Şimdi Ara

Bağlantı sorunu, Zyxel Prestige 630 C-1 - Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir arkadaşım tavsiyem üzerine Zyxel Prestige 630 C-1 aldı ancak bağlantısı en fazla 1 dakika içinde kopup duruyor. İşletim sistemi Windows XP Pro ve Service Pack 1 yüklü. FixBlast ile de W32.Blast araması yaptım herhangi bir sonuç alamadım. Bir fikir sahibi varsa paylaşırsa sevinirim.



  • Kardeş bu kadar bilgiye göre sorunu tam olarak çözmek zor.
    1-ftp://ftp.zyxel.com.tr/TEKNIK_BULTENLER/ZyXEL_Prestige/ bu adrese gir ve modeminle ilgili teknik dökümanları bir incele türkçedir zaten kurulum ve ayarlarının doğru olduğunu kontrol et.
    2-DSL performansında modemine gelen kablonun kalitesinden santrale olan uzaklığınıza Telefon hattı olarak döşenmiş olan bakır kablo, ince bir kablo ise aynı anda daha az veri taşınabilecektir. Kabloda olabilecek etkileşimlerden ya da başka sebeplerden kaynaklı gürültüler vs de kopmalara neden olabilir .telafon hattını ilk önce splittera splitter aracılığı ile modem ve telefona bağla.splitterda kopmalara neden olabilir.
    3-Kullandığın Cihazda bir problem olabilir eğer sen aynı modemi kullanıyorsan yada benzer bir modem o modemle bağlantı kurmayı dene yine kopmalar olacakmı.en azından cihazda bir problem olabilir onu test etmiş olabilirsin.
    4-Modemin bağlı olduğu bilgisayarın konfig.Yüklü olan işletim sisteminin durumu. da bu sorunlara neden olabilir.

    bunlar bahsettiğin soruna neden olabilir.sana tavsiyem arkadaşındaki modemi al kendi bilgisayarına kur ve dene aynı sorun sende oluyormu.yada senin modeminle onda. kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 27 Kasım 2004, 0:46:00 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.