Şimdi Ara

Bagu Çizgi Romanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk çizgi roman yazarları Bagu Çizgi Romanları tarafından yazılan iki farklı çizgi roman var. Oyunbozan ve Teşebbüs adı altında yalnızca elektronik olarak yayınlanan bu çizgi romanları okuyanlara bi tartışma konusu açayım dedim ama önce ufak bilgiler vereyim.

    Teşebbüs:

    Metin ve Barış özel üniversitede okuyan iki gençtir. Metin bu okulda paralı Barış ise burslu okumaktadır. Metin,oldukça havalı ve özgüveni yüksek bir arkadaştır. Babasının işlerinin batmasıyla beraber oldukça zor bir döneme girer çünkü ailesi parayı karşılayamayacağını söyleyip onu okuldan almak ister ancak Metin bir iş kurup tüm okul taksitlerini ödeyeceğini söyler, öte yandan Barış gariban bir arkadaşımızdır ve oldukça zekidir zaten okulunda da burslu okumaktadır ancak onun da sorunu okulun en tiki kızına aşık oluşudur ve acil para kazanmak isterler. İki genç oda arkadaşıdır ve para kazanmak için oldukça ilginç ve etiğe aykırı bir yöntem seçerler. Hayatları bu karardan sonra çok değişecektir.

    Yazarlığını Tevfik Erdönmez'in, Çizerliğini ise Çağrı Coşkun'un yaptığı bu hikaye toplam 100 sayı olacak ve şu ana kadar 69 sayısı yayınlandı. Bu sayıların ilk 14üne Android ve iOS uygulamalarından veya Bagu'nun web sitesinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Sonrasında ise sayı başına maksimum 75 kuruş ödeyerek ulaşabilirsiniz. Her çarşamba yeni bölümü yayınlanan bu hikayeyi gerçekten çok seveceksiniz.

    Oyunbozan: Ali biraz serseri ama özünde dört dörtlük bir abimizdir. Üstün bilgisayar bilgisi ve sokakta hayatta kalabilme konusunda uzmanlığı ile kendi çapında bir hayat sürerken bir gün anlamadığı bir şekilde babasının cinayete kurban gittiğini öğrenir. Ve işin peşine düşer bu esnada pek çok şey yaşar hatta kendine bir kimlik bile edinir. Kanunsuz kahramanımız Ali çok derin işlere sürüklenecektir.

    Yazarlığını Halit Gür, Çizerliğini ise Çağrı Coşkun'un yaptığı bu hikaye toplam 30 bölüm olup geçtiğimiz hafta tüm bölümleri yayınlanmış ve tamamlanmıştır. İlk 6 sayısına ücretsiz ulaşabileceğiniz bu hikayeyi de yine mobil uygulama veya web sitesi üzerinden okuyabilirsiniz.

    Okuyan arkadaşlar varsa yorumlara davet ediyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kebab Defender -- 22 Eylül 2015; 12:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.