Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 (v4.1.84.2021) Türkçe Yama ~%85 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
26
Favori
71.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mümkünse alıngan kişiler yama işine falan girişmesin çocuk değilsiniz(çocuk iseniz bilemem gerçi) her zaman pohpohlanmayacaksınız insanlar tarafından, bazen de yıkıcı eleştiriler gelecek elbet. Böyle durumlara dayanamayacaksınız girişmeyin yama işine.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitetree

    Mümkünse alıngan kişiler yama işine falan girişmesin çocuk değilsiniz(çocuk iseniz bilemem gerçi) her zaman pohpohlanmayacaksınız insanlar tarafından, bazen de yıkıcı eleştiriler gelecek elbet. Böyle durumlara dayanamayacaksınız girişmeyin yama işine.

    eleştiri yada kötülüme sorun değil bu sahiz test için verdiğim yama dosyalarını burda ve başka yerlerde paylaşıyor. kendisi daha iyi biliyor bu işleri o devam edecek artık bundan sonra sorularınızı ve oyun güncel çeviri yamalarını andan ala bilirsiniz.

  • Benim anlamadığım konu %85 lik halini yayınlasa nolurdu sanki, yamaya yardım et diye veren arkadaş paylaşmış olsa nolur, napmış üzerinden para mı kazanmış. İlla %100 olunca paylaşacağım işine girişen tek başına yama yapmaya kalkanların %90ı yamayı tamamlamıyor zaten. Belki adam o an %85 lik halini oynamak istiyo niye yayınlanınca bu kadar kızdın ki. He amaç yardım yapmak mıydı yoksa ego kasmak mıydı. Bir sürü github projerleri var bu tarz, örneğin o gün 1000 kelime düzenledin hemen güncelleme yapabiliyorsun, saklamanın bitirmeye çalışmanın bi manası yok. Github tarzı projelerde yardım da hızlı bulurdun, elden dağıtayım yamayı şanım yürüsün gibi davranmışsın. Linki donanımhaber e koyup her hafta upload yapabilirdin, ne kadar olabilir zaten bir yama, max 2gb. Genelde mb seviyelerinde oluyor.


    Gerçekten çok yardım seversen OpenAI GPT-3 Translate hakkında bu konu altında bilgi almak isteyenler var en azından onlara yardım edebilirdin, amacın yardım etmek değil, şan yürütmek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksehir -- 3 Kasım 2020; 17:53:54 >




  • devam et dostum biz buradan senin linkinden indireceğiz...

  • buraksehir B kullanıcısına yanıt

    Galiba "extagon" un yan çarısınız.(gerçekten öyle olmasa bile kafalarınız aynı) Benim anlamadığım neden o kadar emek vermiş birisi emeğinin karşılığını sadece övgü olarak şan olarak istemesin. Öyle bir etik kural mı var da biz bilmiyoruz. O kadar kim uğraşırsa teşekkürü, saygıyı hak etmez mi? Yabancı sitelerden örnek veriyorsun. Ama unuttuğun bir şey var burası bizim mahallemiz. Burada emek ortaya koyana saygı duyulmalı, gereğince övülmelidir. Biz böyle yaparız, bırak onu bunu.

  • yhonus61 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle haklısın emeğe saygı, çalana kötek bizde böyle.

  • Bence yamayı yapan bırakmak için mazeret arıyordu istediği de oldu. Hayır anlamıyorum kaç yasındasın da böyle şeylerden etkileniyorsun yok yamayı dagıtmıs bilmem ne şaka gibi gercekten. Yamayı dagıtsa ne olacak onu da anlamadım bu arada zaten her isteyene veriyorsun yamayı sanki gizli saklı bir şey varmış gibi..Dagıttıysa dağıttı ne yapalım yani bizim günahımız ne?


    Ayrıca burada seni herkes destekledi 1 kişi cıkıp olumsuz bir şey yazınca küstüm yama yapmıyorum demen de çok çocukça bir hareket..


    Sıkıldıysan yapmıyorum bırakıyorum dersin gecersin nedir bu Allah aşkına bana laf ettiler yamayı bırakıyorum demeler daha da yapma zaten hiç bir yamayı takipçisi olacağım açtığın bütün konuların !!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zartzurt456

    kardeşim sana verdiğime pişman ettin beni yaklaşık 25 kişiye verdim test için sadece sen çıktın çaldığın dosyaları orda burda paylaşıyorsun.

    sanamı kaldı ne zaman çıkaracağım yada paylaşacağım senimi ilgilendirir hala çaldığın dosyaları eksik halerini paylaşıyorsun o kadar çok biliyorsan kendin düzenle yayınla...



    Alıntıları Göster

    Büyük ihtimal ücretli çeviri şakşakçılarından biri. Bunlardan her türlü pisliği beklerim ben. Maksat üretken insanları soğutup piyasada yine eskisi gibi tekel olmak dertleri.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    Bence yamayı yapan bırakmak için mazeret arıyordu istediği de oldu. Hayır anlamıyorum kaç yasındasın da böyle şeylerden etkileniyorsun yok yamayı dagıtmıs bilmem ne şaka gibi gercekten. Yamayı dagıtsa ne olacak onu da anlamadım bu arada zaten her isteyene veriyorsun yamayı sanki gizli saklı bir şey varmış gibi..Dagıttıysa dağıttı ne yapalım yani bizim günahımız ne?


    Ayrıca burada seni herkes destekledi 1 kişi cıkıp olumsuz bir şey yazınca küstüm yama yapmıyorum demen de çok çocukça bir hareket..


    Sıkıldıysan yapmıyorum bırakıyorum dersin gecersin nedir bu Allah aşkına bana laf ettiler yamayı bırakıyorum demeler daha da yapma zaten hiç bir yamayı takipçisi olacağım açtığın bütün konuların !!

    %85 oranıda bitti zati son halini paylaştım ve devam etmiyorum artık oyun çok sık güncelleme geliyor biriktikçe eklerim yine tek başıma yapıyorum zor oluyor kontrol yardım edende yok

    işin doğrusu yardım etmesi için verdiğim kişde böyle saçma sapan orda burda paylaştığı için devam etmenin bir anlamı yok ilerleme olmuyordu yamada zati hatalı yerleri söylerseniz düzeltirim yine




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 3 Kasım 2020; 19:20:31 >




  • Adam eleştiri yüzünden yama bırakıyor diye boş boş konuşanlar var adamla hiç empati kurmayın zaten adam izinsiz emeğinin paylaşılmasından rahatsız olmuş ve hakkı da adam ilk kez eleştirimiyor ki gidin konunun ilk sayfasına en başından eleştiriliyor translate diye eleştiren insanlar vardı onları takmadı o kadar emek verdi vazgeçmedi şimdi bi eleştiri içinmi vazgeçecek gidin işinize ya insan soğutmaya mı çalışıyorsunuz diye düşünmüyor değilim cidden bir daha yama yapma diyenler bile olmuş adam başlarken sanamı sordu ki bundan sonra sana sorsun sen hangi hakla insanlar hakkında karar verebiliyorsun bu nasıl bir ego boş yapmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yhonus61 kullanıcısına yanıt

    @yhonus61 bu sitede paylaştığı linkte bu siteden indirilmiyo, anlamak istediğin gibi anlamışsın. mirrored.to dan paylaşmış. Yine bu site üzerinden linki paylaşacak indirmeyi github dan yapacak demek istedim. Ama anlamadan cevap yazmak en güzeli.

  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt

    Bu lol de bir kişiye sinirlenip bilerek besleme yapan, diğer 3 kişinin hakkını yiyen insanların durumuna benzemiş  Bence maça geri dönün  

  • yollarmsıın bizede bizde test edelim hem son durum ne

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arman09

    Adam eleştiri yüzünden yama bırakıyor diye boş boş konuşanlar var adamla hiç empati kurmayın zaten adam izinsiz emeğinin paylaşılmasından rahatsız olmuş ve hakkı da adam ilk kez eleştirimiyor ki gidin konunun ilk sayfasına en başından eleştiriliyor translate diye eleştiren insanlar vardı onları takmadı o kadar emek verdi vazgeçmedi şimdi bi eleştiri içinmi vazgeçecek gidin işinize ya insan soğutmaya mı çalışıyorsunuz diye düşünmüyor değilim cidden bir daha yama yapma diyenler bile olmuş adam başlarken sanamı sordu ki bundan sonra sana sorsun sen hangi hakla insanlar hakkında karar verebiliyorsun bu nasıl bir ego boş yapmayın

    Evet yapmasın...Herifin bir tanesi paylaştı diye çekip gidiyorsa istediği yere kadar gidebilir.Kaç sayfa mesaj var destekleyen bekleyen insanları salak yerine koymak oluyor bu.Bu konuda RDR 2 = Baldurs Gate oldu.Yama kullanmam etmem fakat insanlar şunu anlasın millet güç zehirlenmesi yaşıyor.Yama bitmeden kimseye tebrik mesajı vs atmayın en sağlıklısı bu olur bundan sonra.





  • Bir kaç güne çıkacak denilen yamanın 20 güne uzaması zaten sıkıntı olduğunu gösteriyordu. Yukarıda bir üyenin yorumunda kullanmış olduğu "güç zehirlenmesi" ifadesine sonuna kadar katılıyorum.


    Her bir çeviri girişiminde anlıyoruz ki, biz de çeviri yapanlar da sıkıntılı, bu yamaları kullanan insanlar da. Arada işi düzgün yapıp bitiren kişiler var ama cidden sayıları az.


    Çeviri işi ülkede artık bir pazar, bunu para ile satanlar var ki, kesinlikle karşı değilim, hatta işini düzgün yapanları desteklerim, bir de makine çevirisi yapan kişiler var, ben bunların da rahat bırakılması taraftarıyım. Kim en istiyorsa yapsın ama herkes verdiği sözün arkasında dursun ya da arkasında duramayacağı sözler vermesin...

  • Konuda yanlış anlaşılma var gibi.arkadaş yamanın en güncel halıni paylaşmış.sadece artık test edip düzeltmeyi bırakmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkul5

    Konuda yanlış anlaşılma var gibi.arkadaş yamanın en güncel halıni paylaşmış.sadece artık test edip düzeltmeyi bırakmış

    Bitmemiş yama...

  • BéTo kullanıcısına yanıt

    Bitmemis derken.link deki yama degilmi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.