Şimdi Ara

BARCELONA İÇİN ÖNERİLER ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar ..
    Yılbaşında Barcelona'da La Familia Sagrada yakinlarinda olucam sizlere sorularim nereleri gezilmeye görülmeye değer tabi ulasımi kolay yerler tercihimdir cunku arabam olmayacak toplu tasima kullanacagim .. Ayrica gece hayatlari hakkinda da yardimci olabilirsiniz sevinirim :)
    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuralp_bjk -- 26 Kasım 2013; 0:36:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • avrupanın hırsızlık başketintidir, her yerde gözün açık olsun bir şeyin çalınırsada boşuna polise gitme, adamların koca barcelona garında güvenlik kameraları yok, çantanı 3 saniye boşlukta çalabilecek kadar yeteniklidir hırsızlar,
  • Selam dostum. Barcelona benim favorilerimdendir. Bir ust mesajda arkadasin belirttigi gibi hirsizlik konusunda ciddi sıkıntı yasayabilirsin. Ben sirt cantami gogsume gelecek sekilde takiyordum.

    Barcelona da gezebilecek cok yer var. Nou Camp basli basina bir muze. Her yere metro ile ulasabilirsin. Mimari cok hos. Zaten Gaudi eserleri icin ozel turlar duzenleniyor. Plaji cok guzel ve uzun. Ben Travel Port Bar adli mekanda gonullu tur rehberleriyle bisiklet turu dahil olmak uzere tum turlara katildim. Sana tavsiyem buraya mutlaka ugra. Tur sonunda gonulluye bahsis veriyorsun.

    Umarim yardimi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balmumu müzesi diyebileceğimiz Museu de Cera yı da gezmeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.