Şimdi Ara

Bahçe Duvarı Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bilsen Yapı olarak sizlere uygun fiyatlara kaliteli hizmet ile bahçe duvarı yapımını sunuyoruz.

    Ankara Bahçe Duvarı

    Bilsen Yapı olarak sizler için profesyonel düzeyde ve uzun ömürlü bahçe duvarı örüyoruz. Uygun fiyatlara, kaliteli işçiliğimiz ve uzun ömürlü hizmetimiz ile sitenizin, müstakil evinizin veya iş yerinizin hem güvenliği; hemde görünüşte şık bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyoruz.

    Bunun yanında şehir dışında bir bağınız, bahçeniz bulunuyor ise bu bahçenizdeki ekin ve ağaçların çeşitli hayvanlar tarafından zarar görmemesi için betonarme bir bahçe duvarı şarttır. Bununla beraber site, bina, müstakil ev ve iş yerinizin güvenliği açısından da bir bahçe duvarı yapımı şarttır. Gerek yabancı kişilerin girişini engellemek için, gerek çeşitli hayvanların girememsi için, gerekse kamera sistemi gibi bir takım güvenlik önlemlerinde rahatlatıcı etkiler için bu gereklidir. Bunun için de gerekli önlemler ve usuller kullanılarak bahçe duvarınız yapılmaktadır. Bizler bu konuda elimizden gelen en iyi şekilde yardımcı olmaktayız. Gerek temel mühendislik bilgileri, gerek zemin etütleri, gerek değişen mevsim şartlarına ve toprak tipine göre çözümlerimizle sağlam ve uzun ömürlü betonarme bahçe duvarını örmekteyiz. Bunun yanın da sadece şıklığa ve zerafete de önem veriyoruz. Yani boş bir beton kalıbına beton dökmekten ziyade dekoratif şekiller vererek hem sağlam, hem de şık bir işçilik yapmaktayız.

    Bilsen Yapı olarak bizler sizlerin bu tür ihtiyaçlarını karşılamak için kurulduğumuz ilk günden beri sizlere hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetini prensip edinmekteyiz. Eğer bize ulaşıp hem fikir alış verişinde bulunmak; hemde bilsen yapı kalitesi ve farkı ile sonuçlandırmak isterseniz iletişim bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

    Ankara Bahçe Duvarı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.