Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
26
Favori
15.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun inanılmaz sarıyor, başından kalkmak istemiyorum. Ara ara güncel yorum gireceğim. Su anki hissiyatım gelmiş geçmiş en iyisi olduğu yönünde.


    Ben 15 saat oynayıp tekrar başladım. Sürekli "bir şeyleri eksik yaptım" hissiyatı var :) Ufak bir sorum olacak. Act 1'in bittiğini düşünüyorum. Ama tam olarak nasıl emin olabilirim? Görev listemde hala görevler var. Araştırdığımda Act 2'de devam edebileceğim lokasyonlarda olduğunu görüyorum. Ancak devam etmeden emin olmak istedim. Bittiğini nasıl anlayacağım?

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Oyunu güncel karakterinle bitirdikten sonra başka bir karakterle tekrar başlayıp ilk karakterle tecrübe etmediğin yerleri araştırabilirsin. Ama bence ilk şimdiki ile bir oyunu bitir. Rol yapma oyunu olduğu için ne karar verirsen onların sonuçlarına da katlanacaksın, sürekli save edip geri dönmek hile gibi oluyor bir nevi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Act 2 de bir yerde oyun seni uyaracak geri dönüş yok diye o ana kadar rahatça ilerle o an gelince mecbur act 3 geçeceksin ve diğer yarım kalmış görevlerin iptal olacak.. act 1 içinde karanlık altı görevleri var baya iyi onları yapmanı tavsiye ederim, goblin kampı, ethel teyze ve necromancer görevlerini de ihmal etme..

  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Hocam Act 1’de pek çok görev yaptım. Karanlık altı denilen yere bakıyorum şimdi. Ethel Teyze’nin olduğu yerse biliyorum. Dağ Geçidi işaretli gözüküyor haritada bir tek. Oraya gittiğimde “seviyeniz için zorlu olacak, tüm görevleri yapın” gibi bir uyarı çıkıyor. Usta işi silah, grandük gibi görevler hala açık duruyor. O yüzden kapıdan geçmeye cesaret edemedim, orada tıkandım kaldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Dağ geçidi sizi githyanki yuvasına götürür o görev de güzeldir onu da yapın, karanlık altı büyük yer görevler güzel forge görevi baya iyi bulun ve onu da yapın.. ay doğumu kuleleri yazanlar act 2 görevi gölge lanetli topraklara geçince yapacaksınız, usta işi silah karanlık altı ile ilgili grandük act 2 de devam edecek, ethel teyze için nacizane tavsiye +1 yetenek veren şekili ile bitirin.

  • Baldur’s Gate 3, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı


    Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

    Larian stüdyosu tarafından bize sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 yapılan açıklamaya göre 10 milyon oyuncuya ulaştı. Larian'ın yayın yönetmeni Michael Douse, bu durumu doğrulamak için Twitter platformuna gitti ve yayınladığı bir gönderi ile beraber 10 milyon oyuncuyu karşıladıklarını aktardı.

     

    Baldur’s Gate 3 yeni güncellemeleri sunmaya hazırlanıyor


    Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

    Diğer taraftan Michael Douse, oyun için yeni güncellemelerin geleceğini ve aynı zamanda resmi mod desteği konusunda bazı yeniliklerin olacağını belirtti. Geçtiğimiz hafta resmi çapraz platform mod desteği üzerinde çalıştıklarını doğrulamışlardı. Şimdi ise yapılan her yeni güncellemenin resmi olmayan modları bozduğu bildirildi.

     

    Oyuncular tarafından bildirilen bu durum elbette ekip tarafından dikkate alındı ve Douse, bu duruma büyük bir özen göstereceklerini ve yayınlanan güncellemelerin artık resmi olmayan modları bozmayacağını bildiriyor. Bu durumu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Baldurs_Gate_3_10_Milyon_Oyuncuya_Ulasti-120233.htm





  • act3'e geçtim ama geçtikten sonra save dosyanız hasarlı bununla ilerlemenizi tavsiye etmeyiz gibi bir uyarı vermeye başladı. Başına gelen var mıdır ya da gerçekten dosyası bozulan? Son 3 4 saatlik kayıtlarımı denedim hepsinde aynı uyarıyı veriyor ve oyundan soğuttu bir anda. Sanki durup dururken kaydım çalışmayacak oyunu bırakacağım gibi hissediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 27 Mart 2024; 10:54:24 >
  • Kutulu bulamaz mıyız bu oyunu arkadaşlar ps5 için? Steamda oynuyorum ama bu oyun koleksiyonluk bir oyun.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.