Şimdi Ara

Babamla kavga ettim evden kovuyor (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bak objektif olun öyle okuyun.
    Sabah kalktım kardeşim okula gidecekti, annem okula sen bıraksana yemek taşıyacak ve çantası ağır dedi. Baktım çantası ağır değil, taşıdığı yemek poşedi de ufak bir şey. Kendisi götüremez mi dedim, zaten 8 e gidiyor yani ilkokul falan değil. Kardeşim de "annem şaka yapıyor ciddiye mi aldın ben götürürüm" dedi. Neyse gittim odama tekrar uyumaya çalışıyorum aşağıdan babam bana seslendi iki kere, sonra şerefsiz dedi çıktı dışarı. Anneme sordum noldu dedim, sen gitmeyince baban gitti götürdü çocuğu dedi.

    Şimdi şöyle bi olay var, babam bu tip konularda sıkıntılı. Eğer benim yapabileceğim bir şey varsa ama onu babam yapıyorsa çok kızar. Bu olayda öyle.

    Geldi eve geri, başladı şerefsiz demeye, yok g*tü büyüdü yata yata falan diyor. (alakası bile yok saat 7 ben uyuyordum haliyle) bende sinirlendim orada bağrıştık, sen düzgünce söylesen giderim biri şaka diyor biri git diyor anlamadım dedim. Sonra bağrıştık işte bende aptal aptal is yapıyorsunuz diyecektim sonra saçma sapan is yapıyorsunuz dedim. Geldi üzerime kime aptal diyorsun lan deyip ittirdi, bak git diyorum geliyor gene yaşlı başlı adam. Bak git vururum diyorum ama kendimi savunuyorum hala beni ittirip çekiştirmeye çalışıyor. Anneme dedim al şunu başımdan refleks olarak vuracağım bak diyorum ama kendimi savunuyorum. Git şuradan polisi ararım diyorum hadi çık git ara ne halt yiyorsan ye diyor. Sen beni u evden zorla dışarı çıkartamazsın dedim Sonra çıktım odama kapıyı kilitledim bu annemle bağrıştı dedi o gidecek bu evden falan filan.

    Sonra bana bu mesajı atmış
    (telefondan resim gönderilmedi kopyala yapıştır yapıyorum)



    S.a **** bu gün abine bahsetme
    maçlari var yarin anlatirsin. Akşama
    kadar toparlanirsin evden istediklerini ayir ben
    sonra getiririm. para konusunu dert etme hesap
    numarani bana gönder parani çlkarayim. sen iş bulup
    rahatlayana kadar sana para gönderirim. Böylesi daha
    hayirll olur inşaallah



    Bi de ciddi ciddi yazmış. Zaten üniversite için akrabamda kalacağım bilgisayarı falan da götüreceğim b u evde isim olmaz daha. Annem özür dile diyor, ben bilerek yaptığını düşünüyorum diyorum.

    Ek olarak, sonuçta benim babam biliyorum daha önce böyle çok tartıştık, bu şekilde iken başına bir şey gelirse çok üzüleceğimi de biliyorum ama bende de sabır var arkadaş. Neyse.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervo

    Okumadım da ss nerde ?

    Aynen kardeş ss atamadım telefondan hata verdi k.b
  • sen yıne kavga etmede ıyıkı bir evleri var ılk fırsatta posta koyuyorlar sankı evcıl hayvanız evcıl hayvanlarınızı bile atmayın dıyorlar:)burnun surculsun dıye yapıyorlar..
  • Csb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airica

    sen yıne kavga etmede ıyıkı bir evleri var ılk fırsatta posta koyuyorlar sankı evcıl hayvanız evcıl hayvanlarınızı bile atmayın dıyorlar:)burnun surculsun dıye yapıyorlar..

    Heh valla tam yerinde dedin iyi ki evleri var, ben diyorum zaten doğurmasaydınız napıyım diyorum.
  • Abine bahsetme diyorum cümle aleme anlatıyorsun. Eve adımını atayım deme bir kap yemek bile yok sana. Yaşlı başlı babanı itip kakarsın hee. Refleks olarak vurcakmış bir de ba ba ba.. senin refleksini yerim ulan.
  • 8 sınıfa giden çocuğun çantasımı ağırmış?ben 8 giderken babam bu hafif diyerek başka şeylerde katıp gönderiyordu
  • Bende mesaja cevap verdim
  • Hocam objektif bir şekilde anlattıysan sen haklısın. Ama babanda düşünceli adammış yine. İş bulana kadar para gönderirim demiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegendx

    Hocam objektif bir şekilde anlattıysan sen haklısın. Ama babanda düşünceli adammış yine. İş bulana kadar para gönderirim demiş

    Hocam para mara yok dese falan sıkıntı yok çünkü sinirden söylemiştir ciddi değildir ama bu şekilde mesaj attığı için sıkıntı :D Eve gelsin bakalım ne olacak
  • Kendi ailene el kaldırmışsın. Bu adamın zoruna gider. Seni evde istememesi doğal.

    Muhtemelen bende aynı tepkiyi verirdim. Kendi çocuğum bana el kaldıracak. Evden kovmayı bırak cinayet sebebi bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kezahakeza

    Abine bahsetme diyorum cümle aleme anlatıyorsun. Eve adımını atayım deme bir kap yemek bile yok sana. Yaşlı başlı babanı itip kakarsın hee. Refleks olarak vurcakmış bir de ba ba ba.. senin refleksini yerim ulan.

  • ne biçim ailesiniz la siz
  • Çanta ağır sen götür demek ne ya 8.sinif öğrencisi ben 1.sinifta bile tek giderdim okula şimdi herkesin yanında annesi benim Annem mi beni çok boslamis yoksa yeni annelerde mi sorun var
  • MoYk kullanıcısına yanıt
    bundan kötuleride var baba yada anne agresıfse o evde huzur olmaz
  • git ozurunu dıle ne yapacaksın jenerasyon farkı çok var genc delikanlı gururu kırılmasın dıye dusunmezler..kendileride oyle görmus böyle gelmiş boyle gıder eski kafalı ınsanlar ne yapıcaksın sen ıdare ediceksın biz hep oyle yaptık erkek kardesim unuversıteyı bıtırdı calısıyor..bı gun arkadasının yanında odasındayken babam gelmıs dolaptan kıyafetlerini fırlatıyormus arkadasıyla kaçmıslar evden:)haftada bır kovar adet edinmiş..bizi hergun kovardı..ne yapıcaksın idare ediceksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nervo

    Okumadım da ss nerde ?

    Aynen kardeş ss atamadım telefondan hata verdi k.b

    İyi olmuş, zaten senin profinile girip bi bakmışım belli sıkıntılı bir tip olduğun. Hadi yallah sokaklarda yatarsın
  • yaş kaç hocam
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    oha ciddi misin neyim sıkıntılı az açsana kendime çeki düzen vericem
  • Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    Hocam yemin ediyorum korktum harbi bi an babam zannettim seni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.