Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıktı! ( AiBell Game Localization) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    feedback@aibellgame.com adresini bu tarz geri bildirimler için daha çok kullanıyoruz. contact@aibellgame.com adresi genel iletişim içindir. Teşekkür ederiz.

  • AsRuleS kullanıcısına yanıt

    Oyunun başından kalkamadığım için pek sosyal medyayı takip edecek durumda olamadım.


    Bilgilendirme için teşekkürler.

  • @AsRuleS Merhaba BG3 2. kez bitirişim ve türkçe dil seçili Raphael Umut Evi içinde bir metin dosyasına tıkladığım gibi oyun donup hata veriyor. Bu sorun benimle alakalımı diye oyunun dosyalarını tarattım ama hep aynı yerde metine tıkladığım gibi oyun kilitleniyor. Sorunun türkçe altyazı ile alakalı olduğunu dili eng yapıp metni tıkladığımda açılması ile anladım. Hangi metin ve adı ne ekledim, hemen kontrol etmeniz adına hatayı aldığım yerin hemen önünde alınmış save dosyamı da paylaşıyorum. Bunu ayrıca email adresinize de yolladım ama buradan da görürsünüz diye konuya yazmayı uygun gördüm. İlk defa oyunu donduran türkçe altyazı ile alakalı bir hata yaşıyorum..



    Baldur's Gate 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıktı! ( AiBell Game Localization)








  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Satırla ilgili olmasa da sistemsel bir hataya (bug) benziyor. Biz yine de bu konuyu ilgili birimlerle paylaşacağız.


    Paylaştığınız dosya bir kayıt dosyası olduğu için bu konuda AiBell Game Localization olarak bizlerin yapabileceği bir şey bulunmuyor. Dilerseniz kayıt dosyasını direkt olarak Larian'a bildirebilirsiniz. Teşekkür ederiz.




    Son Durum: Gerekli düzeltmeler tamamlanmıştır. Bir sonraki güncellemede sorun yaşanmayacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 12 Kasım 2023; 18:34:12 >
  • @AsRuleS Geri dönüş ve bug ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.Baldur's Gate 3 Türkçe Dil Desteği ile Çıktı! ( AiBell Game Localization) 

  • Nihayet beklenen oldu. Baldur's Gate 3, The Game Awards ödül törenine damga vurarak "Yılın Oyunu (GOTY)" dâhil olmak üzere toplam 6 dalda ödül kazandı:



    - Yılın Oyunu

    - En İyi Performans (Neil Newbon-Astarion)

    - En İyi Topluluk Desteği

    - En İyi RYO

    - En İyi Çok Oyunculu (Multiplayer) Oyun

    - Oyuncuların Sesi



    Bugüne dek Türk oyunseverlerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve destekten dolayı Aibell Game Localization olarak çok teşekkür ederiz. :)

  • Adamlar sonuna kadar hak ediyor çıkan güncellemeler sadece oyundaki hataları gidermekle kalmıyor aynı zamanda oyuna sürekli yeni bir şeylerde ekliyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.