Şimdi Ara

Bakımsız Kurşun Akü Ters (baş aşağı) Çalışır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Amper değeri şarj hızını belirler. Bu bms kartlar hücre başına ortalama 1 amper ile şarj ederler. 12v 1a bir adaptör, step up kartında 16v seviyelerine çıkarken max. 700ma civarına düşer. Bu sebeple adaptör 2a olsa çok daha iyi olur ama 1 amper ile biraz daha uzun sürede şarj olarak yine iş görür. Örneğin 2a ile pilleriniz 3 saatte şarj olacaksa elinizdeki 1a adaptör ile şarj süresi 4 saatin üzerine çıkabilir.
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. çok teşekkürler.
  • Baş aşağı, dikey kullanılan aküler jel akülerdir. Sıvı akülerin baş aşağı veyahut dikey kullanılması ciddi sorun yaratır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam müsaadenizle birşey sormak istiyorum. Yukarıda bahsettiğimiz xl6009 a elimde bulunan 13v adaptörü in girişine bağladım ama in girişinden voltajı ölçtüğümde 20v değerini veriyor haliyle çıkış voltajı 16v ve 12v ta düşüremiyorum.
    Anlamadığım nokta adaptörü xl6009 a bağlamadan önce 13v değerini verirken bağladıktan sonra neden giriş kısmında 20v değerini veriyor. Yine 13v olması gerekmiyor muydu. ( Bağlı olan daha önceki adaptörün kablosunu kesip + ve - lerini birbirine bağlamıştım. Önceki kablonun lehimini sökmedim. Bunun etkisi olabilir mi bilmiyorum)
    Bakımsız Kurşun Akü Ters (baş aşağı) Çalışır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb_fb -- 5 Eylül 2019; 14:27:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xl6009 bir step up konvertördür, çıkış voltajını giriş voltajının altına düşürmeniz mümkün değil. Bu modülü sadece 4s bms şarj gerilimini 16v seviyelerine çıkarmak için kullanın. 3s için direkt 12v bağlasanız da olur bu modül orada işe yaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Anladım dediğinizi. Ancak benim öğrenmek istediğim şu. Girişe bağladığım 13v luk adaptör (bağlamadan önce +/- uclarından ölçüm yaptım) girişe bağladıktan sonra girişen lehimlenen yerlerden ölçüm yaptığımda neden 20v gösteriyor. Ben anlamadım bir türlü. (Çıkıştan bahsetmiyorum, çıkış için dediklerinizi çok iyi anladım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modülün girişindeki kondansatör şarj olduğu için yüksek görünüyor olabilir, yüke bindiği zaman yani çıkıştan akım çekildiğinde reel değere düşer diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.