Şimdi Ara

Başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition; iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition; iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, iOS için çıkışını yaptı ancak yalnızca iPad için.



    Ayrıca Bkz.İki boyutlu hayatta kalma oyunu Niffelheim, iOS için çıkış yaptı



    Çıkışından bu yana birçok ödül kazanan ve oyuncular tarafından olumlu eleştiriler alan sıra tabanlı rolyapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, iPad ve iPad Pro için çıkışını yaptı. Oyun, 2018 iPad Pro ve üzeri cihazlarda en yüksek grafik ayarlarında çalışıyor. M1 işlemcili 2021 iPad Pro'da ise bölünen ekranla birlikte yerel co-op desteği sunuyor ve 60FPS'de çalışıyor. Ayrıca PC, Mac ve iPad cihazları arasında cross platform desteği bulunuyor. 



    Oyunun App Store'daki fiyatı şu anda 229,99 TL. Oyunun fragmanını, mağaza sayfasını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.





    Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition Hakkında



    Ekibini topla ve fantastik bir maceraya hazırlan! Tanrıların Mertebesini ararken ve dünyayı kurtarırken hayal gücün önündeki tek sınır olacak. Düşmanlarının üzerine yıkım yağdırmak için elementleri birleştir. Karşına çıkan her şeyi ezip geçmek için yeteneklerini kullan. Elf, İnsan, Cüce, Kertenkele ya da Yürüyen Ölü, hangisi olursan ol insanlar senin yolculuğunu bilecek ve bu efsaneye tepki verecek. Ama dikkat et, savaşta, eğlencede ve dostlukta başarılı olabilirsin, ama sadece bir kişi Tanrıların Mertebesine ulaşacak.











  • hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. diyalogların kalitesi, karakterlerin yazımı, görevler, küçük detaylar vs gerçekten her biri inanılmaz kaliteli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bir kez daha steam lokal fiyatlandırmayı çok dikkat ettiğini öğreniyoruz. İyi ki varsınız steam gibi firmalar. 75 Tl lik oyunu apple 230 Tl satıyor

  • Türkçe dil desteği olsa keşke. Dili baya ağır bir oyun. Orta derece İngilizce bilmeme rağmen Translate kullanmaktan yorulup bıraktım. Beautiful yerine bile hayatımda ilk kez duyduğum eski İngilizcede geçen sıfat kullanmışlar ne anlama geldiğini bulana kadar 3 tane sözlük programı değiştirdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pfftt sıra tabanlı!!!

  • 230 tl değilmiş yoksa pahalı olurdu Başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition; iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı 


    STEAM candır. Başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition; iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı 

  • Başlığı değiştirin bence, “sadece ipad pro için çıktı” yazın. İpad air 4 hariç diğerleri için uyumlu değil çünkü. 18gb boş alan istiyor bir de. Hiç duymadım ama baya kaliteli bi yapım sanırım..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.