Şimdi Ara

'Bana Ne' Butonu İstiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    DonanımHaber Forum'da bizim ailemizin yakın çevremizin ihtiyacı olan ürünleri iyi fiyata ve doğru kalitede almak istiyoruz.
    Fakat sıcak fırsatlar bölümünde, bazı internet sitelerinin fırsat paylaşım bölümünde (Amazon) çok farklı amaçlarla paylaşım yapıldığını görmekteyim. İnsanlar ihtiyacı olmadan veya ihtiyacından fazla aldığı ürünlerin fotoğrafını paylaşmakta, gelen kargoların fotoğrafından fırsatları görememekteyiz.
    Ben de beğen butonunun karşıt olarak "Bana Ne" butonu veya daha kibarca ifade etmek gerekirse "Beğenme" butonu olması gerektiğini düşünüyorum.
    Bu butonu nasıl kullanacağız? Örneğin forumdaki bir mesaj ile alakalı olarak 5 kez bana ne butonu tıklandı ise, o mesajı görmeme hakkımızın olması gerektiğini düşünüyorum. Ben mesaj ayarlarından 5 kere "bana ne" tıklanan mesaji istersem görürüm istersen görmem. Forum ayarlarında da bana ne mesajlarını görmek istiyor musun istemiyor musun ayarı yapılabilir. İsteyen de bütün mesajları görür istemeyen de bana ne mesajlarıni filtrele diyerek onları görmez.
    Benim gibi zaman değerli arkadaşların bu başlığa destek vermesini istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 25 Ocak 2021; 20:33:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.