Şimdi Ara

barum marka lastik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
154.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam 3 yıldır barum kış lastıklerını kullanıyorum.hiç bir şekilde sorun yaşamadım çok şükür.Harika bir lastik.alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • BMW Aracımızda 2 aydır 4 lastik'de Bravus barum.. Çok kaliteli lastikler duruş mesafesi falan continental kalitesinde..
  • Continental bayii 2000 broadway olan araç için barum önerdi 90 lira tanesi nasıldır acaba? alacağım sanırım
  • Fiyatı gibi kalitesi de iyi olsa keşke ama insan güvenemiyor işte. Ben de lastikleri yenileyeceğim ama 80 90 liralık lastikten hayır gelir mi diye de düşünmeden edemiyorum.

    Mesela Kipa' ya lastik gelmiş. Markasını hatırlamıyorum ama %25 indirimle 89.90' a denk geliyormuş. (175,70,R13) Sökme takma işlemi için yardımcı oluyorlar mı onu da bilmiyorum. Eğer ki öyle anlaşmalı firması yoksa taktırıp balans yaptırmak için ekstradan para verince yaptıkları indirimin bir anlamı kalmıyor, gene bayi fiyatlarına denk geliyor.

    Kısaca duyulmamış markalara ilgim olmuyor, ha fiyatları iyi ama kalitesi berbat. Şuan arabada Marshal marka lastikler var, dişleri süper ama gel gelelim 90 kilometre hızı geçince titreme yapıyorlar. Lastik içindeki teller kırılmış. (Lastikçi öyle söyledi) Gittiği yere kadar idare edeceğiz bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asewes

    Continental bayii 2000 broadway olan araç için barum önerdi 90 lira tanesi nasıldır acaba? alacağım sanırım

    1 buçuk senedir barum brilantis kullanıyorum hocam. o fiyata alınabilecek en iyi lastik. 130-150 lira vereceğin lastikle aynı hatta daha yüksek performans alırsın.

    yumuşak ve çabuk eriyen bir lastik. bir de kaldırıma falan vurursan hemen tel kırar. çatlama vs. görmedim henüz.

    virajlarda gayet tatmin edici yanal kayma sorunu yaşamadım ancak ani frenlerde yumuşak olmasına rağmen kizaklama eğiliminde. aracınız hafif olduğu için frende kizaklama yasayabilirsiniz. Aynı lastiği vectrada denedigimde hem abs hem agirliktan dolayı hiç kizaklama yapmadı.

    butceniz yüksek değilse tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda favoritlerde fabrika çıkış lastiğidir. sanırım çek malı. benim paramla 5 kuruş etmez
  • gürcü malı filan mı acaba

    batum u çağrıştırıyor
  • conti nin yan ürünü ben kullandım çok güzel yumuşak lastik
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Geçen ay 185/65/15 88T brillants 2 aldım 4 adet 500 TL. yumuşak lastik, şu anda sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: never_dgn

    conti nin yan ürünü ben kullandım çok güzel yumuşak lastik


    gördüklerimize göre ilk başda iyi güzel , bridgestone lassa kadar uzun ömürlü olmayacak çabuk aşınacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Continental Contitech Bursa Firmasında 10 yıldır çalışıyorum.. LAstik yorumlarınızı okudum.. Sizlere sadece şunu söyleyeyim.. Ürünlerde genelde sadece marka değişir.. Gerçi biz körük üretiyoruz ama değişen birşey olmaz yani diğeceğim güvenle alabilirsiniz.Continental kalitesini muhakkak göreceksinizdir...
  • merhabalar
    Hepsiburadanın yılbaşından önce world karta 500 TL üzeri alışverişe 75 TL WP kampanyasından da yararlanarak çok kullanımı olmadığından fiyatı biraz daha yüksek olan 185/70/r14 ölçülü 4 adet Brilantis2 - aldım.

    Ses ciddi şekilde azaldı diyeceğim ama çıkan lastikler 76 bin km yapan bridgestone b250 idi... bu kadar kullanımdan sonra ses yapması zaten normal
    Fren mesafesi de ciddi azaldı diyeceğim ama, yine yukarıdaki şartlara göre :) ne kadar dikkate alacağınıza siz karar verin

    Fren mesafesi ile ilgili yaptığım denemelerde, yine yukarıda belirttiğim şartlardaki iki lastiğin karşılaştırması...
    50 km hızla giderken tam yarı yarıya, 80 km hızla giderken %60 daha kısa mesafede duruyor.

    Lastik değişiminden hemen önce ve hemen sonra fren denemelerinin yapıldığı yerler de dahil olmak üzere tüm şartlar aynı olarak denendiğinde verdiği sonuç bu.

    Bir bayiinin söylediği, continentalin kendi markası ile ürettiği lastiklerin %100 kauçuk olduğu, Barumların ise %70 kauçuk, %30 kimyasallar olduğu

    kabaca bu aşındırmayı da geciktirecektir diye düşünüyorum ama bazı arkadaşlar lastiğin çok çabuk bittiğini söylemesine birşey demiyorum. Durum bu...
    Bu arada hepsiburada da tüm lastik satışlarında "üretim yılı 2013" ibaresi yer alırken, barumlarda böyle bir ibare yoktu. Aldığım lastikler 3713 , yani 10-17 Eylül 2013 haftasında üretilmiş lastikler... Continental Türkiye iş yerime 9, evime 8 km uzaklıktayken, hepsiburada ile anlaşan merkez değil de bayii olunca lastik conti-TR'deposundan çıktıktan 2.162 kilometre kargo yolculuğu sonrasında tarafıma ulaştı :) Teşekkürler




  • Bi yorumda benden olsun. 2013 aralıkta 175/70/13 kış lastiği taktırdım, tahminen 1500 km yol kat ettim. Bu güne kadar bir sıkıntım olmadı, genellikle sakin kullanırim aracımı. Kar yapmadıgi için karda deneme şansım olmadı. Bir kaç kez ani duruş, şerit değiştirme vb durumlara maruz kaldım, yeterli performansı gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı marka lastik denemesinden sonra bana göre en güzel lastik. denediğim markalar. petlas starmaxx gtx pirelli roadstone. en güzeli barum çıktı bu markalara göre. hem kuru zeminde hemde ıslak zeminde fren denemesi yaptım çok çok iyi. seste çok azaldı çok yumuşak bir lastik. yumuşak lastikler haliyle daha çabuk aşınır. üst sınıf markalarla karşılaştırma yapmak yanlış olur. verdiğin para ile karşılaştırma yapacaksın. mercedes ile renoyu mu karşılaştırıyorsunuz mesela? aynı lastik michelin 185 lira barum ise 115 lira. kendi değerindeki lastikler içinde iyi geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeuxhome -- 13 Temmuz 2015; 9:16:31 >
  • hiç duymadım adını
  • Bugun continental bayisinden 175/65/r14 xl 86t 4 tane lastigi 500 liraya aldik. Ilk izlenim olarak yumusak hamurlu lastik. Konfor olarak tatmin edici. Yol tutusu icin yorum yapmak cok erken. Zaten arac 2001 kangoo. Pek fazla hiz yaptigimiz da yok :) Yilda 7-8bin km yol yapiyoruz. 5 6 sene idare etsin yeter bizim icin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 3 Nisan 2015; 2:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aracıma 225/45/17 baktım bugün, en uygun barum bravuris 3hm idi. conti 275, barum 175 fiyat verdiler, sanırım barum alacağım inşallah pişman etmez...
  • ilk aracımız çekoslavak 93 skoda favorit in üzerinde gelen lastik. O zamanlarda baloncuk yapmış , iyi değil diye hemen değiştirmiş babam.

    Conti almış sanırım yan firması, arkadaşım da 2012 ceed'i için düşünüyordu sonra lassa aldı önermediler o lastiği
  • Barum Bravurıs 3hm 1 aydır kullanıyorum.Lastikçi tavsiyesi ile aldım.Hatta o nasıl marka dedim.Ama aldım.Sessiz,yumuşak lastik sorun yok şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.