Şimdi Ara

Bahçeşehir ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. yaz döneminde yazlıktaydım. eylül 10 dan beri de bahçeşehir'e yerleştim. hızımın sözde 4096 olması lazımken maximum downloadlarda 100-150 kb/s civarı bir verim sağlamaktayım. bahçeşehir ve çevre bölgede böyle bir problem yaşayan var mı? bunu cidden merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.



  • Aynı sorun bende ve birçok arkadaşta var. Çeşitli başlıklar altında birçok arkadaşımızın tamamen aynı problemle boğuştuğunu ve çözüm elde edemediğini göreceksin.

    Ben sadece sabahları düzgün bir hız alabiliyorum. Öğle ve sonrasında ise hızım aynı senin gibi 150 lere kadar düşüyor. En son bu sabah telekomdan telefon geldi ve eve gelen hatları kontrol ettiklerini sorun bulamadıklarını söylediler. Apartman içindeki ve evdeki telefon hatlarını kontrol ettirip gerekirse değiştirmem gerekiyormuş. Şimdilik kara kara ne yapacağımı düşünmekteyim. Bir yandan da seri olarak telekoma kahrediyorum.
  • hadi tamam sen interneti hızlandır. kabul. yahu hızlandıracaksın niye ilk aşamada 4 kat arttırıyorsun ki. bir 2 katına çıkar bakalım. alt yapı yetecek mi. eğer verim alıyorsan sonra 2 katına çıkar. bu araplar da bize uydular. yazık yani...
  • evet bendede aynı sorun var ama elden bir şey gelmiyo şu anda beklemedeyiz bu telekom inşallah en kısa zamanda şu sorunu düzeltir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.