Şimdi Ara

bankanın kapitalizm düzeninden kurtulma için ne yapmam gerek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim ingbank borcum var ödüyorum ödüyorum bitmiyor ben ödüyorum üstüne yüzde 24 faiz koyuyolar borc bir türlü bitiremiyorum adamlar öle bi düzen kurmuski bitmiyor . gecen baska bi avukat yardımcı olmak icin aradı ona 13.50bin borc sölediler sonra 4 ay sonra ben aradım üstüne 2 gecik para yatırmama ragmen benden 16 bin tl istiyorlar bugun ne gibi bir yol izlemem lazım .



  • not borcum başarı hukuk burosunda suan .
    insanları sömürerek kazanılan para ile alınan ev araba ların altlarında kalsınlar yedikleri ictikleri su bile haram bana göre
  • Bankaya borcum var de. Ne diye felsefe yapiyosun kapitalizm duzeni falan diye.



    Almasaydin borc adam gibi odeseydin ağlama şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bağzı şeyleri bilip bilmeden konuşma. ben borcumu düzenlı olarak ödüyorum fakat benım bugune kadar ödediğim bunca para hepsi sadece avukata gitmiş hiç biri borcuma gitmemiş. avukatların aç karnını doryurmak için çalışmışım 2 senedir anlıyacaığn.%24lük bir faizden bahsediyorum bilmem algılayabiliyormusun. bende daha önce s3enin gibi düşünüyordum bu duruma düşünce anladım nasıl bir şey olduğunu dışardan bakarak konuşmak çok kolay. ben borcumu gunu gelmedende ödediğim oluyordu avukat yanında çalışan yalaka benden bir anda 10 000 tl istedi ben bu yuzden bugun bu duruma düştüm sonrada geçirebildikleri kadar geçirdiler işte borcum 18 000 ken ben şu an 12 000 tl odemişim halen daha 16 000 tl borcun var diyor. normal bir insan bankadan kredi çektiğinde %0.24 faişz işlenirden benden %24 faiz alıyorlar. yani sadece benden aldıkları faizle kaç kişiye kredi verirler hesab et. ben bugune kadar bankaya borcumu ödemem demedim hep ödeme taraftariydim ama malesef aç gözlüleri doyurmak kolay olmuyormuş senin için konuşmak kolay bi gün aynı duruma düştüğünde ki dilerim düşmezsin anlarsın ne demek istediğimi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.