Şimdi Ara

Bankanın Sevilen Müşterisi Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Yapıkredi bankasında düzenli taksidini ödediğim 80.000 liralık kredi borcum. 10.000 lira limitli esnek hesabım ve ufak bir yatırım hesabım var. Bankanın sevilen müşterisi olmak için neler yapmak gerekli? BES hesabı açsam artı yazar mı? Veya sizin aklınıza neler geliyor? Yakın zamanda taşıt kredisi çekmeyi düşünüyorum




  • Bankada boş mevduatın olacak, kredi kartı aidatı için aramayacak sın, kredi kartı puanını çok kazanmayacak sın. Bol Kredi çekip düzenli ödeyecek sin. Sigorta, taksit gibi arayarak yaptığı tekliflerine tamam diyeceksin. Yani basit bol bol para kazandiracaksin.
  • faizlerini yasal diyerekten alıyorlar da


    üstüne üstlük bu bankalara mütemadiyen bağışlar yapmalı


    ola ki şehrin ortası en mevkii yerde dedenden kalma işhanın varsa bedelsiz kiraya vermeli veya devretmeli


    hiçbir şeyin yoksa bankanın önünü süpürge faraş alıp temizlemeli


    ardından bol bol dualar etmeli


    iyi kötü çalışıyorsan;


    aldığın maaşı hiç harcamadan bunlara yatırıp


    açlıktan ölmeli de


    belki Bankanın en sevilen müşterisi olmak taltif ve beraati verilir

  • Kart borcunun asgariden ödeyin en sevdikleridir
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de para yatırmak :) Ne kadar çok paranız olursa o kadar sevilirsiniz, ilgilenilirsiniz.
  • Borcunuzu geciktirirseniz, kredi kartı borcunuzu hep asgari ödersiniz, sürekli faiz ödeyen müşteri olursanız bankanın en sevilen müşterisi olursunuz.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bence bu algı yanlış daha önce böyle müşteriyim birçok banka limit ve kredi vermiyordu ne zaman ki odemeleri düzelttim her ay ödemeye başladım bankaların gözünde daha değerli oldum.Kullandığınız ürün sayısı ve düzenli müşteri olmanız için bence bankalar için daha olumlu
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

    Sevilen müşteri kavramı ile olumlu müşteri kavramı birbirinden ayrı hocam.


    Bankalar hayır kurumu değil, senin/bizlerin üzerinden kar edebileceğini düşündüğü için sana/bana kredi ve kredi kartı veriyor. Seni/beni olumlu müşteri olarak görüyor. Buna da kredi notu/puanı olumlu skorda olan müşteri deniyor zaten.


    Ancak sevilen müşteri kimdir? Sürekli faiz ödeyen, kredi kartı borcunu hep asgariden ödeyen müşteri sevilen müşteridir çünkü bankaya çok para kazandırmaktadır. Hatta ödemelerini iki ayda bir yapıyorsa daha da sever banka kendisini, hele evine ödeme emri göndermiş ve o tebligatın parasını da ekstreye yansıtmışsa sizden daha sevilen bir müşteri yoktur.


    İcra aşamasında da aynı durumlar geçerli. Borcunuz varlık fonuna devredildikten sonra artık bankanın müşterisi değilsiniz zaten, sevip sevmemesi önem arz etmiyor haliyle.


    Borcunu sürekli vaktinde ödeyen, hiç aksatmayan, bankaya faiz kazandırmayn müşteriyi banka neden sevsin? Hatta kredi kartı ve kredisini erken ödeyen müşteri ekstradan sevilmez çünkü kaybolan bir faiz geliri söz konusu.


    Ben de sizler gibi bankayla aranın iyi tutulmasından yanayım. Acil durumlarda hayat kurtarır, kimse borç vermez ama banka verir. Bunlarda hem fikiriz kesinlikle. Ancak konuda tartışılan şey "sevilen müşteri" kavramı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ocak 2023; 17:32:47 >




  • Tek banka değil bir çok banka kullanmak her bankada kredili ürünün olması asıl kullandığın banka içinde olumlu etkisi olacaktır.


    Bankaya yeteri kadar para kazandırıyorsun halen sevilen müşteri değilsen ve sana limitlerini açmıyor cimri davranıyorsa banka değiştirme zamanı gelmiştir.


    Diğer bankalar yeni müşteriyi de severler  

    Akbank 2 tane kredi kartım ve kmh var banka cimri abi vermiyor. Faiz kazandırsam da vermiyor fakat 100.000 TL kredi öneriyor almayacağım. Polgaz faturasını kredi kartından talimat verdim kapatmamak için zor tutuyorum kendimi diğer banka kredi kartlarım ödeme yapmıyor. Nakit ödeme yapmayı sevmiyorum.

    Denizbank kredi kartım var kullanmıyorum kredi öneriyor almıyorum.

    Finansbank kredi kartı enpara da kk ve kmh var faizsiz alışveriş yapmıyorum 150.000 TL kredi öneriyor. Almıyorum.

    Ziraat bankası asgari ücret aldığım banka çöp vermiyor. 500 kmh başvursam Red. 1000 TL kredi başvursam Red. 2012 den hareketsiz kalan hesap olduğu için olabilir. İlerde iş yerim değişince kapatacağım tek banka olacaktır.

    Garanti bankası 2021 aldığım sonra kapattığım kredi kartını tekrar aldım. 200.000 TL kredi öneriyor. Almıyorum.


    Kredi çekerek boşa faiz ödeme hocam varsa ihtiyaç bir şey diyemem. Ne yap biliyor musun.

    Varsa kredi kartların %50 geçmeyecek şekilde her bankandan alışveriş yap. İster tamamını öde ister asgari ama %50 borç oranını geçme.

    Al telefonunu eline, bir günde kaç defa saate bakmak için alıyoruz demi. Bütün banka uygulamalarına gir çık. Arada hesapların arasında komik rakamlar transfer yapman yeterli.


    Arada banka müşteri temsilcilerini ara 5 6 ayda bir arasan kartlarını yenilemek veya kart aidatını iptal ettirmek yakut kampanya sormak için bile olsa yeterli. Her bankanın kendine ait puanlama sistemi var. Findeks notu bir yere kadar işler.

    Benim hesaplarımda para olsa mevduat olsa güzelde gelirim olsa kk ve kmh toplam limitim 133000 TL değil de 300.000 TL olur du.

    İş bankası, halk bank, yapı kredi bana çöp vermiyor. Vermesin bankamı yok abi..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Şubat 2023; 2:12:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.