Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum. Yol gösterenim yok. Çömez gibi kaldım ortalıkta. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Durumunuz yoktu okuyamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayayım editlerim sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizeii

    20 yaşındayım bugüne kadar bu soysuzun kahrını çektim artık çekmek istemiyorum ya o gitsin bu dünyadan ya ben gideyim diye düşünüyorum artık.

    Üniversite oku , burs alırsın. Hayata tutun bu ne çok çabukpes etmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizeii

    Yok ki olsa direk ona gider sığınırdım annemde de aklım kalırdı ama bilemiyorum kendi başıma kalkarım kalkarsam böylesine kötü bir durumun altından. Amcamlar da aynı kafadan, bayramdan bayrama görüşüyoruz. Ama teyzem var bir tane o belki yardımcı olabilir öğretmen kendisi ve bekar ama böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirim ki annemle sana taşınmaya geliyoruz mu diyeceğim diyemem.

    Hocam taşınmayacaksınız tabiki onu kastetmemiştim.Teyzenize üniversiteye gitmek istediğinizden bahsedin ve ygs lys hazırlanın.Kyk kredisi alırsınız.Teyzenizde yardım edebilir size.Üniversiteyi bulundunuz şehirde kazanın ve yazılın.Ailenizi ikna edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arman-i -- 24 Ekim 2016; 9:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ndn paragraf kullanmadın okurken yazılar birbirine girdi.
    bu arada alın terinle paran kazanmaya başlayınca babana ihtiyacın kalmayacak sabret
  • Allah razı olsun çok iyi motive ettiniz benim gibi bir zavallıyı

    Benim bu evden acilen kurtulmam lazım da annem ne olacak onu da ayarlamam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yaşadığım, babam denecek o herif tarafından maruz kaldığım o iğrenç kelimeleri duysaydınız keşke daha iyi anlardinız. Bu dediğimi de zannetmeyin yaşadıklarım bununla sınırlı. Adam bana bir kerecik oğlum veya aslanım gibi bir sözcük söylemedi ama neler neler söylüyor bir bilseniz. Allah'tan anneme bir şey demiyor fazla ben varım benimle uğraşsın ama anneme zırnık elini süremez ya da üzemez böyle bir şeye hayatım pahasına karşı gelirim gerekirse babama elimi kaldırırım annem için ama sadece onu korumak için o pis heriften ama Allah'tan sadece benimle uğraşıyor. Ama bu arada benim hayatım yalan oldu.. oluyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizeii

    O imtihandan bazıları muaf tutuluyor herhalde. Zengin olanlara hayat güzel valla. İmtihanı biz olalım onlar gezsin tozsun hayatını yaşasın ben burada gelmiş mal gibi babam yüzünden hayatımı sonlandıracam konularını açayım.

    Tek senin mi derdin var sanıyorsun madem babandan hayır yok kendi hayatını kendin kur zengin olmadığın için isyan edip nankörlük yapacağına sağlıklı olduğun için şükret millete o paralar gökten düşmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Paragraflara ayırdım saolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumaya ömrüm yetmez be kardeş naaptın sen.. Başlığa bakarak konuşucam. Başkalarının izlerini takip edip onların gölgelerinin arkasında yaşama. Kendi yolunu çiz. Bilinmeyenden git, hata yapa yapa öğren. Adam gibi yaşa en azından denedim dersin.
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    Onu cancun'a yolla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunharman kullanıcısına yanıt
    Zengin züppelerine düşüyor işte adam benim yaşımda altında ne biçim arabalar var bir tane de değil koleksiyon yapmış ama kendi kazanmamış baba parasıyla almış tamam iyi güzel de buraya kadar.

    Benim neden babadan yana bir şansım yok.(kesinlikle para konusunda demiyorum paranın canı cehenneme ben huzur istiyorum şefkat görmek istiyorum baba sevgisi istiyorum çok mu be ey hayat!!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    üniversite okuman mümkün mü? Engellerin neler?
  • quote:

    ...Herif dışarıdan bi eve geliyor sanırsın padişah teşrif ediyor. Zile basıyor açıyorum kapıyı çekil ulan önümden diyip omzumdan tutuyor beni yana doğru savuruyor...


    Burada istemsiz bir şekilde güldüm kardeş hakkını helal et. O ne öyle la filmlerdeki Erol Taş karakteri gibi.


    Bu arada seneye iyi bir bölüm kazanmaya çalış yine. Bu sene biriktirdiğin ne varsa al yanına ve evden çık git. Kyk bursuna başvur. Olmadı kredi al. Sonra git sanayiye falan insanlardan burs iste. Git vakıflara falan konuş. 3-5 ne bulursan kardır. Anlat durumunu. Babam okumama karşıydı ben de evden kaçtım okumak için de. Şu bölümde okuyorum, şu puanla girdim falan. 5 kişiden bulsan kişi başı 50 lira bile verseler aylık 250 lira yapar. Zor durumda kalırsan çalışırsın yine hafta sonları falan. Bir şekilde okursun.
    Ayrıca internetten de para kazanmaya çalışırsan durumu kurtarırsın.

    Okumak istersen okursun hacım. Hangi devirde yaşıyoruz para yok okuyamazsın diyecek? Ne durumu olmayan insanlar var kafasız çocuğu üniversite mezunu olsun diye tonla para harcıyor.

    Hem baban emekli astsubay. Nereden baksan 3.5-4 bin alıyordur. Ne yani, çocuğuna 500 lira para gönderemeyecek mi?




  • Baban sana yol gösterseydi bu sefer yol gösteriyor diye kızacaktın. Kendimden biliyorum. Kendi bildiğim yoldan gideceğim. Babamın aklına gerek yok. Benim aklım var. Kendisi zengin olamamış, bana akıl vermeye çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 25 Ekim 2016; 1:36:46 >
  • Şükretçiler gelmiş.

    Yapacağın şey belli. Kendini geliştirebildiğin kadar geliştir.

    Ekonomik bağımsızlığını kazan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizeii

    Hayır anlamıyorum adamın beni gram taktığı yok bu hayatta.(Emekli) Kıdemli başçavuş deniz astsubayı kendisi. Bu hayatta bir halt olamayacağım bari free meslek olan askerliği tercih edeyim demiş herhalde ben buradan bunu anlıyorum. Herif dışarıdan bi eve geliyor sanırsın padişah teşrif ediyor. Zile basıyor açıyorum kapıyı çekil ulan önümden diyip omzumdan tutuyor beni yana doğru savuruyor, bunu yapıyor çoğu zaman, yani o gün mutlu olsa bile. Ben bu adamı bu hayatta bir kere bile doya doya gülerken hatırlamıyorum ve mutlu olduğu bir anı yok.

    Anca kahveye gitsin arkadaşlarıyla okey falan oynasın ganyana gitsin at yarışı oynasın, kısacası kumarla bayağı bi iç içe. Adamın evle karısıyla çocuğuyla bir derdi yok yani hayat ona güzel. Ben buraya bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama yazıyorum işte gözlerim dola dola. Sırf bu benim babam olacak adam yüzünden ben intihar etmeyi düşündüm. Zaman zaman rabbime seslenirim; "eyy yüce rabbim neden benim böyle bir babam var, ben ne yaptım sana da böyle bir babaya layık gördün beni?" derim. Neden böyle bir babam olduğunu sorguluyorum evde bilgisayar sandalyesinde oturup sürekli.

    Annem desen ilkokul mezunu kendine bir şey katamamış bu hayatta eğitim anlamında ama onu dünyalara değişmem çoook seviyorum onun ayaklarını bile yıkarım istese, sırtımda taşırım ayakları tutmasa o derece. Ama gel gör ki bu babam olacak dünyadan,imandan,ailesinden nasibini alamamış bir hıyartonun teki hayatımın en güzel en deli dolu yaşlarımda beni intihar etmeye surüklüyor hareketleriyle ve bana yaptıklarıyla. Resmen onun yüzünden ben bu hayattan soğudum ya olmaz olsun böyle baba der, odama kapanıp sessiz sessiz ağlarım çoğu zaman. Ulan diyorum bazen böyle bir babam olacağına hiç olmadaydı, ben annemin karnındayken geberseydi diyorum keşke hiç tanımasaydım görmeseydim bir fotoğrafını bile.

    Ama var işte varr böyle bir baban senin diyorum sonra aynanın karşısına geçip kendime. Adam geçiyo odasına 96 ekran tüplü televizyonunu açıyo abi gece 3'lere belki bilemedin 4'lere kadar orada oturuyor, uyukluyor ara ara horluyor da, bazen biz annemle diğer odada otururken anneme seslenip "hanım su getir de bi içelim içimiz yandı" diyor. Canım annem sen otur ben götürürüm diyorum ve istemeyerek de olsa o küstah herife suyunu bile ben götürüyorum. Ya ben böyle bir insan evladı daha önce hiç bir yerde görmedim. Bu nasıl bir şey böyle ve neden benim başıma gelir ki diye ahlanıyorum içimden sürekli. O suyu ona götürürken bir gün bir yerden öldürücü özelliği olan, suyun içinde eriyebilen çok güçlü bir zehir alıp koymak geçiyor ama dönüp anneciğime bakıyorum o üzülür belki böyle bir şey yaparsam diyip tövbe edip vazgeçiyorum her aklıma geldiğinde böyle bir düşünce. Sonuçta annemin hayat arkadaşı.(her ne kadar insana benzemese de davranış olarak)

    Ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. Lütfen bir yol gösterin bu yazıyı diğer forumlarda da yazıcam ama kopyalayarak değil her seferinde içimden ne dökülürse onu yazacağım. Onun yüzünden üniversiteye de gidemedim bu arada.(istediğim bölüm tutmasına rağmen göndermedi neymiş efendim para yokmuş para yollayamazmış) Ben kendimi bu dünyadaki en değersiz en aşağılık biri olarak görüyorum böyle bir hayvanın çocuğu olduğum için. Bana etmediği kötü muamele, etmediği küfür kalmadı. Adamın bir dediğini iki etmiyorum ama gene de yaranamıyorum. Bir yerden ip ayarlamaya başlasam mı?? Çözümü yok gibi çünkü bu işin.

    Kıyamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen ilk önce ellerin ayakların serbestken kafanı suya daldır kalabildiğin kadar kal ve intihar hakkında düşüncelerini gözden geçir. Annesi babası olmadan önemli yerlere gelen o kadar insan varken sen sırf bu yüzden intihar mı edeceksin? Başka bir insan yüzünden kendine zarar vermek saçmalıktır, gerek fiziksel gerek duygusal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsi iyi bir plan gibi gözüküyor ama annemi geride mi bırakayım?? Babamın evde ben yokum diye anneme sarmasından çok korkuyorum.
  • sen yardım et bari be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.