Şimdi Ara

Back 4 Blood [ PC ANA KONU ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • steamcommunity.com
    Steam :: Back 4 Blood :: B4B Double Supply Point Weekend is Here!
    https://steamcommunity.com/games/924970/announcements/detail/3212765424280872525

    Back 4 Blood için 29 Nisan-2 Mayıs arasında iki kat ikmal puanı etkinliği düzenleniyor. Oyundaki görevleri tamamladıkça elde ettiğimiz ve bunları kartları almada kullandığımız ikmal puanları bu tarihler arası diğer oyuncularla birlikte oynandığında iki kat daha fazla olacak. Etkinlik sadece çevrimiçi oynarken geçerli yani çevrimdışı botlarla oynandığında ise iki kat kazanım olmayacak. Ayrıca sürü PvP modunda özel maçlar harici elde edilecek kazanımlarda bu tarihler arası yine iki kat fazla. Oynayanlara duyurulur.  





  • Oyunun 2. ek paketi 30 Ağustos tarihinde geliyor. Yeni bir act yani görev bölümü, yeni oynanabilir karakter ve silahlarda bu eklentiyle birlikte oyunda olacak. Annual Pass yani sezon geçişi olanlar ek bir ücret ödemeden yayınladığı gün erişebilecekler. 



    store.steampowered.com
    Back 4 Blood - New Cleaner, new Act, new enemies. Who knew? - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/924970/view/3356889493202748611
  • Geçen gün Steam Hafta Ortası Çılgınlığı kapsamında 120 TL civarına düşünce alıp bi şans vermek istedim. Single’cı tayfadan biri olarak sadece Campaign modunu 1 arkadaşım ve 2 botla birlikte 8 saatte bitirdim. Diyebilirim ki eleştirilerin aksine ben baya baya eğlendim bu sürede Evet temelde L4D’in ruhani devamı hatta ona göre bazı eksiklikleri de var ama bölüm tasarımları olsun, tatmin edici oynanışı olsun, roguelike mantığıyla farklı dinamikler getiren kart sistemi olsun, çeşitli silah ve özelleştirme opsiyonları olsun, grafikleri atmosferi olsun benim son derece hoşuma gitti B4B.

    Ben Steam’den aldım fakat sanırım Gamepass’te de varmış. Eğer bu tarz bi yapıma şans vermek istiyorsanız en azından oradan denenmesini tavsiye ederim, bana çocukluğumda L4D2’nin Campaign modunu oynarken aldığım tadı nerdeyse vermeyi başardı ki bu bile fazlasıyla yeterli oldu benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Back 4 Bloodyoutube
    Ready for a new Act? Children of the Worm has 6 brand-new chapters along with a new Cleaner, 8 exclusive character skins, 12 exclusive weapon skins, new weapons, accessories, and cards. Recent reports describe an alarming rise of attacks on survivors along the coast of the Kanowa River. While the motivation of attacks remain unknown, these disturbing events share a common thread–assailants ambush unsuspecting groups, dragging away some victims and brutally butchering the rest. To help combat this unknown adversary is new arrival “Prophet” Dan. He’s an Irish, gun-toting, self-proclaimed preacher of the end times, whose mission is to save his flock that was taken by this new enemy. Available on Xbox Series X|S, Xbox One consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 and PC. Join the fight against the Ridden! Discord - https://go.wbgames.com/B4BDiscord Twitter – https://go.wbgames.com/B4BTwitter Instagram – https://go.wbgames.com/B4BInsta Facebook – https://go.wbgames.com/B4BFacebook If you’re experiencing issues, please submit a ticket at go.wbgames.com/B4BHelp #Back4Blood #ChildrenoftheWorm #ZombieFPS #TurtleRockStudios #WarnerBrosGames
    https://www.youtube.com/watch?v=R6ZLD7exr8k&feature=youtu.be

    Back 4 Blood' un yeni eklenti içeriği Children of the Worm yarın itibariyle çıkış yapıyor. Yeni bir hikaye görevi, yeni oynanabilir karakter ve daha fazlasını içeren eklentiye Annual Pass sahipleri anında erişebilirken ayrı olarakta satın alınabiliyor.  

  • Children of the Worm ile birlikte gelen yeni ACT 5 görevini oynadım. Görev toplamda 5 bölümden oluşuyor ve ilk eklentiye sahipseniz içerisinde bu eklentiyle gelen parazit yuvalarıda bulunuyor. ACT 5 tasarım olarak ana oyun görevleriyle benzer, botlar eşliğinde tek yada arkadaşlarınızla birlikte 4 kişilik bir ekip olarak oynayabilirsiniz. İlk dlc içerik olarak oyuna parazit yuvaları ekliyordu ama bu dlc daha geniş ölçekte çünkü yeni bir bölüm ve yeni mekanikler içeriyor. Örneğin bu dlcde yerlerde kapanlar var ve bunlara yakalandığınızda kurtulmanız gerekiyor. Bunun dışında keskin nişancı zombiler ve yeni düşmanlarda eklenmiş. Yeni eklenen karakter gizemli bir yapıda ve dpsten daha çok destek odaklı bir karakter olduğu için oynamadım çünkü botlarla birlikte solo oynadığım için bana hasar daha fazla gerekiyor. Bu oyun çok eleştirildi ama oynanış bence çok eğlenceli, silah kullanımları, rogue lite kart sistemi ile tekrar oynanabilirliğinin yüksek olması, animasyonlar ve vuruş hissiyatı bakımından başarılı, güncellemelerle o ilk çıktığında olan zorluğuda azaldı ve botlarla düzgün bir kart setiniz varsa amansız ve üzeri zorluklarda bile solo olarak görevleri geçersiniz. Eğer yeni karakterlere dlc ler olmadan erişmek istiyorsanız bu durumda pvp sürü modlarını oynayıp yine açabilirsiniz diğer türlü ise annual pass sahipleri hiç bir şey yapmasına gerek yok ve karakterler açık olarak geliyor. İyi eğlenceler.  





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Keskin nişancı zombi saçma olmuş onun dışında iyi duruyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Ben de sonbahar indirimi ile aynı fiyata Deluxe versiyonunu aldım. L4D 2'nin grafiksel anlamda çağ atlamış versiyonu olmuş. Zombie çeşitliliği yine L4D 2'dekileri anımsatıyor ama co-op oynamak zevkli.

  • Oyunu dün bitirdim grafik olarak oldukça beğendim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.