Şimdi Ara

Bana hobi önerecek var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar canım çok sıkılıyor sevdiğim kız yüz vermiyor falan baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bana böyle çok büyük bir maddiyat gerektirmeyen evde bilgisayar başında otururken yapabileceğim canımın sıkılmaması için hobi yada bir uğraş söyleyebilir misiniz ? Şiir yaz diyecek arkadaşlar şiir yazıyorum zaten birde dans kursuna yazıldım ama daha belli değil o iş. Bana böyle önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır ?

    Edit : Arkadaşlar anime falan da izliyorum ama bir süre sonra sıkılıyor insan daha farklı bir uğraş rica edeceğim sizden biliyorum zor ama yardımcı olun be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cRpTik -- 15 Aralık 2011; 20:31:33 >



  • Kimsenin bir fikri yok mu ya bu kadar mı çaresizim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRpTik

    Arkadaşlar bu aralar canım çok sıkılıyor sevdiğim kız yüz vermiyor falan baya sıkıntılı günler geçiriyorum. Bana böyle çok büyük bir maddiyat gerektirmeyen evde bilgisayar başında otururken yapabileceğim canımın sıkılmaması için hobi yada bir uğraş söyleyebilir misiniz ? Şiir yaz diyecek arkadaşlar şiir yazıyorum zaten birde dans kursuna yazıldım ama daha belli değil o iş. Bana böyle önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır ?

    Edit : Arkadaşlar anime falan da izliyorum ama bir süre sonra sıkılıyor insan daha farklı bir uğraş rica edeceğim sizden biliyorum zor ama yardımcı olun be

    evde bilgisayar başında otururken yapabileceğim canımın sıkılmaması için

    yorum yok!




  • Sonra makara yaparsın be güzel kardeşim anladınız işte ne demek istediğimi bir çözüm söyleyin işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRpTik

    Sonra makara yaparsın be güzel kardeşim anladınız işte ne demek istediğimi bir çözüm söyleyin işte.

    yok kardeşim, Neden makara yapayım :) sen ne kastetiğimi anlamadın..

    cümle kurgunda bozukluk yoksa, hobi istiyorsun pc başında yapabileceğin bir şey olsun istiyorsun.. garip geldi, yapılacak çok şey var.. ama pc ile olan az..

    Evinizin bahçesi varsa, bahçe ile uğraşabilirsin.. yoksa çiçekçiden tohum al ve saksıya ek :) bitkiler güzeldir..
  • Yok ya sen haklısın ben yanlış anlatmışım. Yani bilgisayar başında otururken dediğim evde otururken boş zamanlarımda falan Ve evimizin bahçesi yok sitede oturuyoruz maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRpTik

    Yok ya sen haklısın ben yanlış anlatmışım. Yani bilgisayar başında otururken dediğim evde otururken boş zamanlarımda falan Ve evimizin bahçesi yok sitede oturuyoruz maalesef

    Anladım.. bizimde öyle, saksıda yapıyorum bir kaç bişey :)

    origami ile uğraşabilirsin, dart oynayabilirsin, 3b bir kalem alıp yeteneğinin farkına varabilirsin :)

    takip diyeyim bende.. güzel tavsiyeleri uygulamak isterim..
  • Dart var ama artık onunda ömrü bitti kırıldı kırılacak Evet arkadaşlar tavsiyeleri bekliyoruz.
  • borsa
  • al bi olta çık balığa oda olmadı bir enstürman al öğrenmeye çalış bilgisayarda'da web tasarım yazılım donanım la ilgili uğraşabilirsin
  • Gitar gibi müzik kurslarına git
  • BF3 + Skyrim,

    BF3 te bir klana gir, arkadaşlarınla chat yaparak oyna,

    skyrim'de evlen mutlu ol...

    :D
  • Teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için
  • Al bi seccade ko başını secdeye derdini anlatmaya gerek yo o senin derdini zaten bilir boynunu bük ve teslimim de.Kalbin huzur bulacaktır.
  • hayvan besle masa tenisi oyna badminton oyna müzik aleti çal saksafon mesala
  • Bilgisayarının özellikleri iyiyse.

    GTA 4
    BF 3

    Kötüyse

    NFS World
    The Sims
  • bu ilana bak kendi işini yaparak zaman ayırarak para kazanabilirsin.bir nevi hobi sayılır bana hobi gibi gelmişti çünkü tamamen kafa yoruyorsun üstüne stres yok sonuçta kaybedecek bir şeyde

    http://forum.donanimhaber.com/m_55743384/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55745073
  • resim yap sana yardımcı da olurum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azerr

    Al bi seccade ko başını secdeye derdini anlatmaya gerek yo o senin derdini zaten bilir boynunu bük ve teslimim de.Kalbin huzur bulacaktır.



    quote:

    Orijinalden alıntı: saint21

    al bi olta çık balığa oda olmadı bir enstürman al öğrenmeye çalış bilgisayarda'da web tasarım yazılım donanım la ilgili uğraşabilirsin

    Her iki fikre de tamamen katılıyorum.
  • HOBİ NEDİR ?




    Hobinin sözlük anlamı ( UĞRAŞI ) olup, halk arasında boş zamanları değerlendirmek amacı ile yapılan iş veya işlerdir. Balık tutmak, fotoğraf çekmek, el sanatları ile uğraşmak gibi. Hobi para kazanma amaçlı da yapılabilir ancak profesyonel bir amaç taşımamaktadır. Ülkemizde genellikle işi gücü olmayanların kendilerini meşgul etmek için yaptığına hobi denir gibi bir anlam yüklenirse de, bazı kişiler hobinin anlamını dahi bilmemekte, bazıları ise iskambil , okey vb oyunları da hobi sınıfına sokmaktadırlar.

    Bence HOBİ, çalışma zamanları dışında yapılan, kişinin ruhsal, bedensel ve sosyal yaşantısına bilgi, beceri kazandırmak amacı taşıyan uğraşılara denir. Zamanımızda bütün hastalıkların sebebi olarak bilinen STRES ile savaşmanın en kolay yolu herhangi bir HOBİ ile uğraşmaktır.

    Hobinin en güzel tarafı ise şudur. Değişip malzemelerden, değişik aletler kullanarak ortaya çıkardığınız eserinizi bitirdiğinizde karşısına geçip ona bakarken yaşadığınız an inanın pek çok şeyden daha zevklidir.

    Balık tutarken doğanın sessizliği içinde suyun dinginliği oltanızın ucundaki şamandıranın hareketi eğer varsa bir bardak çayın o tadı yaz olsun (Sıcaktan) kış olsun (Soğuktan) şikayet etmeden beklemek.

    Akvaryumun başında balığınızın yumurta dökmesini beklerken, yumurtaların anne ve baba balık tarafından nöbetleşe beklendiğinde, yumurtadan çıkan yavrunun düştüğü yerden alınıp yuvaya bırakılması sırasında yaşadığınız o güzel dakikalar.

    Anne ve babalarının size emanet ettiği 25 - 30 çocuk ve gençle yaz kış demeden kamp yapmak patates yemeği yemek, çay içmek o gençlerin ve çocukların yaşadıklarından aldıkları zevki gözlerinin içinde görmek, doğanın tertemiz bağrında yürümek az şey mi ? yaşamınıza yaşam katan o süre sizde stres bırakır mı ? Bir düşünün.

    Kapalı bir yerde sigara dumanı içinde geçen bir zaman inanın hiç düşünemiyorum.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.