Şimdi Ara

Bankaların Futbol kulüplerini kurtarma projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda cok arastirmama ragmen, rastlamadigim ve bence konusulmasi gereken cok onemli bir konu.
    Turkiye Futbol Federasyonu ve Turkiye Bankalar Birligi arasında bir anlaşma yapilmak üzere. Borc batagindaki kulüpleri kurtarmak üzere Bankalarimiz kuluplere kredi sağlayacak. Cok uzun uzadıya yazmak istemiyorum çünkü sinirlerim kaldırmıyor. Ülkemiz bu kadar dar bir boğaz icindeyken nasil oluyorda kobilerine,çiftçilerine,vatandaşlarına ihtiyaçları için uygun kredi saglayamayan bankalar, eğlence sektörünü finanse edebiliyor? Özellikle eglence sektörü diyorum cunku bu spor icin değil, tek bir branş için yapilan özel bir çalışma. Ya o kadar gücüme gidiyor ki, ve malesef bu konu hic biryerde tartisilmiyor arkadas? Bendemi sorun var? Yoksa herkes uyuyormu? Yoksa bu bir şaka ve sadece benimmi haberim yok?

    https://tr.sputniknews.com/spor/201901071036959750-futbolu-kurtarma-plani-detay/

    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/demiroren-uefa-kuluplerin-borclarinin-yeniden-yapilandirilmasini-destekliyor-41101147

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Önceden de vergi affı yapılıyordu. Mesela Fenerbahçe; "Galatasaray ve Beşiktaş'ın borcu siliniyor. Bizse ödüyoruz." diye yakınmıştı ama bu af daha kapsamlı olduğu için daha da gürültü çıkmalıydı. Yapacak bir şey yok maalesef. Ben de dahil olmak üzere daha önemsiz meselelerde sesimizi çıkarıyoruz.
  • Bankalar onu da yapar, halk bunu istiyor çünkü, benim donum olmasn ama milyon eurolara çöp topçular transfer edilsin, köylü Memmet ağa bunu istiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu bolca konusuldu.

    sonuc olarak yuce halkimiz futbol kuluplerinin kurtarilmasi gerektigini, yildiz futbolcu gormek istedigini, kendilerininsoyulup sogana cevrilmesinin ise hic onemli olmadigi anlasildi.
  • Bu konu çok konuşuldu, halkımız buna karşı olduğunu dile getirdi ama halk kimin umurunda?
  • Hükümet babasının hayrına yapmıyor, millet futboldan uzaklaştıkça kafasını daha mantıklı yerlere ve hatta siyasete uzatmaya başlayınca yaşanılan küçük oy kayıpları daha da büyümesin diye bu işe giriştiler.

    Lakin istedikleri kadar uğraşsınlar bir kere batağa batan oradan kendi projeleri olmadan çıkamaz.Kluplerin şimdi borcunu sıfırlasan ki imkansız 10 sene sonra yine aynı batağa sürüklenecekler.
  • ülkeye bak çay demle.
  • Olmasi gereken olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde spor diyince sadece futbola destek veriliyor.


    Senin ata sporun güreş dahil bir çok ağırlığı olan spor üvey evlat kabul ediliyor
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Hocam millette beyin yok ki. Asgari ücret alan adam ferrari'ye binen adamı kurtarmaya çalışıyor.
    Bu kulüplerin hepsi batsın. Hepsi 2. lige düşsün. Kimse de destek olmasın. Hükumet de bu işe el atmasın. İşte o zaman sistem düzelir.
    Şuan gereksiz oyuncular gereksiz paralar alıyor. Yabancı oyuncular keza aynı. Türkiye'yi emeklilik yeri olarak görüyorlar.
    Oysa altyapıya önem verilse nice genç yetenekler bulunur. Hepsi de daha az parayla daha çok çalışır.
    Çalışmıyorsa da çalışmaz yapacak bişey yok. Eğer futbol ülkeye maddi olarak zarar veriyorsa tamamen yok olsun gitsin. Elzem bişey değil. Futbol yerine tarıma, sanayiye, bilime yatırım yapalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.