Şimdi Ara

Bakan Koca 'rastgele' yapılan koronavirüs tarama testi sonuçlarını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Yüzde 0,25 yazılmış yani %0,25, 150.000 kişide 375 eder. Bu arada bu orana göre Türkiye'de 80 milyonda yaklaşık 200 bin kişi şu anda semptom göstermeden koronavirüs taşıyor.

  • Ya abarttıkları kadar bulaşıcı değil ya da çıkarlar içi gerçek sonuçlar açıklanmıyor. Bakın lise,üniversite sınavı yapıldı. Bu insanlar kapalı bir ortamda 2-3saat tutuldu ve sayılarıda az değil. Eğer çok bulaşıcı bir hastalık olsqydı şuan ki rakamların kat ve kat üstünü görürdük. Ya sayılar gerçekten arttı ama bunu yapsıtmıyorlar rakamlara ya da bu meret öyle hemen bulaşan bir şey değil. Derseniz maske takılıyor ondan,bende şunu derim,sayıların fazla olduğu zamanda niye bu yasak gelmedi de olayların bu hale gelmesi beklendi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayasofya açılışı sonrasında korona dan patlama yaşanmazsa bende bir şey bilmiyorum.İşimize gidemedik kalabalıktan.

  • Peki kaçı hastalığı zaten ve anlamadan yaşamış, yani bağışık, yani antikor testi pozitif?
    Keşke bu bilinse ve açıklansa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guneyone

    Ayasofya açılışı sonrasında korona dan patlama yaşanmazsa bende bir şey bilmiyorum.İşimize gidemedik kalabalıktan.

    Erdoğan halk arasına indiyse


    bu iş bitti demek istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi sonuç. Umarım doğru durumu yansıtıyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    Erdoğan halk arasına indiyse


    bu iş bitti demek istiyorum



    Alıntıları Göster

    Farklı bir maske takmıştı altda n95 üstde cerrahi maske gibi duruyor. İş bitmiş olsa kıytırık bir maske takardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: September Storm

    Farklı bir maske takmıştı altda n95 üstde cerrahi maske gibi duruyor. İş bitmiş olsa kıytırık bir maske takardı.



    Alıntıları Göster

    n95 olduğunu sanmıyorum, kulak tarafında tek ip görüyorum ve maske içe çekilmiş nefes ile.


    Bakan Koca 'rastgele' yapılan koronavirüs tarama testi sonuçlarını açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogameci kullanıcısına yanıt

    Yanındaki bazılarıda öyle farklı bir maske n95 desen değil cerrahi desende değil. Cerrahi maskenin içinde bir şey var gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumper44 J kullanıcısına yanıt

    Aslinda antikor testi yerine pcr yapmalari gerekirdi. Cunku hem kendi agizlarindan soyluyorlar bagisiklik 2-3 hafta kayboluyor diye. Pcr ise oradaki yillanmis virus rna sini bile bulup cogaltip sana pozitif gosteriyor.

    Ama insanlara sizi hic hasta etmeyen koronavirusler agzinizda burnunuzda mevcut demektense sizin bagisikliginiz hic yogggghh demek daha mantikli, pcr testleriyle ise korku yaymaya devam boylece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    ne olsa elestiriyorsunuz

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Evet aynı.


    Yüzde 0,25 demek binde 2,5 demek

    Onbinde 25, yüz binde 250 kişi yapar.150 binde 375 kişi pozitif çıkmış demek ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler aydınlatma için.Bakan Koca 'rastgele' yapılan koronavirüs tarama testi sonuçlarını açıkladı 

  • Aslında, 14 gün sıfır vaka görülünce rahat nefes alınacak.İş sadece yurtdışı dönüşlerinde test artı karantinaya kalıyor.Kışın havalandırma soğuk hava ile yapılacağı için ne kadar erken o kadar iyi .. 2 M ; 2 E kuralına uymaya devam ..Maske takmamakta ısrar eden yiğitlere, entübe yoğun bakım koğuşu videosu izletip o makinalar ile nefes almaya çalışanları dinletmek lazım ..

  • Abarttıkları kadar bulaşıcı değil dediğiniz n-CoV19 tüm tedbirlere rağmen bu sayılara ulaşmış.. 2020 şartlarında Dünyanın ve Tıbbın gelişmişlik düzeyi geçmişe göre kat kat daha iyiyken aylardır salgın engellenemez şekilde büyüyor.


    25 Temmuz 2020 tarihinde pandeminin dünya genelindeki en yüksek vaka sayısı açıklandı..

  • Bugün lise son sınıfımın ilk günüydü. Gün boyunca alışılagelmiş öğretmen tanıtımlarını ve müfredat okumalarını dinledim. Sıkıcı rutin bir öğretmen ardı ardına, "Merhaba, sınıfımda sinir bozucu olma, bu müfredatı oku." 5. saatlik matematik dersime yürürken, programıma öğretmenin adı "Bayan Taylor" için kontrol ettim. Umarım matematiği iyi öğretir ve bizi kendi kendimize çözmemiz gereken ödevlerle baş başa bırakmazhttps://www.pornogratuitici.com/fr/ .

    Sınıfa girerken çarpıcı bir kadın öğretmen beni geniş bir gülümsemeyle ve neşeli bir karşılamayla karşıladı. Odaya girdim ve ön tarafa yakın bir masa seçtim. Ders sırasında kendini ve sınıfının neleri içereceğini tanıtırken dikkatimi çekti. Konuşmasını izlerken zayıf tuhaflıklarına hayran kaldım. İnce kıpır kıpır, konuşurken ve bir öğrenciye yardım ederken sevimli kısırlaşır, gerçek bir şefkat duygusu. Günler geçtikçe, bir tutku, bir aşk, bir takıntı büyüdüm.

    Sınıfta her gün onun tarafından büyülendi ve ona hayran oldum ve gözlerinin içine daldım. Sanırım, sık sık gözlerimizle buluştuğunda, onu hemen başka yere baktığı zaman, benim alışkın olduğum bakışları fark etmeye başladı.

    Cuma günü okuldan sonra, son saatinin öğrencileri ayrıldıktan sonra sınıfına girdim.

    "Hey Bayan Taylor, Calc öncesi incelemedeki bazı problemlerde bana yardımcı olabilir misiniz?" Masasına yürürken dedim.

    "Evet, elbette, bunu geçen sene öğrendiğinizden beri biraz zaman alabilir." Taylor masasının yanında oturmamı işaret ederek, dedi.

    Bayan Taylor'la oturdum ve anlamadığımı söylediğim problemler üzerinde çalıştım. Mümkün olduğu kadar uzun bir süre, bana açıkça açıklamadığı herhangi bir şeyi detaylandırmasını sağladım.

    "Tüm sorularınız bu mu?" Taylor yorgun bir ifadeyle bana zayıf bir şekilde sordu.

    "Üzgünüm, vaktini boşa harcadım bayan, ailen muhtemelen şu anda nerede olduğunu merak ediyordurhttps://theadultcams.com/

    Taylor onu doğruladı, "Hayır, sorun değil, öğrencilere öğretmek benim işim. Ve evet, evde sadece ben var, bu yüzden bu bir sorun değil."

    "Sadece sen mi? Bir evcil hayvan bile mi?" Sırıtarak sordum.

    "Hayır, evcil hayvan aramaya hiç gelmedim ... ya da ... evet." Garip bir şekilde cevap verdi.

    "Bu utanç verici. Eve gelmeyi hak ediyorsun."

    "Uh, teşekkürler ... şey ... eğer ihtiyacın olan tek şey buysa, eve gitmem gerekiyor." Kekeledi, masasından kalktı ve eşyalarını topladı.

    Koltuğumdan ayrılırken, onunla çıkabilmek için toparlanmasını bekledim. Şimdiye kadar çoğu insan okulu terk etmiş ve otoparkı neredeyse boş bırakmıştı. Arabasına vardığında döndü ve bana sıcak, sevecen bir bakış attı ve iyi geceler diledi. Taylor arabasına döndü ve çantasında anahtarlarını aradı. Bir inç bile hareket etmedim. Odaklanmamış gözlerle, bana dönerken sessizce durdum. Şaşkınlıktan çıtırdayarak kararımı vermiştim. Sırt çantama uzanıp tam arkasından süründüm. Bir bıçak çekerek donuk olan tarafını boğazına ittim. "Konuşma, hareket etme." Kulağına fısıldadım.

    Ona ne olduğunu işlemesi için zaman vermeyerek, ağzına bir tıkama ve gözlerini bağladım. Bileğini ve belini tutarak onu arabasından uzaklaştırmaya başladım. Onu çektiğimde, içgüdüsel olarak çekildi ve elimi tutarak beni durdurdu. Kolunu kavrarken, kısık bir sesle, benimle isteyerek gelmesinin kendisi için en iyisi olacağını söyledim. Titreyerek başımı salladıktan sonra, birkaç sıra onu arabamı park ettiğim yere götürdüm.

    Yolcu tarafındaki kapıyı açtım, onu koltuğa oturttum ve emniyet kemerini takmak için üzerine uzandım. Taylor güvende iken, şoför tarafına girdim ve eve doğru gittim. Onu kontrol etmek için baktığında, beklendiği gibi gergin görünüyordu. Sessizce oturduğumuzda, bunu gerçekten yaptığımı işledim ve kendi kendime kıkırdadım. Beni duyan Taylor daha da çılgına dönmüş gibiydi ve gagasıyla bir şeyler söylemeye çalıştı, ama endişeli bir gargara olarak çıktı. Ona iyi olacağını söyledikten sonra, sürüşe odaklanmaya devam ettim. Geri kalan yolu eve kadar sürerken, riske atamayacak kadar korkmuş görünmesine rağmen hiçbir şey denemediğinden emin oldum. Ailem bu sabah dedemi ziyarete gittiğinden beri araba yolu boştu. Garaja çekerek arabayı park ettim ve kapattım.

    "Pekala, sürün, çıkma zamanı." Ona söyledim ve kapısını açmaya gittim. Onu evin içine ve içinden geçirerek, onu bodrum katındaki merdivenlere getirdim ve ilk adımda onu dürtdüm. Taylor istifa ettikten sonra yerinde dondu. "nnnnyyyooooo" beni yakalayarak yalvardı. "Hadi, biraz daha ilerle, göz bağını çıkaracağım ve gag yapacağım." Ona güven verici bir sesle söyledim. Hareket etmeyeceğini görünce içini çektim ve geri kalanını aşağı indirerek onu yakaladım. Merdivenlerin dibinde bodrum kapısını kapatıp kilitledim. Duymadan bir masa çekmecesini açtım ve anahtarı arkaya sakladım.

    Onu odanın ortasındaki kanepeye getirdim ve oturttum. Yanında oturarak onu bana çevirdim ve ellerimi omuzlarına koydum. ben





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.