diş yerine alakasız bir yere götürdü. Sorun bahsettiğim şekildeydi, götürdüğü yer fakülteden 15 dakika uzak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Promets P kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Garmin cihazlar için artık sıkıntısız buradan indiriyoruz hala değil mi? 2018T2 çıkmış galiba.

    https://www.baytekin.com.tr/harita-guncelleme



    Kilitsiz harita. Ne güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet ama bu mayısta çıktı çok yeni sayılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iGo 2018.07 sunmuş nereden edinebiliriz?
  • Naviextras sitesi üzerinden 1 yıllık güncelleme 20 dolar. Tl olarak 130 tl..Google ve yandexle devam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,
    Kapı numarası konusunda Başarsoft Türkiye’nin lider firmasıdır. Adrese teslim yolculuk yaparsınız. Burada hakkını teslim etmek gerekli.
    Dün yaklaşık 600km. Civarında sürüş yaptım, tamamen Yandex kullandım, hoş kapı numarasına gereksinimim olmadı ama var ve gözlemlediğim kadarıyla oldukça doğru. Trafik mükemmel çalışıyor. Yol kırmızı oldu anında durduk, yürüdük sarı oldu, hızlandık yeşile döndü. Sanki bizi takip ediyor...
    Dostum benim Basarsoft ‘u eleştırdiğim nokta harita verisini bize kullandırmadaki gecikmesidir. Firma ve kullanıcı arasında hep üçüncü bir mekanizma oldu. Bu gecikmeler hep bu üçüncü çark yüzünden yaşanıyor. NNG, nDrive, bir de Rus bir firma vardı adını bile unuttum; gibi harita yazılımcıları hep yıllık güncellemeleri ya gecikmeli olarak verdiler yada vermediler. Yani çok kısa zamanları ayrı tutarsak hiç bir zaman tam anlamıyla güncel harita ile sürüş yapamadık. Yıllardır bunu söylüyoruz. Başarsoft artık kendi yazılımını kullanmalıdır dedik, Başarsoft iGO bize sunuldu, sevindik ama yine NNG bağımlılığından kurtulamadılar. Sonuç takvim olarak altı ay, veri tabanı olarak yaklaşık bir yıl geriden gelen bir harita kullanıyoruz; yanlışın var diyen desin buradan. Böyle olmamalı, ben şehrimde yapılan bir yolu en geç 2-3 ay sonra görmeliyim haritamda! Teknoloji çağındayız; yaşadığım şehirde açılalı 3 ay olmuş kavşak, 5 ay olmuş bulvar yok. Adı değişen onlarca yol, trafik istikameti ters çevrilmiş sokaklar, caddeler sürüyle. Dikkat etmediniz, girdiniz anında ters yola.
    Alın siz yine de iGO uygulamasını, ama bu sorunları yaşayacaksınız çözülmediği sürece. 2019’un Haziran ayında 2018 haritası haritası kullanacaksınız Türkiye gibi yolların hep yenilendiği bir ülkede. Kapı numarası doğru olsa ne olur, olmasa ne?
    “Çözülmediği sürece” yorumunu bilerek yazdım; Alim bey ve ekibi bu sorunu çözebilecek güçtedir. İsterlerse yine bir numara olurlar...
    Bize artık adam gibi harita kullandırsınlar, para ödememiz gerekiyorsa; ben yine öderim şahsen.

    Keyifli sürüşler herkese :)
    Sanki bizi takip ediyor... demişsiniz. Aynen öyle. Yandex sizi, bizi uygulamanın yüklü olduğu herkesi takip ederek bazı bilgileri belli algoritmalar ile harmanlayıp tekrar bize sunuyor.

    Andorid tabanlı bazı uygulamalar var. Örneğin, Yandex Navi açık değilken bile hangi saat dilimlerinde sizden konum bilgisi almış gösteriyor. Ki benim tespitlerim yaklaşık 10 dk da bir konum bilgisi alarak bizleri takip ediyor vs. bunun yanında başka eksileri de var tabi, cihazınızın pili daha çabuk tükeniyor vs gibi. Bundan dolayı yandex uygulamasını telefonumdan kaldırdım. Reklam olmasın diye ne kullandığımı yazmayacağım :).




  • Merhaba.

    Garmim Nüvi cihazımda 2018T1 haritasını kullanıyorum yalnız büyük bir hayal kırıklığı / sorun var. Gemlik istikametinden Bursa istikametine dönmek istediğimde VE Yalova Yolu'na çıkıp güney yönünde Bursa'ya doğru seyir halinde iken cihaz ısrarla yeni yapılan çevre yoluna girmemi ve köprülü rampayı geçtikten 10 km bile sonra beni tekrar geriye Gemlik istikametine doğru döndürmeye ve bu yeni otobana sokmaya çalışıyor. Eskiden bu sorun kesinlikle yoktu. Rotalar sapıtmış durumda bu bölgede. Yeni yapılan alternatif Gemlik yoluna girmeden çok uzun bir yol yaptıktan sonra rota tekrar hesaplanıp ancak normale dönüyor. 2017 haritası bu sorunu barındırmıyor idi.



    Teşekkürler.



    Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncelleme ile harita pek tat vermemeye başladı. google maps'ı açmak zorunda kaldım. yıllardan beri kullandığım navigasyonuma sanki veda buklesiydi.
  • yeni güncelleme gelmeyecek mi ?
  • yılda tek güncelleme mi olacak yoksa?
  • Garmin Cihazlar için Başarsoft 2018T3 yayınlamış, test eden var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • naviextras.com da bana sunulan ücretsiz haritalarda "2018 Q2" adı geçiyor ama toolbox ile henüz gelen bir şey yok
  • arkadaşlar araçta 2010 d modeli var zenecin aracı yeni aldım güncel haritayı ücretsiz edinmenin bir yol yok mu:D
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    İyi günler Ekim 2018 yayınlanmış görünüyor kullanıcılara yansıması ne zaman olacak ?
  • güncelleme gelse dahi bu defa geç yüklemeyi düşünüyorum ,malum son güncellemelerden çok kişi şikayetçi ,tecrübeli arkadaşlar okey verince bende yüklerim :)
  • mail atmıştım başarsofta
    şuan Q3 YAYINlanmış indirebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    mail atmıştım başarsofta
    şuan Q3 YAYINlanmış indirebilirsiniz
    hele şükür
    bu yıl sonunda 2 yıllık güncelleme sürem doluyor
    bu yılın son güncellemesi olmasa gerek
    çünkü bu yılın 2. güncellemesi olacak
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.