Şimdi Ara

badem yağı ve hindistan cevizi yağı saça faydalımı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumu biraz dolaştım fakat ilgili konu bulamadım. yaşım 26 ve saçlarım dökülüyor. bu güne kadar değişik şampuanlar ve spreyler kullandım tabi bırakınca yine eskisi gibi devam ediyor dökülmeye. pahalı ürünleri alıp kullanacak maddi durumumda olmuyor. alsam da devamlılık sağlayamıyorum. yine böyle ilaçlar araştırırken badem yağının ve hindistan cevizi yağının saçlara iyi geldiğini okudum. acaba forumda kullanan arkadaşlar var mı? yöntem hem ucuz yollu olduğu için bize süreklilik sağlar. kulanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.



  • Evet badem yağı, saf zeytinyağı, kekik yağı, argan yağı, shea yağı saçı besler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bunları nasıl kullanıcaz?? hepsini birden mi yoksa tek tek mi mesela hergün değişik bir yağ??
  • Hepsini kullanmana gerek yok hemen hemen aynı işi gördükleri için bir tanesi yeterli. Mesela birini aldın saç derinin tamamına parmak uçlarınla masaj yaparak uygula. Vaktin varsa 1 saat kadar kafanda kalsın yoksa 15 dk civarı tutmaya çalış. Ortalık kirlenmesin diye kafasına bone, streç, tülbent tarzı bir şey bağlayanlar da mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldukça faydalı olduğunu biliyorum
    burada da çeşitli saç sorunları için değişik bakım önerileri bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: COTTONS

    arkadaşlar forumu biraz dolaştım fakat ilgili konu bulamadım. yaşım 26 ve saçlarım dökülüyor. bu güne kadar değişik şampuanlar ve spreyler kullandım tabi bırakınca yine eskisi gibi devam ediyor dökülmeye. pahalı ürünleri alıp kullanacak maddi durumumda olmuyor. alsam da devamlılık sağlayamıyorum. yine böyle ilaçlar araştırırken badem yağının ve hindistan cevizi yağının saçlara iyi geldiğini okudum. acaba forumda kullanan arkadaşlar var mı? yöntem hem ucuz yollu olduğu için bize süreklilik sağlar. kulanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    Hocam kullandınız mı ? Memnuniyetini iletirsen sevinirim.




  • NesilVip N kullanıcısına yanıt
    bir şişe kullandım sadece. pek bir faydasını da görmedim. şimdi artık uğraşmaktan yoruldum hem cebime hem psikolojime zarar verecek kendi haline koyverdim. :) :)
  • Badem yağı da hindistan cevizi yağı da saça iyi gelen besleyen ve uzatan yağlardandır. Ancak bu yağların saf hallerini yani katkısız hallerini kullanmanızı öneririm. Ben bitkisel yağları cildim ve saçım için düzenli kullandığımdan organikliğine önem veriyorum. Sİze de DOA Kozmetiki tavsiye ederim. DOAnın ürünleri hem uygun fiyat hem de katkısız bilgiinizee
  • Arkadaşım bunların yağların hepsi ayrı bir işlevi vardır benim ömrüm bunlarla geçti.Tüm yağların kendine has özelliği vardır öncelikle saçının neden döküldüğüne bak hormonal bozuklukmu vitamin eksikligimi veya kepekmi veya başka bir şey mi en son genetik olana kadar araştır sonra asıl sorun kaynağıyla mücadele et.gerekrise bana özelden danış sana hertürlü yardımcı olurum kim şu ürünü kullan derse de kullanma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.