Şimdi Ara

Barinaktan hayvan sakiplenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar yillardir evimde hayvan besliyorum ve artik birde kopek bakmak istedim.Fiyatlara bakinca gercekten fazla ama verebilecek gucumde var ama ben bunu istemiyorum bir canlinin satılması bana anlamsiz geliyor neyse.Kisacasi Sivas'in bir ilcesinde oturuyorum.Burada barinakta yavru golden cinai kopek bulabilirmiyim.Eger orda yoksa sıkıntı olmaz bir ara Kayseriye de gidebilirim.Mobildeyim yazim yanlisi vs özür dilerim. iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheYaZaMaZ

    Merhaba arkadaslar yillardir evimde hayvan besliyorum ve artik birde kopek bakmak istedim.Fiyatlara bakinca gercekten fazla ama verebilecek gucumde var ama ben bunu istemiyorum bir canlinin satılması bana anlamsiz geliyor neyse.Kisacasi Sivas'in bir ilcesinde oturuyorum.Burada barinakta yavru golden cinai kopek bulabilirmiyim.Eger orda yoksa sıkıntı olmaz bir ara Kayseriye de gidebilirim.Mobildeyim yazim yanlisi vs özür dilerim. iyi aksamlar.

    güncel olsun. facebook sayfalarına sivas yada bulunduğun yerin ismini yazarak twitter facebooktan arat. sivas hayvan barınağı gibi vs mutlaka vardır yuva arayanlar grubuna vsde bak
  • Dediklerinizi yaptim ve bir kac tane buldum.Hayvan barinagi tabiki var golden turu su anakadar 1 yasinda gordum sahiplendirmek isteyenlerden yinede arastiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arıyorum ama golden yok hayvan barınagı 20 25km sanırm uzakta barınakta golden oldugunu bılsem gıdıp alacagım petshopta yok satın alabılcegım kucuk sehırdeyım
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam golden o kadar cok ki hangi sehirde yasiyosunuz ben size yardimci oluyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    tokattayım gercekten bı burada yok san rım
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    küçük şehirlerde bulmak gercekten zor ama barınaklara da sürekli barın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.