Şimdi Ara

Bahçeşehir UP Eğitimi (Üstün Potansiyelliler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    yeğenim bahçeşehir kolejinde ilkokula gidiyor. okulda küçük bir sınav yapıp, üstün potansiyelli öğrencileri belirlemişler. yeğenim de varmış aralarında. bu öğrenciler isterlerse wisc-r adında bir zeka testine girip, onu da geçerlerse okulda haftasonu üstün potansiyelli eğitimine katılabilirmiş, ücretli tabi.

    bu UP eğitimi nedir ne değildir tam anlayamadık. Wisc-r testini de devlet hastaneleri ve bazı özel hastaneler yapıyormuş.

    bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? (wisc-r, UP eğitimi vs). açıkçası bu bir para tuzağı mı, yoksa gerçekten iyi bir eğitim verilecek mi, onu merak ediyoruz. bahçeşehir UP eğitimi hakkında bilgisi olan var mı ?



  • Merhaba konuyu açalı 3 yılı geçmiş ama hiç bir dönüş olmamış. Ben de UP hakkında bilgi ararken konunuza denk geldim. Sizin nasıl gelişti, wisc-r testi yaptırdınız mı? Çocuk UP eğitimlerine katıldı mı, katıldıysa faydalı olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten? Konu hakkında hiç bir yerde bilgi yorum bulamadı, eğer siz bilgi verirseniz çok sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.