Şimdi Ara

Başarı Eletronik Rezaleti Tablet'imi Teslim Etmiyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başarı Teknik online cihaz takip sayfasının ekran görüntüsü Servishttp://i.hizliresim.com/JYNQOj.jpg
    SAMSUNG SM-T807N SILVER TABS 10.5 3G+WF Modeli bir tablet aldım. 1.450 TL’ye
    ve 55 gün olmuştu kullanalı cihazda bir problem oldu Samsung mobil destek servisini aradım.
    Bana yakın olan BAŞARI ELETRONİK Bahçelievler Samsung Yetkili servisinin adres ve tel numarasını verdiler oraya götürün probleminiz giderilecektir. Dediler.
    Öyle yaptım 27.Mayıs.2015 te götürdüm.
    Cihaz kabulde 1 bayan çalışıyordu önündeki müşterinin işlemi yaklaşık 10 dakika sürdü sıra bekleyen biz müşteriler 16 kişiydik. Ben öfkeyle ve sabırsızlıkla bekliyordum ama dayanamadım. Cihaz kabuldeki Bayanın yanına gittim ve neden bu kadar yavaş çalıştıklarını bu kadar insanın burada saatlerce beklemek zorunda olmadığını ve amirlerine 1 personel daha fazla alarak işleri hızlandırmalarını biz müşterilerin şikayeti olarak üstlerine iletmelerini söyledim…vb şeyler bu bayanla tartıştık daha sonra cihaz teslim bölümündeki Bayan’ıda Cihaz kabul bölümüne sevk ettiler diğer bayanda işini hızlandırdı 1 müşteriye 10 dakika da sıra gelmezken 16 müşterinin işi 9-10 dakika gibi kısa bir sürede bitti.
    Daha sonra online olarak internetten cihazın durumunu takip ettiğimde 29. Mayıs.2015 te Cihazın anakartının değiştirildiğini ve Yazılım güncellemesinin yapılarak MÜŞTERİYE TESİM edildi. Mesajını gördüm.
    Cihazımı almaya gittim cihazınız hazır ama Türk Telekom’dan İMEİ onayını bekliyoruz.
    Dediler madem Cihaz bana verilmeyecekti neden MÜŞTERİYE TESİM yazıyor beni boş yere buraya getirttiniz dedim BANA siz geçen gün sinirlenip tartıştınız bir işe yaradı mı dedi O’ Bayan ben tekrar sinirlendim ve tartıştık ÇÜNKÜ verilmek istenen MESAJI ALMIŞTIM
    Neyse çıkıp geldim 3 gün bekledim mesaj gelmedi.
    SAMSUNG Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim şikayet kaydı oluşturdular ve teslimatın hızlandırılmasını sağlayacaklarını söylediler.
    13 gün oldu hala O’ meşhur mesaj gelmedi cihazımın teslimi için sanırım 20 iş gününü bekliyorlar BENDEN GICIK KAPTILAR HAZIR OLAN CİHAZIMI BANA TESLİM ETMİYORLAR eğer ki İMEİ doğrulanma olayı yoksa, bu doğrulamanın yapılması için kasıtlı olarak Telekom’la iletişime geçmemişlerse, İMEİ doğrulama olayı tamamsa ve cihazım kasıtlı olarak bekletiliyorsa Bu ahlaksız muameleyi bana reva görenlere hakkımı helal etmiyorum.
    Konuyu yorumlamanızı değerlendirmenizi ve BAŞARI ELETRONİK’ten uzak durmanızı rica ediyorum.







  • eger 20 gün sonrada vermezlerse yeni chiaz alma hakkınız doguyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay icinde olusan sorunda direk para iadesi isteme hakkin var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki mesajda da yazıldığı gibi yenisiyle değiştirseydiniz keşke ya da para iadesi alsaydınız.Tamire yolladığınız için bu hakkınız yanmış oluyor.geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.