Şimdi Ara

Bademcik ameliyatı oldum Hastaneden yazıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
83.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun. Ben 6 yaşında olmuştum. Artık yeni hastalığının adı Farenjit.
  • Nalet olası bademcikleri bende aldırıcam yakında. Soğuk birşey içmeye korkuyorum bir meyve suyu bir kola bir dondurma keyfim yok. Yedin yandın ertesi sabah acıyla uyanır 1 hafta sürünürsün. Konu çok iyi oldu.
  • Bugün 5. gece, hafif bir kanama oldu, hemen hastaneye gittik, şu anda gözetim altındayım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonraki izlenimler ilk mesaja eklenmistir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende önümüzdeki hafta tekrar randevuya gideceğim, kış başladı ağrılar çabuk dinecek..
    Hazır masaya yatmışken burun estetiği ve sinüzit de düşünüyorum ama paramız yokki güzel burnumuz olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ch4ylak

    Bende önümüzdeki hafta tekrar randevuya gideceğim, kış başladı ağrılar çabuk dinecek..
    Hazır masaya yatmışken burun estetiği ve sinüzit de düşünüyorum ama paramız yokki güzel burnumuz olsun..

    Hepsini bir arada tavsiye etmiyorlar hocam, çok zorluyormuş, sadece bademcik olun, büyük ihtimal yeterli gelecektir, öbür türlü ikisi birlikte çok zorluyor..
  • Merhaba,
    37 yaşında ameliyatı olunca bazı zorluklara katlanmak gerekiyor.Kızımla birlikte olduk,o üçüncü gün katı gıdalara başladı.9yaşın avantajı :)
    Çok detaya girmeyeceğim.4 ay oldu,çok şükür hiçbir problem yaşamadım.
    İşin gerçekten en önemli kısmı bol yemek yemekten geçiyor.
    5 gün boyunca perhizden hiç şaşmadan sürekli dondurma yedim.Ek olarak soğuk yoğurt çorbası çok rahat tüketilebiliyor.Mümkünse gece birkaç defa uyanıp soğuk su için,böylece sabah ağrınız olmaz.Ayrıca yine geceleri hayatım boyunca tüketmediğim kadar buz yedim :) Çok faydasını gördüm.
    Çok şükür 5. gün hiç ağrım kalmamıştı.
    2 yıl boyunca kararsız kalıp forumları taramıştım.
    Çok önemli bir detay atlanmış.
    Sürekli soğuk tüketeceğiniz için operasyon öncesi mutlaka dişlerinizde problem varsa hallettirin :)
    Umarım faydam olmuştur,
    Esenlikler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyildirim -- 11 Haziran 2014; 18:58:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayıptır sorması fiyat olarak ne ödediniz ? Bende yaptırmayı düşünüyorum bıktım boğaz şişliğinden artık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 6 Ekim 2014; 15:35:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0130

    Ayıptır sorması fiyat olarak ne ödediniz ? Bende yaptırmayı düşünüyorum bıktım boğaz şişliğinden artık...


    Bir şey ödemedik diye hatırlıyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 TL civarı ödemiştik yanlış hatırlamıyorsam
  • ben 9 sene önce oldum 2 tane aldırdık hem ateşleniyordum aldırmadan önce şimdi çok rahatım allaha şükür bide burun etimi aldırmıştım 9 sene önce
  • Çok faydalı bir konu açmışssın deneyimlerini okudum umarım bende ameliyat olduktan sonra sıkıntı çekmem şu anda temmuz ayındayız ve bağdemciklerim şişmiş durumda haftaya Ankara Gazi Tıpta randevu aldım umarım bir an önce ağrısız bir kış geçiririm bende her yıl 3 ten fazla kez bağdemcik şişmesine ağrısına ve yutkunma zorluğuna maruz kalıyorum. Umarım bir an önce iyileşirim. Teşekkür ediyorum Yorumların ve düşüncelerin için.

    Saygılarımla.
  • bende 12 yaşındayken surekli atesim cıkıyormus, bu yüzden bademcik ameliyatı olmam gerekliymiş, ve suleymaniye esnaf hastanesinde bademcik ameliyatı olmustum. dün gibi hatırlıyorum, çok korkuyordum ameliyattan, tabi ameliyat olacagimi da bilmiyorum. annemle bi kaç kere hastaneye gitmiştik, son gittigimizde doktor **ötüme bi iğne yaptı, o ignenin agrısıyla oldugum yerden kalkamadım, 15 dakka sonrasına doktor beni kolumdan tutup asansorle 3. kata cıkarana kadar ameliyat olcagımı anlamamıstım, taki asasonrden inince ameliyat yazısı olan odaya girene kadar, o yazıyı gormemle benim bagırmam kacmaya calısmam bir oldu, ama nafile, doktor ve yanındaki baska bir doktor beni zorla komdan cekip odaya soktular. aglaya aglaya amelıyat oldum. ama ameliyat bitince aglanacak birseyin olmadıgını anladım. doktor onume bi tepsi verdi, buna tukureceksin diye, bayıltmadan sadece lokal anestezi ile amelıyat oldum. ameliyatı kendi gözümle canlı gördüm:))) iğneyi hazırladı agzımın içine bademciklere 5-6 kere igne yaptı, ve 15 dakka sonrasına agzımın içine makası soktu ve bogazımdan gelen kart kurt sesleri ile önce birini kesip agzımdan cıkarttı, sonra oburunu kesti cıkarttı :)) tabi surekli onumdeki tepsiyede kan tukuruyordum.ve 30 dakka surmeden ameliyat bitti, 2 hafta boyunca hep dondurma ve ılık sıvı seyler içtim. ve suan yaşım 31 aradan 19 yıl geçti. ozamandan bu yana hiçbir buyuk hastalık falan yasamadım. gırtladımda geniş :)) yerken hiçbirsey takılmadan rahatca geciyor mideye :=))




  • "Sürekli soğuk tüketeceğiniz için operasyon öncesi mutlaka dişlerinizde problem varsa hallettirin :) " bukadar anlamlı bir yorum görmemiştim.
  • Arkadaşlar merhaba, 30 yaşındayım ve bende uzun süre ameliyat olup olmamak arasında gidip geldim sonunda muayne olup doktora danışıp olmaya karar verdim. Zaten bademciklerim normalden baya büyüktü. Kışın en az 3-4 kere bademcik şişmesi, iltihaplanması oluyordu. 13 ekim 2016 da ameliyat oldum ve başarılı geçtiği söylendi. Ameliyat sonrası yemek imkansız zaten sadece soğuk su süt dondurma yedım. 4 gün sonra ciddi bi kanama oldu. 15-20 dk sürdü. Ambulansla hastaneye götürüldüm bayılmışım orda. Kan vermediler sadece günde 2-3 serum yedım ara ara bu kanamalar devam etti ama tabi ilk kanama kadar cok değildi. Bugün bile katı yemek yemememe rağmen cok az kanama oldu. Bugün ameliyat eden doktora kontrole gidicem bakalm hayırlısı ne zaman tam olarak iyileşicem bilemiyorum. Bademcik ameliyatı deyip geçmeyin ciddi komplikasyonlar olabiliyor ve mümkün plduğunca genç yaşta olmak gerekiyor bu ameliyatı. Herkese sağlıklı günler dilerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAT.BH

    konuşabildiğine göre kesin böbrek.avi

    Hocam konusmamis ki arkadas, yazmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldırcam, şu sınav işleri vs bitsin onumuzdekı subat tatılı edıtlemek umuduyla
  • Yaş 34, 5 gün önce ameliyat oldum,1.ve2. günler bir miktar ağrı olur igne falan olursunuz sıkıntı olmaz 3.ve 4. gün ister iğne ister şurup kullanın, 3.gün sonu çorba makarna sulu köfte vb. yiyorsunuz, sigara içemedigim için kahveye saldırdım, öyle çok abartılacak acı çekmedim sadece ilk 24 saat hastanede epeyi zorladı boğazım resmen yanıyordu 4-5 serum gecede iğne sabah yine 2 serum verdiler, yani arkadaşlar ilk 24 saat sonrası sıkıntı yok korkmayın.

    Ekşiyi okumustum ameliyat öncesi sırf edebiyat olsun farklı olayım çabasına öyle abartmışlar ki sanki tüm vucudu kesiyorlar, çoluk çocuk işte neyse ekşiye inanmayın korkmayın, benden bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet hastanesinde sgk li hasta olarak bademcik ameliyati oldugumuzda bademcikleri aldirdigimizda ne kadar ucret cikiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet hastanesinde ücretsiz olabiliyor muyuz?

    Ya da özelde ne kadar para isterler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.