Şimdi Ara

Banlanma Hakkında Bilenler Lütfen Bi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki aydır oyuna giremiyorum, "This IP has been account blocked.Please contact the custemer Service Team" uyarısı alıyorum sanırım banlandım.GM lere yazıyorum ama çok geç ve saçma cevaplar yazıyorlar.Ya ben derdimi anlatamadım ya onları anlamadım.
    Ben Why my account ıp blocked?? diye yazdım souya, iki cevap geldi.Birincisi :

    Thank you so much for contacting our Customer Service Department for Hero Online.

    I apologize for the inconvenience though I will be unable to assist you with this issue. There are certain limits of what a Game Master is able to do and we are unable to help with your current issue. Again I apologize for any inconvenience this may have caused.

    Again thank you for contacting us and we thank you for your support. If you have any other issues at all please feel free to contact us again and we will be more than happy to assist you with any issue possible.

    -GM- Shenanigans


    Buda ikincisi :

    Greetings and thank you for contacting the Hero Online support department,

    If there is any other issue that you may need assistance with, please feel free to contact us with another 1:1 inquiry.? Thank you for playing.

    Hero Online- MGame USA
    GM-Varamir

    Ne demek istediler anlamadım.Oyuna hala giremiyorum. Bilen Biri varsa lütfen yardım etsin.







  • İlk cevapta;
    Sıkıntılı verdiğimiz için kusura bakmayın, bu durum üzerinde size yardımcı olamıyorum. Bir GM'in yapabilecekleri belli limitlerle sınırlandırılmış durumda ve bu konuda size yardımcı olamıyorum. Başka bir konuda yardım etmekten mutluluk duyarız cart curt falan fıstık.

    İkinci cevap;
    Yardım merkezimizle irtibat kurduğunuz için teşekkür ederiz eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa bize 1:1 talebi göndermekten çekinmeyiniz, teşekkür ederiz.


    Sonuçta hala banlı durumdasın.
    Epey bir zamandır kredi kartı yolsuzluğu ile mücadele ediyorlar ben USA forumu da takip ediyorum, ve mağduriyetinden ötürü geçici banlanmış da olabilirsin. Eğer ki dolandırıcılıkla elde edilmiş bir HT itemi sen normal goldun ile satın aldıysan, araştırma ve o itemleri geri çekme kapsamında senin de suçlu olabileceğin ihtimalin göz önünde bulundurularak hesabını banlamış olabilirler. Bu iyi ihtimaldi.
    Ama eğer ki, gerçek parayla gold satın aldıysan, bot kullandıysan, veya bot kullanıp da yüksek levele ulaşmış birisinin charını soul transfer ile aldıysan bu 3 durumda da kalıcı olarak banlanırsın ve geriye kesinlikle açmazlar.

    Şayet masum isen durumunu özetleyen birşeyleri buradan yazarsan ingilizcesini yazarım dilersen, sen de 1:1 yollarsın.




  • Çok sağol mert, sanırım tamamen banlandım.Gerçek parayla gold almıştım ama bu olay çok uzun süre önceydi.O kadarda uğraşmıştım. Senden rica etsem benim yazdığımı bana tercüme edermisin en azından bir kez daha denim şansımı.

    Merhaba, ben oyuna girmek istediğimde "This IP has been account blocked.Please contact the custemer Service Team" uyarısı alıyorum.Daha önce size mesaj yazdım yeterli cevap alamadım.Yaklaşık iki aydır oyuna giremiyorum.Sorunumla ilgilenirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysem -- 11 Nisan 2008; 22:15:47 >
  • Dear Sirs,
    When I tried to login to game, I got the warning of "This account IP has been blocked. Please contact the customer Service Team". On past months I already sent an 1:1 inquiry about the issue but I could not get an answer. Nearly for two months I am not able to login to my account. I'll be glad if you can fix my problem. Thanks.

    Adamlar aldığın goldun tespitini bile yapabiliyorlar, faydası dokunur mu bilmiyorum ama yukardaki tercümeyi kullanabilirsin.
  • Tekrar Sağol Mert, ben yinede bi şansımı denim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.