Şimdi Ara

Barçın Nike Goretex Ayakkabı Su Alıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    10.05.2021 de Barçin Online sitesinden Nike Pegasus Trail GTX 2 ayakkabıyı satın aldım. Yaz ayı olduğundan ayakkabıyı eylül ekim gibi kullanma imkanı buldum. Sol başparmak kısmından Gore-Tex ayakkabının su aldığını görünce incelemeye yolladım. Ürünü inatla 3 kez yolladım ama ayakkabıda malzeme ve üretim hatası olmadığını dile getirdiler. O kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri var ki konuyu biz ayakkabıları Nike'a gönderiyoruz onlar inceliyor bizi ilgilendirmiyor diyorlar.


    Ben 3 kez sorun olmasa neden yollayayım? Nike muhattap ise siz neden varsınız ben gidip Nike.com dan alışveriş yapmayı bilmiyor muyum? Şikayet Var sitesinde açtığım konuyu adeta sallamadılar bile.

    Sonucunda bir video hazırladım.



    Not : Giysi ve ayakkabılarda satıcı ek bir garanti vermediğinde süre 6 aymış. Benim bu süre dolduğundan maalesef tüketici hakem heyetine başvuramadım.

    Başıma gelen bir durumu da sizlerle paylaşmak istedim.



    Ahmet Durdilyoutube
    Videomu izleyen güzel insan, 👍🏼 beğeni ve ➕ abone olmayı sakın unutma 🙏🏼 https://www.sikayetvar.com/barcin-spor/barcin-spor-nike-pegasus-trail-2-gtx-gore-tex-su-aliyor 📷 Kamera : iPhone 12 Pro Max 🖥 Platform : MacBook Pro M1 Late 2020 ✂️ Video Editor : Final Cut Pro X 📸 Photo Editor : Affinity Photo 🔭 Tripod : Manfrotto MK394-H Goretex ayakkabı su alıyor Nike Goretex su alıyor Nike Goretex almayın Şikayet var Barçın Spor ilgiliz Barçın Spor Ayakkabılar su alıyor Müşteri hizmetleri rezalet Nike Goretex Su Alıyor Nike Türkiye ilgisiz Tüketici Hakem Heyeti Barçın Spor Nike Adidas Barcin.com
    https://www.youtube.com/watch?v=fzqsDDMfrGQ&feature=youtu.be




    www.sikayetvar.com
    Barçın Spor Nike Pegasus Trail 2 GTX Göre-tex Su Alıyor
    https://www.sikayetvar.com/barcin-spor/barcin-spor-nike-pegasus-trail-2-gtx-gore-tex-su-aliyor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.