Şimdi Ara

BALKAN ELEKTRONİK, GARANTİ FİYASKOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Balkan Elektrik Elektronik fotografcılık bombaaası
    Arkadaslar arızalanan makinamı garanti kapsamında balkan elektronige yolladım adamlar kargoyu karsı ödemeli olugu için kabul etmemişler aradım adam ögle seymi olur niye biz ödeyelim diyorlar adam üste cıkıyor birde yıllardır bu işn işindeyim ögle seymi olur diyorlar birde bana tekrar ödemeli yollayacaklarmış onuda ben ödeyecekmişim böyle bir garanti anlayısımı olur arkadaslar ya şimdiye kadar sanki hiç garantiye ürün yollamadık. ögle madur ortada kaldık hayır verecegimiz 20tl de magdur olmak üzüyor insanı tamir etseler bari, böyel distribütör olmaz olsun makinayı ereyondan almıstım. benim mi bir yanlısım var sistem benim bildigim gibi işlemiyor mu
    balkan elektronige koca bir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 8 Haziran 2010; 12:14:40 >



  • Başlığı yanlış koymuşsunuz ve başlığa bakınca Balkan Elektronik reklamı gibi algılanıyor.
    "BALKAN ELEKTRONİK, GARANTİ FİYASKOSU" veya benzer bir başlık kullanmalısınız.
    Malesef TR' de bilinen köklü firmalar dışında garanti böyle işler, Hatta kullanıcı hatası denilerek ücret talep edenlerde var....
    Ancak, İlk önce firma ile ilişki kurup onların anlaşmalı kargo şirketi ile yollasaydınız ya daha ucuza kargolardınız yada ücretsiz arızalı makinanız gider gelebilirdi. Bu tarz hareket eden firmalarda çoğunlukta ve genelliklede kargo 5 TL' ye gidip 5TL' ye geliyor, sıkıntı yaratmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 8 Haziran 2010; 12:02:59 >
  • Bu gibi nedenlerden dolayı garantili ürün almıyorum işte
    Bu kadar kötü teknik servisler, kötü garanti kapsamları olamaz.

    Müşteri memnuniyeti olarak aşırı derece kötü firmalar ki bence bir firmada olması gereken en önemli özelliktir.
  • benim basıma ilk defa geldigi için şasırdım. bakalım lcd ekran bozuk ona ne diyecekler
  • size tavsiyem bimeks vatan bilgisayar ve yabancı markalardan sadece Mediamarkttan alın , Electroeword'ün garanti şartlarıda dehşet saçma ..electroworddan bi mp3 player almıştım beğenmeyip iade etmeye kalktığımda ürünü almadılar ama mediamarkttan fotoğraf makinesini iade ettim onu aldılar arada ne büyük uçurum var biri 100 lira diğeri 400 lira..

    müşteri memnuniyeti konusunda 3 firmaya güveniyorum , media martk ,vatan bilgisayar ve bimeks ..
    best buy iyimidir bilmem ama daha bişey almak nasip olmadı

    bu arada gerçekten yaptıklarıda ayıp , tüketici haklarından hak aramak gerek , ben şimdiye kadar hiç kargoya para ödediğimi hatırlamıyorum adamlar yollamadan önce zaten şu şu kargolara verin onlarla anlaşmamız var diyor bende onlara veriyorum para mara ödemiyorum , makina bozuksa onların hatası sonuçta..
  • birde kargoyo yollamadan önce firmaya aradım anlaşmalı kargonuz hangisi diye yurtiçi kargo hariç hepsi ile yollaya bilirsiniz dediler biz firmaya düşünüyoruz soruyoruz biz cok iyi niyetliyiz herhalde. adamları bu konusmaya hatırlattıgım zamam biz onu onlar bizim yeri bilir diye söylemiştik diyorlar tam bi komedi
  • böyle paralel ithalat ürünü alınacağına, spot alınsa daha mantıklı bence.. bugüne kadar tek bir garantili makina almışlığım yok.. bu fiyatlara ve garanti kuşullarıyla da zaten almam, aldırmam..

    bu arada her firma kargo ücretini karşılamak zorunda değil.. öyle bir şart/koşul da yok zaten bildiğim kadarıyla.. tabii karşılarsa çok daha iyi olur, müşterilerin memnuniyeti artar ama firmanın tercihidir..

    umarım sorunu garanti kapsamı içersinde çözerler en azından ordan bir kazanç olur.. geçmiş olsun
  • bu gün aradılar kullanıcı hatası oldugunu söylediler 95 tl istiyolar. lcd ekran benbeyaz olmustutu görüntü yoktu makina mutlaka elimden düşmüştür ama ekranın gittigi zaman makina elimdeyken oldu durduk yere pat diye gitti. modeli l16 200 e almıstım zaten garantisinin bitmesinede 5 gün kaldı. ne yapayım arkadaslar yaptırmaya deger mi l20 modeli 178 e satılıyor
  • Bence yaptırmayın dediğiniz gibiyse fiyatlar..
  • yalnız koyuncu bilgisayar'a bir kaç kez bilgisayar gönderdim, gönderirken siz ödüyorsunuz, bilgisayar yapılıp size geri gönderilirken onlar ödüyor. yani bir bakıma doğru yapmışlar. sonuçta bence de, birini siz ödemelisiniz birini de onlar.

    sonuçta garanti veriyorlar değil mi, kargo parasını çekeriz demiyorlar?
  • Kargo masrafını karşılamak zorunda değiller. Sırf bu yüzden firmayı yerden yere vurmak yanlış çünkü çoğu firma zaten bu şekilde çalışıyor. Arıza durumunda kargoyu gönderen ödüyor. Gönderirken siz, geri dönerken firmalar karşılıyor.

    Şu iade olayını hiç anlamıyorum. Gidip malı görerek alıyorsun, sonra beğenmedim iade edicem diyorsun. Hani ufak tefek, ne olduğu belli olmayan ürünler neyse de, fotoğraf mak. kamera, Notebook, mp3 player falan iade etmek çok saçma. Madem alıyorsun özelliklerini vs. adam gibi araştır git öyle al. bu tip ürünlerde zaten çoğu iade keyfi oluyor. Çoğu kişi ürünü aldıktan sonra daha mantıklı başka bir ürün farkediyor, ya arkadaşının gazına gelip başka ürüne kayıyor, ya da kısa süre kullandıktan sonra sıkılıp iade etmeye kalkıyor. Sırf bu açıktan faydalanıp kamera satın alıp düğün nişan işini gördükten sonra gidip iade eden adam biliyorum. Ama sanırım artık kanun değişti ve öyle canınızın istediği gibi ürün alıp sonra gidip keyfi iade edemiyorsunuz. Tamam bir çok firma müşterisine problem yaşatıyor ama aynı şekilde bir çok "arızalı" müşteride mevcut.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.