Şimdi Ara

Babasına bu duyguyu yaşatacak olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu olayı saçma görmek, önemsememek direkt klasik araç dünyasına aynı eleştiriyi yapmaktır. Eski araçlar yenilerin sağladıkları imkanları size veremez. Ancak onlardan çok daha kesin bir şekilde sizle duygusal bağ kurarlar. Klasik aracın amacı budur. Anlam yükleyip yüklememek size kalmış ancak boş iş diye nitelendirmek olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

    üzme benim için tatlı canını elle patlıcanını

  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    çamaşır makinası da senin en güzel günlerinde giydiğin kıyafetleri yıkıyor. giydiğinde anılar biriktirdiğin kıyafetlerin yaşanmışlıklarını temizliyor. varoluşsal anıların düzlemsel evrende bıraktığı hoş sedaları yıkıyor belki de değil mi? belki adam çamaşır makinasına bakıp yaşanmışlık hatırlıyor kardeşim. illa bi alet sizi ordan oraya götürüp sizin keyfinizi mi tatmin edecek hatırası olması için.

    Hocam kiyafet de olabilir anılarda ama cok kiyafetimiz var her gün başka giyiyoruz, çok önemli bir sey olması lazım ki anı olarak kalsın. Örnek gelinlik. Saklayan bir çok insan vardır.

    Ama camaşır makinesi zor Çünkü o ana dahil değil. SonradN kıyafetini yikamasi aniya dahil olamaz.

    mesela bir kitap okuyunca kitapta neyi tasvir ederler olayın geçtiği mekanı, etrafi tasvir ederler. Neden cunku bir olayı gozunuzde canlandirabilmeniz için olayın geçtiği yeri bilmelisiniz. Kitaplarda araba da otobüste metroda trende gecen bir suru olay vardır. Siz hiç çamaşır makinesinde gecen bir olay gördünüz mu?


    Siz istediniz de istemesenizde insan beyni bu şekilde calisiyor. Mekanlar anilarin parcasi arabada bir mekan, içine girip saatlerce oturdugunuz için. Çamaşır makinesinin bir mekan olma şansı yok.


    Mesela toplu taşımada da aniniz olabilir. Her gün kullandığınız metro hattına girince aklınıza bir anınız gelebilir. Vs.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Bos is.



    Edit: Bana laf atan arkadaslar olunca editlemek istedim.

    20 yasinda araclar 80-90 bin TL. Premium araclar 100 binden fazla. 97 model E39 var mesela 130 bin TL. Bu cer copleri alacagima 10 bin Losev 10 bin kimsesiz cocuklar 10 bin mehmetcik vakfina veya herhangi bir yardim vakfina bagis yaparim babam adina. Hem birine yardim olur hem de hurdalara servet vermemis oluruz.

    Benim dusuncem bu

    ağır boş yapmışsın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    üzme benim için tatlı canını elle patlıcanını

    patlıcan yedirmeyi severim gel veriyim eline sende ye

  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

    sokağa çıkma yasağı var. sen yiyebildiğini ye yiyemediğini kaybetmeyi bilirsin sana güveniyorum. herkesin tuttuğu da patlıcanı da kendine

  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    tak tekeri kur gerekli tertibatı götürsün. direksiyon nakli yapınca bünyesi kabul etmeyip masada kalan çamaşır makinası görmedik henüz



    Alıntıları Göster

    tamam şampiyon

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.