Şimdi Ara

baş ağrısı ve yüzde uyuşma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
50.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

    http://www.fibromiyalji.org/hastalik_belirtileri-1/

    Fibromiyalji olabilir, bir okuyun isterseniz.



    ilginize teşekkürler tamamını okudum başka yerlerdende araştırdım .
    sadece baş dönmesi tutuyor belirtilerde , Fibromiyalji'ye benzemiyor benim problemim.

    allah razı olsun.

    En son geçen sene girmiştim bu konuya şimdide gördüm hala geçmemiş,Allah şifa versin.




  • Öncelikle inşallah şifa bulursun.Benim önerim farklı olacak.Beyincik ile ilgili bir sıkıntın olabilir.Nörolojik olarak da beynin sağ lobu üzerine eğilmeniz lazım gelir.Bu benim şahsi görüşüm.
    Rahatsızlık tamamen ters tarafta çıkabilir.Bir de ona göre değerlendirmekte fayda var. Çünkü sağını kullanan insanların beyinlerinde sol lob baskın çalışır.O yüzden uyuşmalar ağrılar sıkıntılar sol tarafta hissedilirken arızanın veya rahatsızlığın sağ tarafta olması olasıdır.(Özellikle diş hekimleri bu yüzden yanlış diş çekerler hastanın beyanı sol üst deki diş iken ağrıyan dişin sol alt veya sağ tarafta çıkması gibi).Durum psikolojik olsa kolay iyi bir doktor var tanıdığım.Ama sende direkt ağrılar ve uyuşmalar var ki uyuşma da ağrılar kadar tehlikelidirler.Bir de rahatsızlığının canını yakmadığına kendini olabildiğince inandır.Gerçekten inanır ve gerçekten olumlu düşünürsen bir takım ağrıları daha az hissedersin.İşin güzeli insan kendini tedavi edecek kadar geniş ve kapsamlı bir enerji düzeyine sahiptir.Sadece iyi olacağına inanmak gerekir.Unutmamak lazımdır ki inanç her insan için şarttır.İnanç ne olursa olsun istersen beyaz peynire istersen peynirin altındaki tabağa inan.Ama inan.(İnanç meselesini de arkadaşlarım inşallah yanlış anlamaz ve fazla büyütmezler Birol Kardeşimizi inaçsız gördüğümüzden değil sadece faydası olan bir nokta olduğu için vurgu yapmak istedim.) Son olarak ağrı ve uyuşmaların sol tarafta olmasından ötürü söylüyorum, bir üniversitenin kardiyoloji bölümüne görünmende fayda var.Varsa imkanın İstanbul Çapa Tıp Fakültesin deki hekimlere görünmende ayrıca nöroşirurji bölümüne görünmende de fayda var.Nöroşirurji dalında bölümün en uzmanı olan yerde yine İstanbul Bakırköy'de ki Prof.Dr Mahzar OSMAN Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ki nöroşirurji bölümüdür.(Bu bölümü ayrıca bel fıtığı açısından da ziyaret edebilirsin ki esas başarılı oldukları konulardan biriside bel fıtığıdır).Hatta kıt aklımla yine söyleyeyim esas sorun kan dolaşımın da ayrıca bel fıtığın var.Ve son yaşadığın üşütme ki özellikle boyun kısmını etkilemiş.Tamamen beyine giden kanın devir etmesi ve beyinciğin de bu kandan istifade etmemesinden ötürü oksijeni taşıyan kanda veya kanı taşıyan mekanizmada sorun olan vücutlarda baş ağrısı olasıdır. Ve çok özel değil se alkol vb. kullanıyormusun onuda bana bildirirsen onunla ilgili bir tavsiyede pm atarak veya buraya yazarak verebilirim.Allah acil şifalar versin inşallah fayda görebileceğin bir kelimede olsa yazabilmişimdir.Sonuca ulaştığında haberdar edersen Forum DH ailesi olarak seviniriz.Birde bazen ters düşünmek lazım.Örneğin insan başına darbe alarak felç olabiliyor vaya başka bir rahatsızlık patlak verebiliyorsa vücutta arka planda hissedilmeyen bir rahatsızlık beyinde kendini hissettirebilir.
    Tekrardan Acil Şifalar.Allah bir an önce sağlığına geri kavuştursun seni.




  • yorumlarınız için teşekkürler.
    öncelikle bir şey ima etmediğinizi anladım ama gene yazayım rabbime şükür inancım yerinde

    beyinle ilgili bir sorun hiç rastlanmadı.
    en son 2 hafta önce beyin ve snir doktoruna gittim hem bel hem boyun MR filmleri çekildi.
    sonuçlara bakıldı yaşım 36 işim okulda hizmetliyim 15 yıldır tek başıma okul hizmetlisiyim . dokturun söylemesi yaşıma göre omurumun çok yıpanmış olduğu beldeki ve boyundaki fıtıklar biraz daha ilerleöiş ve boyun özellikle dejenerasyon (halk adı ile kireçlenme) oluşmuş buda baya ilerlemiş. ne yaparız dedim açıkçası başından saldı galiba bişi yapamayız dedi böyle idare edecen yada piyango çıkacak ki bu işi yapmayacaksın dedi. ağrıların çok ilerlerse 4-5 sene sonra amaliyat ederim dedi .
    böyle devam ederse (iş şartaları) 50 li yaşların çok zor olur dedi.
    okulda hergün temizlik tüm sınıfları süpürürdüm. son 2-3 aydır günlük çöp toplama wc salon temizliği falan yapıyorum sadece cuma günleri tam temizlik yapıyorum ve cuma günü sonrasında baş ağrım şiddetleniyor özellikle cumartesi günü ağrılarım çok oluyor.
    temizlik yaparken boynum sürekki aşağıda olduğu için bunun ile alakalı bir durum olabileceğini düşünüyorum. yeni teşhisimdede kireçlenme bulundu kireçlenmede böyle durumlar yapabileceğini öğrendim.
    iş performansımı %40 aşağı çektim idarecilerimde soruntmiyor zaten işim olmayan bir çok işi yaptığım için halden anlıyorlar.
    özellikle boynumu çok yoduğumda sıkıntılarımın arttığını farketmem iyi oldu şimdi uyuşukluk şürekli var ama başımın sol kısmındaki keskin acı haftanın 5 günü yok denecek kadar az.

    gene yakın zaman içinde namazda iken sol dizimden çatt diye bir ses geldi yerden kalkamadım zorla falan bitirdim namazı 2-3 gün sol dizim çok ağrıdı ara sıra takıldı. onun içinde gitmiştim ondan da hafif menisküs yırtığı çıktı.

    benim bu sağlık sorunlarından çıkardığım herhalde vücut falaza yıprandı,haliyle tepkiside acılı oluyor

    gene sağ ayağımda 4.dereceymiş varis çıktı

    yani anlaşılan vücut falza yıpranmış haliyle vücutta tepkisini acıyla veriyor

    bulundurğum kurumda görevde yükselme sınavı bekliyoruz yıllardır yapılmıyor ,sadece yapılmasına dua ediyoruz inşallah yapılırsa belki o zaman faydası olacak.

    genede doktorların kapılarını aşındıracağım. şimdi tavsiye ettikleri bir dalı noroloji fakat bir çok konuda bilgiliymiş onun kapısını çalacam.

    rabbim herkese şifa versin. inşallah.




  • abi merhaba eğer hala bi çözüm yoksa bence muhakkak istanbul veya ankaraya gidip bide orada görünmeni öneririm çünkü gerçekten doktordan doktora çok fark var
    Allah acil şifalar versin.
  • Abi mesajını yeni okuyabildim.Yine ilk dileğim Allah hayırlısını nasib etsin.Mesleğin zorlu bir meslek.Şöyle bir durumu izah edeyim diğer arkadaşların bahsettiği gibi özellikle İstanbul da bu alanlarda uzman hekimler var.Tabii ekonomik durumun elvermiyorsa ona birşey diyemem.Sonuçta en basit bir syahet bile hatrı sayılır bir meblağa patlayabiliyor.Ama bi asker tanıdık veya yakının varsa Subay veya Astsubay onlardan rica edip GATA ya bağlı hastanelerde tedavi edilebilirsin.Ne bileyim benim de ağrılı değil uyuşmalı sıkıntılarım olmuştu özel bir tedavi kullanmadım normal bi antideprasan ve sonrasında toparladım kolay olmadı ama geçti Allah'a şükür.GATA benim aklıma gelen en iyi alternatif çünkü maliyet açısındanda kaliteli hekim açısındanda iyi bir noktada.Kaldı ki şimdi sivil hastalar daha rahat muayene olabiliyor.Tanıdık olasınada gerek kalmayabilir.Tanıdık olursa ameliyat gibi durumlarda kolaylık sağlayabilirsin belki.
    Tekrarda Allah şifa versin.Valla aklıma başka birşey gelmiyor ne diyeyim Allah hayırlısını nasib etsin..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEAD1453

    Abi mesajını yeni okuyabildim.Yine ilk dileğim Allah hayırlısını nasib etsin.Mesleğin zorlu bir meslek.Şöyle bir durumu izah edeyim diğer arkadaşların bahsettiği gibi özellikle İstanbul da bu alanlarda uzman hekimler var.Tabii ekonomik durumun elvermiyorsa ona birşey diyemem.Sonuçta en basit bir syahet bile hatrı sayılır bir meblağa patlayabiliyor.Ama bi asker tanıdık veya yakının varsa Subay veya Astsubay onlardan rica edip GATA ya bağlı hastanelerde tedavi edilebilirsin.Ne bileyim benim de ağrılı değil uyuşmalı sıkıntılarım olmuştu özel bir tedavi kullanmadım normal bi antideprasan ve sonrasında toparladım kolay olmadı ama geçti Allah'a şükür.GATA benim aklıma gelen en iyi alternatif çünkü maliyet açısındanda kaliteli hekim açısındanda iyi bir noktada.Kaldı ki şimdi sivil hastalar daha rahat muayene olabiliyor.Tanıdık olasınada gerek kalmayabilir.Tanıdık olursa ameliyat gibi durumlarda kolaylık sağlayabilirsin belki.
    Tekrarda Allah şifa versin.Valla aklıma başka birşey gelmiyor ne diyeyim Allah hayırlısını nasib etsin..

    herkesten allah razı olsun.
    bende şu aralar ki araştırmamda gatada dr.kamer dere diye bir doktora ulaştım ona görünmeyi düşünüyorum.
    hayırlısı.

    rabbim şifa arayana şifa, dertlilere derman versin. inşallah.




  • bilgisayar basında fazla oturmayaya çalıs
  • hocam oncelikle Allah acil sifalar versin. anlattigin seyler sonucunda bir kaniya varmak oldukca zor. basit birseye benzemiyor. buradan tani koyulamaz detali bir fizik muayene lazim ama artrit i animsatti bana bazi seyler. bu konuda testler mevcut. ozellikle temporal artrit olabilir. istersen bir arastir.
  • Hocam alternatif tıbbı denediniz mi..3 defa mide kanaması geçirmiş,kullanmadığı ilaç neredeyse kalmamış,nexium vb ilaçları devamlı kullanmış,ramazan günü orucu bozmak zorunda kalmış biri olarak yazıyorum..Yani durum epey kötüydü..Ispartada bir Eczacı ile görüştüm.3 haftadır ondan aldığım bitkileri kullanıyorum..Elhamdulillah çok iyiyim şuanda..Bahsettiğim eczacı,Bediüzzaman'ın Lokman Hekim ruhlu talebesi Ali İhsan Tola ağabeyin torunudur..Detaylı bilgi istersen pm atabilirsin.

    Cenab-ı Hak acil şifa versin..Şafi-i Hakiki yalnız Allah'tır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 24 Mayıs 2013; 23:12:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godelureau

    Hocam alternatif tıbbı denediniz mi..3 defa mide kanaması geçirmiş,kullanmadığı ilaç neredeyse kalmamış,nexium vb ilaçları devamlı kullanmış,ramazan günü orucu bozmak zorunda kalmış biri olarak yazıyorum..Yani durum epey kötüydü..Ispartada bir Eczacı ile görüştüm.3 haftadır ondan aldığım bitkileri kullanıyorum..Elhamdulillah çok iyiyim şuanda..Bahsettiğim eczacı,Bediüzzaman'ın Lokman Hekim ruhlu talebesi Ali İhsan Tola ağabeyin torunudur..Detaylı bilgi istersen pm atabilirsin.

    Cenab-ı Hak acil şifa versin..Şafi-i Hakiki yalnız Allah'tır..

    sizede çok geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
    aslında bitkisel destekleride çok araştırdım halende araştırıyorum fakat açıkçası yan etki yapmasından ağrıların çoğalmasından korkuyorum.

    şu ana kadar vardığım sonuç dokttorlar kesin budur demiyor ama bir çok araştırma yaptım boyun daki kireçlenmenin yol açabileceği sorun burdan kaynaklanıyor gibi düşünüyorum.
    sonuç olarak kendi kendime bir tedavi uygulamaya karar verdim önce kilomu indireceğim kilom 80 kg bende 65 kg ye inmeyi düşünüyorum ama yavaş yavaş vücudu yormadan iniyorum başlayalı 1,5 ay olsu 2 kg indim .
    vücut kilomu düşünürnce başın ağırlığıda azalacağı için kireçli bölgeye basılan kg azalınca ağrılar dahada düşecekmi göreceğim.
    biraz kg yi indirince de uzman kontrollü plates yapıp boyun kaslarını güçlendirip boyunu yukarı kalkmasını sağlamaya çalışacağım. bakalım ne olacak uzun bir süreç.

    kireçlenme için cerrahi işlem var ama istemiyorum. doktorda olmalısın çok ileri seviyede diyor.
    kireçlenme ameliyatındada omura metal parçalar takıyorlarmış :(

    rabbim şifa arayana şifa , derman arayan dertlilere derman versin , inşallah.




  • Ameliyata sıra gelmeden denenecek çok yöntem vardır..Hacamatı da bir araştırın.Modern tıp maalesef hurafelerle dolu..Dün doğru bilinenlere bugün yanlış deniyor..Rabbim şifa versin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: godelureau

    Hocam alternatif tıbbı denediniz mi..3 defa mide kanaması geçirmiş,kullanmadığı ilaç neredeyse kalmamış,nexium vb ilaçları devamlı kullanmış,ramazan günü orucu bozmak zorunda kalmış biri olarak yazıyorum..Yani durum epey kötüydü..Ispartada bir Eczacı ile görüştüm.3 haftadır ondan aldığım bitkileri kullanıyorum..Elhamdulillah çok iyiyim şuanda..Bahsettiğim eczacı,Bediüzzaman'ın Lokman Hekim ruhlu talebesi Ali İhsan Tola ağabeyin torunudur..Detaylı bilgi istersen pm atabilirsin.

    Cenab-ı Hak acil şifa versin..Şafi-i Hakiki yalnız Allah'tır..

    sizede çok geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
    aslında bitkisel destekleride çok araştırdım halende araştırıyorum fakat açıkçası yan etki yapmasından ağrıların çoğalmasından korkuyorum.

    şu ana kadar vardığım sonuç dokttorlar kesin budur demiyor ama bir çok araştırma yaptım boyun daki kireçlenmenin yol açabileceği sorun burdan kaynaklanıyor gibi düşünüyorum.
    sonuç olarak kendi kendime bir tedavi uygulamaya karar verdim önce kilomu indireceğim kilom 80 kg bende 65 kg ye inmeyi düşünüyorum ama yavaş yavaş vücudu yormadan iniyorum başlayalı 1,5 ay olsu 2 kg indim .
    vücut kilomu düşünürnce başın ağırlığıda azalacağı için kireçli bölgeye basılan kg azalınca ağrılar dahada düşecekmi göreceğim.
    biraz kg yi indirince de uzman kontrollü plates yapıp boyun kaslarını güçlendirip boyunu yukarı kalkmasını sağlamaya çalışacağım. bakalım ne olacak uzun bir süreç.

    kireçlenme için cerrahi işlem var ama istemiyorum. doktorda olmalısın çok ileri seviyede diyor.
    kireçlenme ameliyatındada omura metal parçalar takıyorlarmış :(

    rabbim şifa arayana şifa , derman arayan dertlilere derman versin , inşallah.

    babamda damar tıkanıklığı vardı, ilerlemişti, ilaçlar etki etmiyordu, dr.lar ayağını keseceklerini söylemişlerdi.. sonra bizde bi tavsiye üzerine bu arkadaşın bahsettiği eczacı ile görüştük ve çok şükür babam şu an iyi... anlaşıldığı üzere bu adam türkiye çapında tanınıyor.. işinin piri... bence de bu adamı bul bi gözük...




  • damarlarımda sorun yok detaylı utrason çekildi. zaten ilk önce damarlardan şüphelendiler ama temiz çıktı.
    ilginize teşekkürler.

    rabbim şifa arayana şifa , derman arayan dertlilere derman versin , inşallah.
  • cok gecmis olsun hocam. bir sekilde ayarlayip istanbulda ozel bir hastaneye hic degilse tani koydurmak icin gelebilsen keske.
  • internetten semptom araştırıp teşhis koymamanızı tavsiye ederim. hatta olasılık değerlendirip doktora "şu hastalık olabilir mi?" gibisinden sorular yöneltmemenizi de önemle tavsiye ederim. benzer sıkıntıları yaşamış ve google yardımıyla korkutucu bir sürü gereksiz bilgiye sahip olmuş bilgiye sahip bir insan olarak gitmediğim bölüm kalmadı. en ileri tetkikler, sayısını bilmediğim kan tahlili yapıldı. hepsi de tertemiz çıktı. semptomlar ms, beyin tümörü, damar tıkanıklığı diyor. tetkikler sağlıklı diyor. doktorlarda soyut hastalık teşhisleri koyuyor. panik atak, fibromiyalji, travma sonrası stres bozukluğu, meniere sendromu, sosyal fobi. ne derseniz deyin stres tüm hastalıkların ana sebebi. ölümün kıyısından umutla dönen birçok ağır hasta tanıdım biri de babam. 5 kez solunumu durdu 3 kez de kalbi. koah amfizem hastası ve bilinen hiçbir tedavisi yok. 38 günü yoğun bakımda bilinçsiz olmak üzere 5 ay hastanede yattı. beyin kanaması, ansefalit, beyin kanaması, beyin iltihaplanması, kalp krizi, delirium hepsini yaşadı. doktor kötü sona yakın olduğunu defalarca söyledi. dua dua umutla bekledik. çıktı Allah a şükür. doktorun verdiği ilaçları, diyeti dakika ve miktar sapmaksızın kullandık. Allah gün vermişki yaşıyor ve o günlere nazaran çok iyi. hülasa benim şikayetlerim de bu ağır dönemden sonra çıkmaya başladı. baş dönmesi, baş ağrısı, kafa derisinde uyuşma karıncalanma, kafada basınç hissi, mide bulantısı, kusma, denge kaybı, sürekli hasta ve yorgun hissetme. hayatımın dengesi bozulmuştu daha önce zor günler geçirdim işsiz kaldım bana ait olmayan borçları ödedim aç kaldım neler çektim. babamın 5 ayının her anı yanındaydım doktor duran kalbine masaj yaparken ventilasyon borusunu boğazına sokarken. bunlar bugün boyun düzleşmesi, gastro özofagial reflü, meniere sendromu, panik atak, aritmi olarak geri döndü. ve bu hastalıkların hiçbiri vücudun yatkınlığından değil. stres stres stres. internette antidepresanlar hakkında kötü yorumlar okuyup sakın önyargılı olma. anlattıkların, araştırmaların ve çekingelerine baktığımda doktor olmadığım halde önemli bir stres öyküsü görüyorum. antidepresanın faydasını görmediysen başka bir psikiyatra git başka ilaç dene. illa ki faydasını göreceksin. ve artık klavye doktorluğunu bırak. iyileşeceksin inşaallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ModDoctor

    internetten semptom araştırıp teşhis koymamanızı tavsiye ederim. hatta olasılık değerlendirip doktora "şu hastalık olabilir mi?" gibisinden sorular yöneltmemenizi de önemle tavsiye ederim. benzer sıkıntıları yaşamış ve google yardımıyla korkutucu bir sürü gereksiz bilgiye sahip olmuş bilgiye sahip bir insan olarak gitmediğim bölüm kalmadı. en ileri tetkikler, sayısını bilmediğim kan tahlili yapıldı. hepsi de tertemiz çıktı. semptomlar ms, beyin tümörü, damar tıkanıklığı diyor. tetkikler sağlıklı diyor. doktorlarda soyut hastalık teşhisleri koyuyor. panik atak, fibromiyalji, travma sonrası stres bozukluğu, meniere sendromu, sosyal fobi. ne derseniz deyin stres tüm hastalıkların ana sebebi. ölümün kıyısından umutla dönen birçok ağır hasta tanıdım biri de babam. 5 kez solunumu durdu 3 kez de kalbi. koah amfizem hastası ve bilinen hiçbir tedavisi yok. 38 günü yoğun bakımda bilinçsiz olmak üzere 5 ay hastanede yattı. beyin kanaması, ansefalit, beyin kanaması, beyin iltihaplanması, kalp krizi, delirium hepsini yaşadı. doktor kötü sona yakın olduğunu defalarca söyledi. dua dua umutla bekledik. çıktı Allah a şükür. doktorun verdiği ilaçları, diyeti dakika ve miktar sapmaksızın kullandık. Allah gün vermişki yaşıyor ve o günlere nazaran çok iyi. hülasa benim şikayetlerim de bu ağır dönemden sonra çıkmaya başladı. baş dönmesi, baş ağrısı, kafa derisinde uyuşma karıncalanma, kafada basınç hissi, mide bulantısı, kusma, denge kaybı, sürekli hasta ve yorgun hissetme. hayatımın dengesi bozulmuştu daha önce zor günler geçirdim işsiz kaldım bana ait olmayan borçları ödedim aç kaldım neler çektim. babamın 5 ayının her anı yanındaydım doktor duran kalbine masaj yaparken ventilasyon borusunu boğazına sokarken. bunlar bugün boyun düzleşmesi, gastro özofagial reflü, meniere sendromu, panik atak, aritmi olarak geri döndü. ve bu hastalıkların hiçbiri vücudun yatkınlığından değil. stres stres stres. internette antidepresanlar hakkında kötü yorumlar okuyup sakın önyargılı olma. anlattıkların, araştırmaların ve çekingelerine baktığımda doktor olmadığım halde önemli bir stres öyküsü görüyorum. antidepresanın faydasını görmediysen başka bir psikiyatra git başka ilaç dene. illa ki faydasını göreceksin. ve artık klavye doktorluğunu bırak. iyileşeceksin inşaallah...

    babanıza çok geçmiş olsun sizede rabbim acil şifa versin.
    internetten araştırıp budur demiyorum illa ama her gittiğim doktor farklı şey söylüyor sonuç yok bende tek tük çıkmış hastalıklardan dır diye bir kaç kez doktorlara söyledim bunlardan boyun kireçlenmesi,ve boyun kaslarındaki sorun,kulaksıvı sorunu gibi.
    gene sonuç aynı.
    film çekile çekile içim dışım radyosyon oldu :)

    gene doktor araştırıyorum bakalım hayırlısı.
    ilginize teşekkürler.




  • sevgili kardeşim mesajımda söylediğimi yineliyorum. senin bir psikiyatra ve medikal psikoloğa gidip yardım almanı tavsiye ederim. bu stres pis bir hastalık. ben 93 den beri günde en az 4 saat pc başında vakit geçiren bir insan olarak stres yaşamıma gireme kadar boyun düzleşmem ve kireçlenmesinden bîhaberdim. halbuki varmış. ama işin içine zor hayat koşulları girince bu adi hastalık bütün adi semptomlarını gösterdi. şikayetlerimiz aşağı yukarı benzer durumda. ben bir kıyamet ilaç kullandım fakat psikolog ve psikiyatr desteğiyle normal yaşama daha rahat uyum sağladım. stres deyip geçme başını da ağrıtıyor dengeni de bozuyor. sen şuan önce moral toplamalısın. bunu işi, eşi, herşeyi bırakıp heybeliadaya yerleşerek, istediğin herşeyi yaparak, alarak ve sorumluluklarından kaçarak yapabilecek kadar imkanın var mı? yok. (benimde yok) onun için profesyönel destek almanı tavsiye ederim. antidepresandan değil stresten korkun. antidepresan değil strestir tehlikeli olan. öldüren de hastalıkları 1. evreden son evreye getiren de odur. ve biraz da sosyalleşmenizi yeni insanlar tanımanızı yeni şeyler keşfetmenizi bir hobi edinmenizi bir hayvan beslemenizi biraz çıplak ayakla toprağa basmanızı tavsiye ederim. daha yeni bir yakınım eskişehirde özel bir hastaneye bel ağrısı şikayetiyle ilaç yazdırma amacıyla gitti. dr kendisinin kanser olduğunu hemen ameliyat olması gerektiğini söylemiş. ameliyat oldu ve hastaneden çıkamadı. dr kanserin son evresinde olduğunu kemoterapi alamayacağını söylüyor. ancak acılarını azaltacak ilaçlar verebiliriz diyor. 45 yaşında ve 4 gün önce beline ağrı kesici krem almaya yürüyerek gittiği hastanede ölümü bekliyor. onun da imtihanı ailesiydi. dıştan hiçbir şeyi yoktu içten içe ne hale gelmiş meğer. belki öğrenmeseydi hala taksi kullanacaktı eskişehir yollarında. hülasa bazen unutmak ölümün kıyısından bilmeden geçmekmiş. ama bilmek uçuruma bakıp başı dönerek düşmek bazen.

    not: yazdıklarımdan kıllanmayın birol bey sizde kanser yok bütün tetkikleriniz temiz :)

    not2: sakın ve sakın bir dr hemen ameliyat olman lazım kansersin derse dr a buyur kes diye uzatmayın vücudu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • not: yazdıklarımdan kıllanmayın birol bey sizde kanser yok bütün tetkikleriniz temiz :)

    vallahi ben gerçekten çok huzurluyum ve mutluyum aile içi sorunum yok bir 10 yaşında bir 13 aylık iki oğlum var stres yoksa bile eşim desen 10parmağında 10 marifet. çevremde ahirlik dostlarım var. işimde kendimi sevdirmişim saydırmışım. ne kadar zor olsada aileme bakabileceğim işim var. bu hstalıklarımda bile hiç rabbime şikayet etmedim şükürü bilirim ( ne kötü hasta olanları tanıyorum) onun için kendimde stres v.b. olduğunu düşünmüyorum. bir kere gittim 1 ay kullandım zaten ilaçlar uyuşuluktan başka bir şey yapmadı. bende acaba bende stres falan varmı diye gitmiştim.

    birde bahçeli evde oturuyorum şehir içinde değilim doğla güzellikleri olan kaplıcala bölgesi olan havası suyu güzel. geniş ve güzel çimli bahçesi olan bir evde oturuyorum. bazen çoluk çocuk yayılıyoruz çimlere

    bu arada bende stres olmadığını düşünüyorum ama yazdıklarınızdan sonra stres olacak gibi
    öyle hemen doktora al kes demem zaten doktorlara kalsa şu anda bel ve boyun fıtığı ameliyeti yapalım diyorlar .


    ilgine teşekkürler.
    rabbim şifa isteyene şifa, derman arayan dertlilere derman versin . İNŞALLAH.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    damarlarımda sorun yok detaylı utrason çekildi. zaten ilk önce damarlardan şüphelendiler ama temiz çıktı.
    ilginize teşekkürler.

    rabbim şifa arayana şifa , derman arayan dertlilere derman versin , inşallah.


    Subdural kanama var mi diye baktılar mi ? Bende ki belirtilere çok benziyor. Banada migren ve vertigo dediler bildiğin beyin kanamasi gecirmisim ayakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=51014265&p=2
    Son mesajımı bir okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.