Şimdi Ara

Babamın sürekli paramı istemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Parayı almadım hocam bu parayı al kendi paranı kazan sonra paramı geri ver dedi
    Yani zaten kendi kazandığım parayı bir daha bir kez daha kazanmaya mahkum edilmiş oluyorum para 200 bin olacakken 100 bin yeni olmus olacak ve arada ciddi bir fark oluyor inan
  • Okurken sinirlendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verme sakın seni kandırıyo

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

    Parayı almadım hocam bu parayı al kendi paranı kazan sonra paramı geri ver dedi
    Yani zaten kendi kazandığım parayı bir daha bir kez daha kazanmaya mahkum edilmiş oluyorum para 200 bin olacakken 100 bin yeni olmus olacak ve arada ciddi bir fark oluyor inan

    Tamam, babanın ne mal olduğu (yani yanlış anlama cinslik var biraz herifte) belli olduktan sonra hala enflasyon farkı falan diyorsan akıllanmamışsın diyorum ben de. İkinizde de biraz sıkıntı var bence

  • Hocam maddiyat nedeniyle araya soğukluk girsin istemiyorsanız bundan sonrası için ne kadar kazandığınızı vs. ailenize açmayın.


    Sorarlarsa da eksideyim tarzı şeylerle geçiştirin.


    Babanızın yaptığında art niyet var mıdır bilmiyorum fakat yeni evlenmiş ve çocuk bekleyen bir çiftten özellikle şu içinde bulunduğumuz dönemde para alıp geri vermemek hiç hoş bir durum değil.


    Özellikle 100 bini alıp, geri verdiğinde paranı kazan sonra 100 bini geriye ver demesi büyük bir kırmızı bayrak gibi duruyor.


    Yazdığınız yorumlara göre babanız sizi tam bir birey olarak görmüyor sonucu çıkıyor, bunu da çözmeniz lazım çünkü maddiyat harici konularda da baskılar oluyordur diye düşünüyorum.


    Kendi parasını kazanabilen, aile sahibi bir insansınız siz de hocam artık, kırmadan dökmeden ağırlığınızı koyun biraz bence.


    Başarılar ve mutluluklar hocam Babamın sürekli paramı istemesi 





  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Mesele bu bence de beni birey olarak görmüyor , her şeyi kendinin yönetmesini ve olmasını istiyor. Doğru çıkarım bu diye düşünüyorum ve benim de suçum var liseden bu yana asla karşı çıkamadım
  • Parayi batirmis gibi yap.
  • Csb galiba. Bir insan bu kadar ezik olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağınız hisseleri neye göre belirliyorsunuz
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Hocam konusmaları gönderebilirim ve eziklik demeyelim de yumuşak başlılık diyelim
  • Nam-ı Diğer N kullanıcısına yanıt
    Temel analiz daha sonrası ise tekniğe bakıyorum
    Hareketli ortalamalar yanıltmaz
  • Hisseleri takibe aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda ev almak iyidir. Gir borca, isteyince de borcum var de gitsin boşver

  • 100 bin TL'yi geri ver bir daha ne borç al ne borç ver , 100 bin TL'yi de kaç yıllık babanı tanıyamadığın için kendine ceza olarak düşün .

  • Bunlar da dün sabah annemle konuşmalarım

    Babamın sürekli paramı istemesi

    Babamın sürekli paramı istemesi

    Babamın sürekli paramı istemesi




  • Borsadan bahsettiğiniz rakamları kazanacak kadar riske girebilme, analiz etme, veri işleme ve karar verme yeteneğine sahip bir insanın bu kadar "ezik" bir profil sergilemesini inandırıcı bulmuyor, konunun csb olduğunu düşünüyorum.


    Eğer gerçekse de aynanın karşısına geçin oturun bir gün, birkaç saatinizi orada yansıyan adamla konuşarak geçirin..


    Ayrıca eğer yine gerçekse, bize isteseniz bile anlatamayacağınız (malum, forum ortamı) birçok bilinmeyen var... Buradan akıl fikir istemek yerine karşınıza eşinizi alın, annenizi alın, can dostunuzu alın konuşun. En son da kalkın mert gibi babanız ile konuşun. Burada ancak gazınızı atar, incinen egonuza geçici tampon yaparsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuOstar -- 9 Şubat 2021; 15:36:59 >
  • ManuOstar kullanıcısına yanıt
    Csb değil usta , sadece babama karşı böyleyim
  • alışmış gibi sanki

  • Bir üst yorumda attığınız WP yazışmalarını okudum. Yahu siz gerçekten ezilmiş ruhlu birisiniz :) Hakaret olarak algılamayın, büyütülürken bastırılarak, ezilerek büyütülen birisiniz belli ki. Boyunduruğa alışmışsınız. Baksanıza; erkeksiniz siz yahu, araya kim bilir kaç yaşında kadını (anneniz) koymak da nedir. Kalkın gidin kendiniz konuşun.


    Ayrıca sizde birşey daha farkettim ki rakamları çok fazla telaffuz ediyorsunuz. Kazandığınız meblağ ile "saygı" kazanmak amacıyla sağda solda dile dökerseniz malınıza göz koyan çok olur, değil mi?


    Babanız ile aranızda çok ciddi tartışmalar olmadan aranızı çözemeyeceksiniz belli ki. Babanız sizin bu "emir kulu" tavırlarınıza alışmış. Naçizane tavsiyem, o 100bin TL'yi babanıza geri verin (sizi besleyip büyüttüğü yıllara sayın geçin, üstünde durmayın). Geriye kalan 280bin TL'nizi de gidin arsa alın, ev alın, borsada batırdım diyin, ne yaparsanız yapın ama bir daha para meblağından eşiniz dışında kimseye bahsetmeyin.





  • ManuOstar kullanıcısına yanıt
    Evet öyle büyütüldüm haklısınız ama babanla konus demek kolay hocam , babam kitap okumama bile karısan bir insanken uzaktan sizin böyle konusmanız normal ama inanın bu konu babamla konusulacak son konu ; annem en azından daha yumuşak bir şekilde konusabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.