Şimdi Ara

baklava ayna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [baklava ayna
    baklava aynabaklava ayna
    https://www.sidelyacamayna.com

    Baklava ayna günümüzde ev, ofis, mağaza, kuaför salonları, cafeler, oteller vb çok alanda farklılık yaratmak için uygulanabilir. Özellikle aynalar doğru yerlere konulduğu takdirde küçük bir mekanı büyük ölçüde büyütebilir. Aydınlık derinlik ve ferahlık vermesinin yanında dekoratif bir görüntü güzelliği yaratabilir. Aynalar ölçüleri belirlendikten sonra CNC kesim masasında kesimi yapılır. Amaç yapıştırma esnasında oluşacak hataları minimum seviyeye indirmektir. Kesim işleminden sonra ayna kenarları 1,5 bizote yapılarak montaja hazır hale geldiğinde evinizde iki saat içinde montajı ayna silikonu ile gerçekleştirilir.

    Modern, estetik ve şıklığın yeni modeli olan baklava dilimli aynaların artık evinize, işyerinize ve özel mekanlarınıza imalatını, satışını ve montajını yapıyoruz. Baklava desenli aynaların etrafına istemeniz halinde dekoratif varaklı çerçeve yapıyoruz.

    Baklava ayna modellerimiz flotal aynadır. Bronz – füme – beyaz- antik – siyah renkleri mevcuttur
    https://www.sidelyacamayna.com







  • Baklava ayna Ev,İş yeri,restaurant,cafe,otel,mağaza gibi bir çok yerde bizoteli ve rodajlı olarak imalat yapılmaktadır.Beyaz,bronz,füme,eskitme ayna renk seçenekleriyle sipariş verilebilir.Mekanlarınıza eşsiz bir görüntü kazandırabilirsiniz.

    http://www.altavyapi.com

    Baklava ayna, Türkiye’de ve pek çok yerde gittikçe rağbet gören bir dekorasyon ürünüdür. Baklava ayna, eşit büyüklüklerdeki kare parçalardan örülmüş bir yapıya sahiptir. Gün geçtikçe evlerin konforuyla birlikte estetik olarak da insanı rahat ettirmesi öne çıkmakta. Bu noktada da zevkinize hitap edecek ve evinize gelen misafirlerinize de şık bir ortam hazırlayacak baklava desen aynalarla evinizi bambaşka bir havaya bürümeyi hedefliyoruz. Salonunuzun duvarına, yemek masanızın karşısına, kapı girişine, yatak odalarınıza, oturma odalarınıza kısacası kendinizi görmek istediğiniz her yere bu çok şık tasarımlarla yapılmış baklava aynalardan yaptırabilirsiniz. Eğer siz de bizimle aynı fikirdeyseniz telefonunuzu elinize alıp bize ulaşın! Acele edin çünkü eviniz şık bir ayna ile size kendini göstermek istiyor!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.