Şimdi Ara

Barinakdan kopek sahiplenicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaslar. Barinakdan kopek sahiplenicem. Ilk defa kopek bakmis olucam. 4 katli bir apartmanda oturuorum. Apartmanimizin yaninda bahce var tellerle cevrili ve golgelik yerde. Kopek bakmak icin uygun. Ama mahallelinin rahatsiz olmasini istemiyorum. Fazla havlamicak kolayca alisabilcek bir kopek ariyorum. Oneriniz var midir ? ( benim aklimda sibirya kurdu var. )



  • hocam öyle her tür var mı ki barınakta. Ama bu yapacağınız şey çok güzel. Satılmak için üretilen hayvanları almaktansa barınaktan sahiplenmek çok daha güzel.
  • Dusunce guzel ama... Ilk kez geldigi ortama hemen alisip, havlamayacak, etrafi rahatsiz etmeyecek... Kopekten bahsediyoruz di mi 😁
    Aklinizda sibirya kurdu varsa kismen dogru tercih olabilir, nispeten havlamaz ama ulur 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bahçe sizin kendi kişisel alanınız mı yoksa apartmanın kullanım alanında olan bir yer mi?O şekildeyse eğer apartmandan izin almak gerekebilir.Bu konuyu önce bir araştırmanızda fayda var.

    Barınaktaki köpeklerin psikolojik durumları çok farklılık gösterebiliyor.Cins üzerinden değilde oradaki veteriner veya gönüllü arkadaşlarla iletişime geçerek değerlendirmede bulunmanız daha sağlıklı olur.Şu açıdan söylüyorum bunu da; sürekli olarak ev içerisinde bakılmış olan bir hayvanı dışarıya koyarsanız havlaması, ağlaması muhtemel olabilir ama bahçeye alışıksa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum (alanı yeterliyse eğer).İyi değerlendirmek lazım ve bakım konusunda iyi araştırıp sorumluluğunu alabilecekseniz bu şekilde bir şeye kalkışmanızı tavsiye ederim.Barınaktaki hayvanlar zaten sahipleri tarafından terk edildiklerinde travma geçiriyorlar bir kez daha sahiplenilip bırakıldıklarında daha vahim sonuçlar doğabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.