Şimdi Ara

Banyo gider kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Kiraciyim. Evde bulunan küveti evsahibi sağolsun kaldirtip yerine duşakabin yaptırdı. Yanlız şöyle bı durum ortaya çıktı. Küvetin gideri boşa çıktı. Üzerine duşakabin ustası silikon çekti ama ise yaramadı. O bölgeyi temelli olarak nasıl kapatabilirim? Bir de derzler kararmış. Sıradan derz temizleyiciler cikarmadi. Önereceğiniz bı yöntem varmıdır derz temizliği için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu yardım edebilecek biri...?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar, kararmış derzleri her markette bulunan kimyasallar var asprin vs gibi dökeceksin üstüne 5 dakika ellemeyeceksin sonra sert fırça ile fırçalayacaksın bizimki bembeyaz oldu. Gider kapama konusunda çok hassas ol tek gideri tıkamak isterken harç tüm gideri tıkayabilir. Bunun için köpük kullanıldığını duymuştum su ve kokuyu engellemek için.

  • Hocam o bölge duşakabin ortasında kalıyor. Suya maruz kalacak yani. Köpük randımanlı olur mu. Su gelecek üstüne nihayetinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küvet gideri için, beyaz çimento, derz dolgusu ve mermer tozundan oluşan mini bir toz karışım yap. Beyaz çimento daha fazla oranda olsun. Bunu su ile hamur haline gelene kadar karıştır.

    Giderin içine gazete kağıdını buruşturup sok. Üstten 3-4 cm boşluk kalsın. Gazete kağıdı hazırladığın harcın içeri gitmesini önlemek için.
    Daha sonra karışımla gideri doldur. Zeminle, fayans ve su akşı ile aynı seviyede olacak şekilde sıvayarak düzle. 8 saat kuruması için bekle. 4. Saatte azıcık su ile ıslat.

    Gelecekte tekrar küvet veya gider kullanılmak istenirse matkapla kırılıp alınabilir.

    Derzleri silikonlu beyaz boya ile boya, temizleme. Fayansa boya kaçarsa fayansı sirkeli su ile silip boya fazlasını temizle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.